💬یه بنده خدایی معلم ریاضی آموزش و پرورش بوده و به دلیل یه سری پرونده سازیها کاملا به ناحق اخراجش میکنند.
این بنده خدا هم میره بیرون معلم کنکور میشه و به سختی زندگی خودش و زن و دوتا دخترش رو تامین میکنه.
چون خیلی دلسوزانه درس میداده اکثریت شاگرداش ریاضی رو عالی میزدند.
یکی از سالها یه دختره که شاگردش بوده کنکور رو خراب میکنه و مقصر رو این معلم میدونه.
دوست پسر دختره هم که میخواد خودی نشون بده برای زهرچشم گرفتن با موتور معلم بنده خدا رو زیر میگیره و از اونجایی که معلم مشکل قلبی داشته و دارو رقیق کننده خون میخورده به خاطر خونریزی فوت میکنه.
◻️◻️◻️
اجازه بدید بچه هاتون توی کودکی گاهی ناکامی و شکست رو تجربه کنند تا ظرفیت پذیرششون بالا بره که اگر در بزرگسالی شکست خوردند زمین و زمان رو مقصر ندونن.
از کودکی به بچه هاتون عزت نفس یاد بدید که برای جلب توجه جنس مخالف دست به هر خریتی نزنند
✍کاتسوموتو
#ارسالی
@Mignair
💬حرف مردم مانند موج دریاست ...
اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند
و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند !
قرار نیست که همه آدم ها شما را درک کنند
و این اشکالی ندارد
آن ها حق دارند نظر دهند
و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید !
@Mignair
🔶با تکلیف ننوشتن بچهها چه کنیم؟
✅اگر تکالیف معنا دار باشد یعنی بچه متوجه شود که این تکالیف چرا به او داده شده و برایش جذاب باشد بهتر است تا اینکه معلم تشخیص داده که تو باید این کار را انجام دهی بدون اینکه دلیل آن را بدانی. خوشبختانه الان مدارس سعی بر این دارند که حجم تکالیف کم باشد اما از سویی معنا دار بودنش را برای دانش آموز تعریف نمیکنند. والد میتواند این کار را انجام دهد.
🔹در بین بچه های کلاس اول ضعیف بودن عضلات دست تاثیر بسزایی در زود خسته شدن آنها دارد. خمیر بازی، گل بازی و کار با قیچی کمک بسزایی در قوی شدن عضلات دست دارد و ناخداگاه از سختی کار تکلیف کم میشود.
✴فکر نکنید که اگر فرزند شما تکالیفش را ننوشت مسئولیت آن بر گردن شما است. نه! مسئولیت آن بر عهده خودش است. چرا من مادر باید رابطه ام را با او خراب کنم و مدام تذکر دهم؟ مادر اگر کاری میخواهد انجام دهد باید با مسئولین مدرسه صحبت کند که «من باید چه کارهایی انجام دهم؟» و این بر عهده مدرسه است که به بچه ها بیاموزد که اگر دانش آموز تکالیفش را انجام نداد چه پیامدهایی دارد....👇
https://www.migna.ir/news/65301
🚨مردم به شایعات رسانه های دشمن توجه نکنند
🛑در اطلاعیه روابط عمومی پدافند هوایی کشور آمده است: به استحضار ملت شریف ایران می رساند با وجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هر گونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش زا نقاطی از مراکز نظامی در استان های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد حادثه در دست بررسی است.
در این راستا ضمن دعوت از مردم به حفظ آرامش و همبستگی درخواست میشود اخبار مربوط به این حادثه را از طریق رسانه ملی دنبال نمایند و به شایعات رسانه های دشمن توجه نکنند.
علائم افسردگی در نوجوانان
👤علی محسنیان.روانپزشک
⬅علائم نشان دهنده افسردگی در نوجوانان تغییرات احساسی است. مثل غم و اندوه که شامل گریه بدون دلیل مشخص، سرخوردگی یا احساساتی مثل خشم حتی در مورد مسائل کوچک، احساس ناامیدی یا خالی بودن خلق و خوی تحریک پذیر، از دست دادن علاقه یا لذت در فعالیتهای معمول، از دست دادن علاقه. درگیری با خانواده و دوستان، اعتماد به نفس پایین، احساس بی ارزشی یا گناه، فکر دائم به شکستهای گذشته یا سرزنش مبالغه آمیز یا انتقاد از خود، حساسیت شدید به طرد شدن، شکست و نیاز به اطمینان بیش از حد، مشکل در تفکر، تمرکز، تصمیم گیری و به خاطر سپردن مسائل، احساس مُدام که زندگی و آینده تیره و تار است، افکار مکرر مرگ یا خودکشی....👇
https://www.migna.ir/news/65329
✔️وقتی از همه چیزو همه کس نا امید بودی یادت باشه:
"هُوَ مَعَکُمْ أَیْنَ ما کُنتُمْ"
من باهاتم هرجا که باشی. (حدید آیه ۴)
"فإنَّکَ بأَعْیُنِنا"
مثل چشمام مراقبتم. (طور آیه ۴۸)
"و یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِب"
و بهت میرسونم از جایی که حتی فکرشم نمیکنی. (طلاق آیه ۳)
@Mignair
✅برگزاری اولین جشنواره «هنر و سواد سلامت» در سینما فلسطین
🔹دبیر جشنواره و رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در توضیح محورهای این جشنواره گفت: «سواد تغذیه، نوجوان و جوان و خانواده بانشاط»، «سواد فعالیت بدنی جوان و نوجوان و خانواده بانشاط»، «خانواده بدون دخانیات»، «سواد سلامت معنوی و خانواده»، «سواد سلامت رسانه در نوجوانی و جوانی»، «خواب سالم در نوجوان و جوان» و درنهایت «نقش جوان و نوجوان در سلامت جامعه محورهای این رویداد هستند.
🦋از پانزدهم تا هفدهم آبان در سینما فلسطین، پخش فیلمهای برگزیده را داریم که حضور مخاطبان در آن رایگان است. از همین جا از همه هنرمندان و بزرگواران دعوت میکنم که با حضور در زمان پخش فیلمها و اختتامیه برای رسیدن به اهداف این جشنواره به ما کمک کنند....👇
https://www.migna.ir/news/65338/preview/
🔶سوءاستفاده از بیماری یا بی شرمی رسانهای
👤یادداشت دکتر سیدعبدالمجید بحرینیان
⬅اینجانب به عنوان یک استاد دانشگاه و متخصص روانشناسی بالینی که بیش از چهل سال عمر خود را در این راه صرف کرده ام قاطعانه میگویم عریان شدن یک زن یا مرد در معرض عموم از نظر روانپزشکی و روانشناسی بالینی رفتاری عجیب و غریب (Bizarre) قلمداد شده و میتواند از نشانههای بیماران روانی بسیار بد حال باشد که در این شرایط فرد، فاقد بینش و ارزیابی هنجار از ناهنجار نیز می گردد و عملکرد او مختل می شود.
بنابراین قبل از معاینه کامل روانی این فرد توسط متخصصین مربوطه، انجام هر گونه تحلیل و قضاوت کردن موضوع در مورد وی نه تنها فاقد بنیان های منطقی و معیارهای تشخیصی سلامت روانی است، بلکه آنان که در دام قضاوت های عجولانه و نادرست افتاده اند باید بدانند که اگر ارتکاب این عمل غیر اخلاقی و مغایر با عرف و هنجار جامعه از سوی فرد خاطی ناشی از بیماری روانی باشد، به دلیل لزوم حفظ حرمت شخصیت بیمار و فرزندانش و اعضای خانواده اش، هر گونه اظهار نظر خلاف واقع و غیر کارشناسی نوعی گزافه گویی تلقی می شود و رفتاری مغایر با اخلاق، شرع و قانون بوده و حرمت شکنانه به حساب میآید و دارای ماهیت مجرمانه است. بنابراین شایسته نیست پیش از آنکه موضوع توسط کارشناسان ذیربط بررسی شود گمانه زنیهای غیر اخلاقی در رسانهها منتشر گردد.پس صرف نظر از اینکه انتشار قضاوتهای عجولانه و بعضا مغرضانه در رسانههای خودی و بیگانه درست یا غلط باشد، آنچه در این میان مغفول مانده است، انجام یک معاینه کامل روانی از فرد حادثه ساز و گرفتن یک شرح حال کامل روانشناسی و روانپزشکی از وی و اعضای خانواده درجه یک او می باشد..... ادامه
https://www.migna.ir/news/65377/
✅شبکههای اجتماعی نماینده صدای اکثریت نیستند
💎چرا علیرغم همه تندیها در شبکههای اجتماعی، ولی در جامعه میانه روی و آرامش ایجاد شد؟
♦نتایج پژوهشی نشان میدهد کسانی که بیشترین بحثهای سیاسی را در شبکههای اجتماعی میکنند از نظر ایدئولوژیک افراطیترین افراد هستند: در واقع ۹۷ درصد از پستهای سیاسی شبکه ایکس (توییتر سابق) را تنها ۱۰ درصد از فعالترین کاربران، که افراطیترین نظرات را دارند، منتشر میکنند. به تعبیر دیگر، نظریات سیاسی حدود ۹۰ درصد جمعیت تنها در ۳ درصد پستها مجال بروز پیدا میکنند. این امر باعث میشود عقاید متعادل دیده نشوند.
یک کاربر معمولی در طول یک روز تقریباً به اندازه ارتفاع مجسمه آزادی در شبکههای اجتماعی محتوا مرور میکند؛ یعنی حدود ۹۳ متر اسکرول میکند. بیش از پنج میلیارد نفر در سراسر جهان به طور میانگین دوساعتونیم از روزشان را در اینترنت میگذرانند؛ اما آنچه معمولاً بیشترین بازخورد را در دنیای آنلاین به دست میآورد مجموعهای از افراطیترین دیدگاهها است. آیا واقعاً کاربران عادی شبکههای اجتماعی تا این حد طرفدار دیدگاههای افراطی، جار و جنجال، دعوا و ابراز خشم و ایجاد دودستگیهای ساختگی هستند یا این الگوریتمهای شبکههای اجتماعی هستند که برآیند ارزشهای اجتماعی تحریفشده و نادرست را بازنمایی میکنند؟ ....مشروح خبر در لینک زیر👇
https://www.migna.ir/news/65382
⭕️کانال اصلی روانشناسی میگنا را در تلگرام دنبال کنید:
🔻با فیلترشکن وارد شوید
🌺لینک دعوت:
https://t.me/MignaChannel
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نکته تربیتی بسیار مهم👆
هدیه به پدر و مادر ها، معلم ها و مربی های دغدغه مند
@Mignair