اگر اقای رییسی این معاهده را بپذیرد
و قول اجرا دهد
یعنی بدبختی کامل
یعنی برای یک سرماخوردگی همه باید خانه نشین شویم
اگر واکسن نزنیم مجازات میشویم
اگر با بی حجابی و.... مخالفت کنیم مجازات میشویم
اگر با قوانین شیاطین گلوبالیست مخالف باشیم مجازات میشویم
و ممکن است خانواده خود را از دست بدهیم
کلمه 2030 و ۲۰۳۰ را سرچ کنید
تا به عمق فاجعه پی ببرید
@mina_foroozesh
@mina_foroozesh
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع مقابل وزارت ورزش علیه بی حیائی مسئولان در عمل به سند ۲۰۳۰
@mina_foroozesh
📂ارتباط بیحجابی با سند ۲۰۳۰
💢زیر هدف 5.1 سند توسعهء پایدار عبارت است از: پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه همه زنان و دختران در همه جا.
❓این تبعیض دقیقاً به چه معناست؟
📃در قسمت مفاهیم هدف پنجم، در توضیح تبعیض، به متن توضیحات ارائه شده در CEDAW، استناد و ارجاع شده است. در واقع آنچه در CEDAW آمده، مورد پذیرش سند 2030 است. تا جایی که میدانم، ایران رسماً عضو CEDAW (کنوانسیون رفع کلیهی اشکال تبعیض علیه زنان) نیست، اما موارد تعریف شده در این کنوانسیون، در سند 2030 آمده و اساساً سند 2030، بارها به این کنوانسیون ارجاع داده است؛ لذا وقتی سند 2030 را امضا کرده باشیم، در عمل باید بندهای CEDAW، را اجرا کنیم.
📃ماده 1 CEDAW تعریف جامعی از تبعیض علیه زنان ارائه می دهد و ماده 2 تعهدات کلی را برای دولتها به ویژه در چهارچوبهای قانونی لازم برای رفع تبعیض علیه زنان تعیین میکند.
📃در ماده 1 CEDAW آمده است: «...اصطلاح «تبعیض علیه زنان» به معنای هرگونه تمایز، محرومیت یا محدودیتی است که بر اساس جنسیت ایجاد میشود و هدف یا اثرش، آسیب رساندن یا لغو به رسمیت شناختن لذت بردن یا استعمال توسط زنان -صرف نظر از وضعیت تأهل- و بر اساس برابری زن و مرد، حقوق بشر و آزادیهای اساسی در زمینههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مدنی یا هر زمینه دیگری باشد».
❌دقت کنید! هر گونه تمایز بین زن و مرد، مردود است! (آفرینش خدا و این همه تفاوت زن و مرد هم هیچ اهمیتی ندارد!). حجاب هم در قالب محرومیت/ محدودیت ردهبندی میشود که باید حذف شود. به خصوص حجاب، با کنترل شهوت در جامعه، جلوی لذت بردن بیحساب و خارج از قواعد الهی (در این ماده، دقیقاً به لذت بردن زن اشاره شده) را میگیرد. اساساً در چهارچوب سند 2030، دین جایگاهی ندارد، چرا که این سند، خود، دین جدید است! از همین رو به وضوح پیداست که حذف حجاب شرعی در بستر جامعه، در راستای اجرایی کردن هدف 5 سند توسعهء پایدار 2030 است.
📃در ماده 2 CEDAW هم به تغییر قوانین، در راستای رفع تبعیض اشاره شده. مثلاً: و) اتخاذ کلیهء اقدامات مناسب، از جمله قوانین، برای اصلاح یا لغو قوانین، مقررات، آداب و رسوم و رویههای موجود که تبعیض علیه زنان است.
❌نکته آن است که در زیربخش 5.1.1، اولین چیزی که مورد توجه قرار گرفته، بحث قوانین هر کشوری است که در صورت لزوم، باید مطابق سند 2030، عوض شوند.
✔️و لایحهء حجاب، یکی از قوانینی است که جدیدا سر و صدای زیادی برپا کرده است...
✔️پیشتر نیز پیش نویس قانونی دیگری توسط ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ارائه شده بود که آن هم قصدش تغییر قوانین موجود مربوط به حجاب بود.
🔙فردای گورسپاری نحس مهسا امینی بود که ستاد امر به معروف -ستادی که در بیشتر موارد ردی از آن نبود و به نظر میرسد که عمدتاً در خواب به سر میبرده است-اعلام کرد که قانون فعلی حجاب باید عوض شود و بی حجابی از جرم، به تخلف تنزل یابد، (اینجا)؛ لذا از همان ابتدای ماجرای امینی، مسئلهء تغییر قانون، به روی کار آمد. مدتی بعد نیز از لایحهء عفاف و حجاب رونمایی شد که به پیشنهاد قوه قضائیه به دولت ارسال شده بود (اینجا) و مخالفتهای زیادی را به دلیل روح غلطی که در دل خود داشت (و مثلاً در یک مورد، عملاً باعث مرگ نهی از منکر در کشور میشد) به مجلس ارجاع شد که البته، سرنوشت این لایحه، همچنان مبهم است.
💢تلخ و تآسفبار آن است که به نظر میرسد آنچه در میان این همه آمد شد و تغییر قوانین رخ میدهد، عملاً اجرای منویات سند شوم 2030 است، وگرنه بارها، و توسط کارشناسان، تأکید شده که مشکل بی حجابی در کشورما، نبود قوانین نیست، بلکه مسئلهء اصلی، عمل نکردن به قوانین و ترک فعل نهادهای مختف کشوری در قبال بی حجابی است.
❌به نظر میرسد مخربترین و ضد دینترین قسمت سند 2030، همین برابری جنسیتی است که عملاً تمام قواعد خانوادگی اسلام را به زیر پا مینهد. در نوشتار بعدی، به توضیح جزییات و چرایی این مطلب میپردازم، انشاءالله!
ــــــــــــــــ
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@mina_foroozesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 تزریق واکسن کرونا شرط داشتن پرونده الکترونیک پزشکی
خسروی، معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت:
🔸 شهروندانی که واکسن کرونا زدهاند، پرونده الکترونیک پزشکی دارند و با مراجعه در هرجای کشور میتوانند خدمات را دریافت کنند.
ما که واکسن نزدیم بمیریمم پامون را تو اون بیمارستانها نمیذاریم، خیالتون راحت
@mina_foroozesh
⭕️ بخشنامه و اجبار دوباره دولت بر تزریق واکسنهایی که هیچکس عوارضش را برعهده نمیگیرد!!
اونقدر هم عجله داشتن که "س" سلام رو ننوشتن!
دوستان هیچ قانون مصوبی مبنی بر اجبار واکسن نداریم، فریب نخورین، زیر بار نرین
اگر اجبار شدید بود به نماینده شهرتون مراجعه و ازشون کمک بخواین
چون هیچ قانونی که اجبار واکسن باشه نداریم
@mina_foroozesh
اینجانب....................... فرزند.............. متولد..../....../........ با کدملی........................ متعهد میشوم واکسن های تزریق شده به ......................... فرزند ..................... متولد .../....../........ با کدملی ....................... عوارض غیرقابل جبران ناپذیری ندارد و در صورت بروز هرگونه مشکل و بیماری یا فوت شخص، دیه شخص را بطور کامل بعهده میگیرم و به خانواده شخص، پرداخت میکنم.
تعهد میدهم واکسن های تزریق شده، سلامتی کامل را دارد و شخص را به هیچ وجه تهدید نمیکند. در صورتی که برای شخص تا دوسال آینده، هرگونه مشکل و بیماری اعم از سکته قلبی و مغزی، فلج، دیابت، بیماری های دستگاه تناسلی و ... یا فوت رخ دهد و اثبات شود بر اثر واکسن بوده است، همه ی عواقب این اجبار را میپذیرم.
امضا واثر انگشت اجبار کننده
مینا فروزش
اینجانب....................... فرزند.............. متولد..../....../........ با کدملی...............
اگر مجبورتون کردن، این فرم را چاپ کنین ببرین بدین امضا کنن
هیچکس زیر بار امضا کردنش نمیره، خیالتون جمع
مضاف براینکه جون بچه از مدرسه مهمتره
زمین تخت تقریبا یه همچین چیزی هست
ماه و خورشید و بقیه سیارات و ستاره ها
زیر گنبد اسمان بالای زمین در حال چرخش هستن
اون دیوارهای یخی همون قطب جنوب یا جنوبگان است
@mina_foroozesh
اگه تازه در موردش شنیدین
فاز دانشمندی نیاد سراغتون
چندین ساله تو کل دنیا دارن راجع بهش تحقیق میکنن و مقاله و ازمایش میدن بیرون
مخالفت بدون فکت و فلسفه با این نظریه عین حماقته حتی اگه استادترین باشیم
@mina_foroozesh
🔴 رویارویی با سرمای هوا
✍امیرالمؤمنین علی عليه السلام:از سرما در آغازش بپرهيزيد و در پايانش استقبال كنيد؛ چون سرما با بدن همان كارى را مى كند كه با درختان مىكند، در آغازش مىسوزانَد و در پايانش شاخ و برگ مى رويانَد.
📚 نهج البلاغه، ح ۱۲۸
آغاز فصل سرما، فصل پاییز و پایان آن، فصل بهار است. با عمل به این توصیه امیرمؤمنان علیه السلام، سلامتی خود را تضمین کنید.
@mina_foroozesh