از رجب تا ليلةالقدر .pdf
811.6K
↖️ گفتاری از استاد میرباقری درباره فضیلت ماه رجب
🔵 رسول اکرم (ص) فرمودند:
«إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی نَصَبَ فِی السَّمَاءِ السَّابِعَةِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ: «الدَّاعِی»، فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ یُنَادِی ذَلِک الْمَلَک کلَّ لَیلَةٍ مِنْهُ إِلَی الصَّبَاحِ: «طُوبَی لِلذَّاکرِینَ، طُوبَی لِلطَّائِعِینَ». وَیَقُولُ اللَّهُ تَعَالَی: أَنَا جَلِیسُ مَنْ جَالَسَنِی، وَمُطِیعُ مَنْ أَطَاعَنِی، وَغَافِرُ مَنِ اسْتَغْفَرَنِی، الشَّهْرُ شَهْرِی، وَالْعَبْدُ عَبْدِی، وَالرَّحْمَةُ رَحْمَتِی؛ فَمَنْ دَعَانِی فِی هَذَا الشَّهْرِ أَجبْتُهُ، وَمنْ سَأَلَنِی أَعْطَیْتُهُ، وَمَنِ اسْتَهْدَانِی هَدَیْتُهُ، وَجَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بیْنِی وَبیْنَ عِبَادِی؛ فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَیَّ» (مجلسی، 1407ق، ج 5: 377).
(خداوند متعال در آسمان هفتم فرشتهای به نام «داعی» [فراخواننده] قرار داده است که هرگاه ماه رجب فرا میرسد، هر شب تا صبح فریاد میزند: «خوشا به حال ذاکران! خوشا به حال اطاعتکنندگان!» و [سپس فرشته از قول خداوند نقل کرده که] خداوند متعال میفرماید: «من همنشین کسی هستم که همنشین من باشد و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من، و بنده، بنده من و رحمت، رحمتِ من است. بنابراین، هرکس در این ماه مرا بخواند، اجابتش میکنم و هرکس از من بخواهد، به او عطا میکنم و هرکس از من طلب بخواهد، هدایتش میکنم و من این ماه را به عنوان رشتهٔ ارتباطی میان خود و بندگانم قرار دادهام، هرکس به آن چنگ بزند، به من میرسد.)
☑️ @mirbaqeri
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 استاد میرباقری | مسیر بهرهمندی از ماه رجب
🔍 بدون توجه به باطن ماه رجب، نمیتوانید بهره زیادی از آن ببرید.
🔍 باطن ماه رجب را از دعاها و زیارات این ماه بفهمید.
☑️ @mirbaqeri
در محضر آیتالله میرباقری
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم 💥 آمریکا امروز برای مقابلهی سیاسی و امنیّتی با جمهوری اسلامی، خود ر
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم
💥 برنامهٔ همیشگیِ رسانههای دشمن:
ارائهٔ خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ.
✍ امام خامنهای در «بیانیهٔ گام دوم»:
«آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشتهام و برحذر میدارم.
⏪ در طول این چهل سال -و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.
شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید.
در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است. نشانههای امیدبخش -که به برخی از آنها اشاره شد- در برابر چشم شما است. رویشهای انقلاب بسی فراتر از ریزشها است و دستودلهای امین و خدمتگزار، بمراتب بیشتر از مفسدان و خائنان و کیسهدوختگان است.» ۹۷/۱۱/۲۲
شاخص ارزیابی انقلاب_در بیانیه گام دوم.mp3
6.1M
🔵 قطعه صوتی ۳ در تحلیل بیانیهٔ گام دوم | آیتالله میرباقری، ۹۷/۱۲/۹
⏺ ۳۳ دقیقه
⏺ ۵ مگابایت
🔍 در بیانیهٔ گام دوم، «شاخصهای جدیدی برای ارزیابیِ» وضعیت گذشته و حال و آینده انقلاب اسلامی ارائه شده.
🔍 براساسِ «شاخصهای جدید ارزیابی» که در بیانیهٔ گام دوم ذکر شده، انقلاب اسلامی به پیروزیها و پیشرفتهایی دست پیدا کرده که هیچ کشور دیگری (مثل روسیه و چین و ترکیه و...) به آنها دست نیافته است.
#هفت_کلیپ_صوتی
☑️ @mirbaqeri
💥 صوت و متنِ دورهٔ کاملِ «تبیینِ گفتمان تمدن نوین اسلامی» در کرج، در پایگاه اطلاعرسانی آیتالله میرباقری بارگذاری شد:
http://urly.ir/84VQ 👈
✨با تشکر از زحماتِ مدیر سایت و تدوینگران محترم✨
🔗 عناوین جلسات
🔹جلسه ۱: تحلیل لایههای تمدن غرب و بررسی سه رویکرد مهم در مواجهه با جریان تجدد
🔹جلسه ۲: بررسی حقیقت توحیدِ در الوهیت و رسیدن به محیط ولایت الله
🔹جلسه ۳: تبیین حقیقت توحید و شرک مجسم در دستگاه ولات حق و باطل
🔹جلسه ۴: امام، در سیر عبودیت انسان و اجتماع و تاریخ/ وسعت دایره امامت
🔹جلسه ۵: رابطه حقیقت امامت و دین الهی و بررسی ثمرات آن
🔹جلسه ۶: فلسفه تاریخ و قواعد حاکم بر سیر جریان حق و باطل و اختلاط آنها در این عالم
🔹جلسه ۷: جریان اختلاطِ حق و باطل و تفکیک آنها بهوسیله رسولان الهی
🔹جلسه ۸: تبیین پایگاه حسن و قبح و مسئله اخلاق در حدیث عقل و جهل
🔹جلسه ۹: مرجع صفات انسانی در محیط ولایت، و بهجت به صفات اولیاء
🔹جلسه ۱۰: تاثیر اراده جمعی در شکلگیری جامعه حق و باطل/ نظام طولی حقوقی عالم و جایگاه انسان در آن
🔹جلسه ۱۱: لزوم بحث از حکومت دینی و جایگاه آن در دو دیدگاه مادی و الهی
☑️ @mirbaqeri
در محضر آیتالله میرباقری
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم 💥 برنامهٔ همیشگیِ رسانههای دشمن: ارائهٔ خبرهای دروغ، تحلیلهای م
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم
💥 جهاد برای رشد اخلاق و معنویت، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت.
💥ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان را مورد هجوم قرار داده است.
✍ امام خامنهای در «بیانیهٔ گام دوم»:
«شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت.
اخلاق و معنویّت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی دراینباره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویّت و ضدّ اخلاق نهاده است و 👈 هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم.
دستگاههای مسئول حکومتی دراینباره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملاً مسئولانه صورت گیرد. و این البتّه به معنی رفع مسئولیّت از اشخاص و نهادهای غیرحکومتی نیست.» ۹۷/۱۱/۲۲
شاخص رشد دینداری ملت.mp3
565.2K
🔵 قطعه صوتی ۴ در تحلیل بیانیهٔ گام دوم | آیتالله میرباقری، ۹۷/۱۲/۹
⏺ ۳ دقیقه
⏺ ۲ مگابایت
🔍 مهمترین شاخصِ دینداریِ مردم ایران، ایستادگی چهلساله پای پرچم اسلام است.
دینداری یعنی همین.
#هفت_کلیپ_صوتی
☑️ @mirbaqeri
🔷 فیلم برنامه مخاطب خاص با حضور استاد میرباقری، ۹۷/۱۲/۱۶
🔍 زیارت حضرت سید الشهداء(ع) راه رسیدن به خدا
http://www.aparat.com/v/3AbQP
http://www.telewebion.com/episode/1990548
💥 ماه رجب، ماه استغفار است.
💥 اگر اهل استغفار بشويم خدای متعال ما را با مال و فرزند کمک میکند.
🔷 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«در ماه رجب، رحمت رحیمیه خدا جاری است. برای اینکه در معرض این رحمت قرار گیریم باید زیاد استغفار کنیم.
اگر ما استغفار کنیم، آن رحمت ما را دربر میگیرد و مورد مغفرت قرار میگیریم و گذشته ما پاک میشود و هم اینکه خدای متعال رجوعی به ما میکند. این رجوع و خدای متعال موجب احیای قلب انسان است.
ذکر استغفار، آثار فراوانی دارد. يکی از آثارش در بيان حضرت نوح(ع) به قومش آمده است که فرمود: «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا» (از پروردگار خودتان طلب مغفرت بکنيد که او غفار است). نتيجه اش چیست؟ «يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا»(آسمان بر شما بارش فراوان نازل مي کند...). هم رحمت ظاهری است که همين باران است و هم برکات سمائي و معنوي است. «وَ يُمْدِدْكُم بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا» (اگر اهل استغفار بوديد خداي متعال شما را با مال و فرزند کمک مي کند و ...).
لذا یکی از دستورات در روایات به کسانی که خدا به آنها فرزندی نداده، این است که استغفار کنند. مثلاً يک سال سحرها استغفار کنند تا موانعش رفع شود؛ آنوقت خداي متعال ممکن است يک نسل پاکی به انسان بدهد...».
☑️ @mirbaqeri
💥 باطن نهر رجب، حقیقت توحید و حقیقت ولایت است. اگر کسی در معرض باطن ماه رجب قرار گیرد، از نهر رجب و جام رجب مینوشد.
🔷 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«ما اگر توجه نداشته باشيم كه اين ماهها يك باطن و يك غيبي دارند، خيلي نميتوانيم از آنها بهرهمند شويم. باطن ماهها و غيب ماهها با هم فرق میكند. مثلاً در ماه رمضان سفره ضيافت پهن است. در ماههاي ديگر ضيافتالله نيست. ماه رجب و شعبان و رمضان سه ماهي هستند كه درهاي رحمت در آنها باز ميشود، تا به رمضان ميرسيم، و در رمضان باز ميشود تا به شب قدر ميرسيم.
ماه رجب غيبي دارد كه در روايات ميفرمايد: رجب نهري است، از عالم بالا جاري ميشود. اين نهر، باطنش حقيقت به ولايت و حقيقت معرفت و حقيقت توحيد است. ماه رجب، باطنش جريان توحيد و معرفت است. اگر كسي در معرض رجب قرار گرفت، از آن جام رجب سيراب ميشود؛ اگر بخورد، بايد به معرفت برسد.
در روايت ملك داعي كه روايت معروفي است، سيد بن طاووس نقل كردند که در این ماه، ملك از آسمان هفتم هر شب صدا ميزند؛ يعني درها تا آسمان هفتم باز است و از آنجا آدم را ميخوانند.
ماه رجب يك باطني دارد. باطنش را ميشود از دعاهايش و از زياراتش فهميد. اگر كسي اهل زيارت و دعاهايش شد، آرام آرام ميتواند به باطن اين ماه پي ببرد. رزقها و مقامات اين ماه را از دعاها و زياراتش بايد جستوجو كرد.
يكي از فضايل مهمي كه این ماه دارد، اين است كه ماه اميرالمؤمنين (ع) است. هم شهر الله است و هم شهر اميرالمؤمنين(ع) است. ثمره و خروجي اين ماه بايد يك محبتي از اميرالمؤمنين(ع) باشد. روي اين عبادت تمركز كنيم، عبادات ديگر را در حاشيه آن قرار بدهيم. خروجي اين ماه بايد محبت اميرالمؤمنين(ع) باشد كه مقدمه ماه شعبان و ضيافت نبي اكرم (ص) و مقدمه رمضان و شهر الله است.»
☑️ @mirbaqeri