part_1.mp3
10.66M
🎧 استاد میرباقری | #قطعۀ_اولِ برنامۀ عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹
⚡️ کرونا و #رزمایش_زیست در فضای مجازی
☑️ @mirbaqeri_ir
صوت برنامۀ عصر 2 .mp3
10.87M
🎧 استاد میرباقری | #قطعۀ_دومِ برنامۀ عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹
⚡️ کرونا بسترساز عبور از #اخلاق_مدرن
⚡️ «ماسکدزدی» باطن فرهنگ غرب را نشان داد.
☑️ @mirbaqeri_ir
صوت برنامۀ عصر 3 .mp3
7.54M
🎧 استاد میرباقری | #قطعۀ_سومِ برنامۀ عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹
⚡️ ابتلائات سه دسته هستند
(نحوۀ مواجهه با بلاها)
☑️ @mirbaqeri_ir
صوت برنامۀ عصر 4 .mp3
2.32M
🎧 استاد میرباقری | #قطعۀ_چهارمِ برنامۀ عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹
⚡️ کرونا و #رقابت_تمدنی اسلام و غرب
☑️ @mirbaqeri_ir
صوت برنامۀ عصر 5 .mp3
6.23M
🎧 استاد میرباقری | #قطعۀ_پنجمِ برنامۀ عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹
⚡️ باید از سطح «کاربر بودن»، به سطح «مدیریت فضای مجازی» وارد شویم.
☑️ @mirbaqeri_ir
📀 #تحلیل_تمدنی از بیماری #کرونا | صوت سخنان استاد میرباقری در #برنامۀ_عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹، در پنج قطعه:
1⃣ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2635
2⃣ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2636
3⃣ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2637
4⃣ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2638
5⃣ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2639
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ ما باید در #فضای_مجازی قدرتمند شویم.
⚡️ «کاربر بودن در فضای مجازی» نمیتواند #موازنه را به نفع انقلاب تغییر دهد، ما باید به «مدیریت فضای مجازی» دست پیدا کنیم.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ دانشمندان پزشکی و #جامعه_پزشکی_ما توانمندیهای بسیار خوبی از خودشان نشان دادهاند و از جامعه جهانی عقبتر نیستند و بلکه تواناترند، و لذا میتوانند بهجای تبعیت از پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی _که متهم است_ #پروتکلها و #الگوهای_جدیدی طراحی کنند.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
📣 لینک برنامه #عصر در شبکۀ افق (با حضور آیتالله میرباقری و متخصصان برجسته)، در تلوبیون:
http://www.telewebion.com/episode/2252988
☑️ @mirbaqeri_ir
⚡️ماه شعبان ماه ضیافت نبی اکرم(ص) است.
⚡️ دعاهای ماه شعبان با ضيافت این ايام تناسب دارد.
⚡️ باید در مابقیِ ماه شعبان، تقصیرهای گذشته را جبران کنیم.
«دعاهايي که در ايام خاص وارد شده است خيلي وقتها متناسب با ضيافت آن ايام است؛ مثل مناجات شعبانيه، دعاي کميل، دعاي ابوحمزه.
#مناجات_شعبانيه در ماه شعبان متناسب با حال ماه شعبان است. گرچه در بقيه اوقات هم ميشود خواند. اين دعا متناسب با حال ماه شعبان است و ماه شعبان هم، که در #صلوات_شعبانيه خواندهايد، ماه شفاعت نبي اکرم(ص) است و در واقع، ماه شعبان تجلي از نبي اکرم(ص) است. ما اگر وارد حقيقت ماه شعبان شويم وارد حوزه ضيافت نبي اکرم(ص) شدهايم؛ «اللَّهُمَّ وَ اجْعَلْهُ لِي شَفِيعاً مُشَفَّعاً وَ طَرِيقاً إِلَيْكَ مَهْيَعاً وَ اجْعَلْنِي لَهُ مُتَّبِعاً». حضرت در اين ماه شبها بيدار بودند، روزها عبادت مي کردند و اين عبادت براي سلوک ما و براي راه بردن ما بود؛ اگر کسي بخواهد همراه حضرت شود بايد به سنت حضرت اقتدا کند؛ شبها و روزها و سحرها و بقيه اين ماه، هرچه بوده، استفاده بکند. امام رضا(ع) فرمودند: از بقيه اين ماه استفاده کنيد و تقصير نسبت به گذشتههاي اين ماه را در مابقياش جبران کنيد؛ گويا قابل جبران کردن است ولو يک روز مانده باشد ميشود در اين مابقي همه کوتاهيهاي در گذشته ماه را جبران کرد؛ چون معمولاً آنهايي که اهل سلوکاند، زحمت ميکشند و آنهايي که کوتاهي ميکنند فقط اميدوار به فضل خدا و احساس تقصير در مقابل خداي متعال ميمانند و اين احساس تقصير براي رساندن ما کافي است؛ اگر کسي احساس کرد مقصر است و به خدا تکيه کرد خداي متعال «بكَافٍ عَبْدَهُ» است.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 دستور امام رضا(ع) به كثرت در استغفار و تلاوت قرآن و دعا در روزهای آخر ماه شعبان، برای پاک شدن و مطهر شدن قبل از ورود به ماه مبارک رمضان
«در حديثی معروف، اباصلت از وجود مبارك حضرت ثامن الحجج(ع) چنين نقل ميكند: آخرين جمعه ماه شعبان در محضر حضرت بودم؛ ايشان فرمودند: فرصتها گذشته و اين آخرين جمعه ماه شعبان است؛ حضرت دستوراتی دادند كه انجام دهم. سپس فرمودند: كوتاهیهايي كه در طول اين ماه شده را جبران كن. حضرت چند دستور به ايشان دادند كه يكي از آنها كثرت در استغفار است؛ استغفار خود را زياد كنيد؛ تلاوت قرآن و دعا را زياد كنيد، تا پاك و مطهر وارد ماه بعد شويد.
گاهي همه رياضتها انسان به خاطر يك گناه به نتيجه نمیرسد؛ در نهايت هم تا هنگامی كه آن گناه صاف نشود، انسان به نتيجه نمیرسد؛ برطرف كردن گناه نيز نيازمند توبه و توجّه است. حضرت هم چنين فرمودند: اگر امانتی از مردم به عهده داريد به صاحبش برگردانيد. انسان بايد به انواع امانات و ديوني كه بر عهده دارد توجه كند؛ گاهي يكی از آنها، مانع بهرهمندی [از فيوضات الهي] میشود؛ حضرت در ادامه فرمودند: بر ترك و رهايي از گناهاني كه مرتكب شدهايد، مصمم باشيد. البته هر كسي بايد متناسب با احوال خود عمل كند؛ ممكن است كسي گناه كبيره مرتكب شده باشد و ديگري اهل مكروه هم نباشد؛ اما بیترديد همه در درگاه خداي متعال، مذنب هستند. سپس فرمودند: براي ترك گناهان تصميم بگيريد و سعي كنيد به خوف الهي روي آوريد؛ ترس از خداي متعال را در خود ايجاد كنيد و به او توكل داشته باشيد كه اين وادی، بدون توكل، پيمودنی نيست.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
⚡️ اشتغالاتِ دنیایِ امروز، ما را از فرصتِ باقیماندهٔ ماه شعبان غافل نکند.
«سعی كنيم در مابقی ماه شعبان تدارك كنيم كوتاهیای كه در گذشته ما بوده است.
كسی نمیتواند بگويد ما حق این ماه را ادا كرديم. اگر كوتاهی كردهايم، اولين قدم در رشد، اعتراف به كوتاهی است. کسی كه احساس نمیكند در بندگی خدا كوتاهی كرده، رشد نمیكند.
باید سعی كنیم آنچه را که به درد نمیخورد، در مابقی اين ماه كنار بگذاريم. خوردنها، خوابيدنها، نگاهكردنها و اشتغالات متنوعی كه دنيای امروز بر ما فراهم میكند؛ یعنی نباید اشتغالاتی بر ما بيايد كه اصلاً نفهميم در فضای ما چه میگذرد؛ بهسرعت فرصتها بروند و ما غفلت كنيم!»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 انسان گاهی خودش را تکذيب و تنقیص ميکند تا دیگران بیایند از او تعريف کنند و او را تأیید کنند!
"بزرگواری ميفرمودند: «یکوقتی يک مجلسي بود که همه علما و بزرگان بودند و مجلس خاصی بود. من از راه رسيدم. بيمقدمه به من گفتند برو منبر. من رفتم و نيم ساعت صحبت کردم. خيلي بحث خوبی شد و بهقولی «مجلس گرفت»!
وقتي پايين آمدم، به صاحبخانه گفتم: «منبر رفتنِ بدون مقدمه، همين ميشود[یعنی خوب نشد!]».
گفت: «ناقلا، آیا ميخواهي از تو تعريف کنيم؟!».
گاهي انسان خودش را تکذيب مي کند، ولي در باطن ميخواهد که دیگران از او تعريف کنند!
گاهی انسان خودش را تنقيص مي کند تا خودش را اثبات کند.
انسان بايد از اين چیزها فارغ شود. اگر گرفتارِ اين چيزها باشد به او علم نميدهند."
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
⚡️ در سبک زندگی الهی، رابطه ما با #حیوان و #زمین هم براساسِ محبت الهی است.
⚡️در روايات فرمودند که از حيوان هم اگر ميخواهيد بهره ببريد، به او #محبت کنيد.
💠 #استاد_میرباقری:
«امام آن رشتهاي است که بايد برمدارِ آن، امت ساخته بشود و روابط مالي و فرهنگي و سياسي و خانوادگي و کل روابط انسان با عالَم، براساسِ رحمت او باشد. اگر نظام امامت و شريعت الهی حاکم شد مناسبات اجتماعي و روابط انسانها با طبيعت براساسِ آن بود، همهچيز برمبنایِ «محبت» شکل میگیرد. حتي در روايات فرمودند که از حيوان هم اگر ميخواهيد بهره ببريد به او #محبت کنيد.
حال ببينيد گاهی، رفتارهای متأثر از الگوهای سرمایهداری غربی، رابطه آدم با حيوان را چطور تنظیم کرده است که انسان بتواند روزي سه تا تخممرغ از يک مرغ بگيرد و... . آخر، اين چه رابطهاي است؟! يعني تا اينجا روابط را به هم ميزنند که علاوه بر قطع روابط محبتآمیز انسانی، رابطه عاطفي و رحمت الهي بين ما و #حيوان هم نيست. حتی رابطه انسان با #زمين را به هم ميزنند. در حالي که اين زمين حقي بر ما دارد. بلاهایی بر سر اين زمين ميآورند و از تمام امکاناتِ اين زمين سوءاستفاده ميکنند. بنا نبود ما اين کار را بکنيم. با این الگوها، زمين و حيوانات از ما راضي نيستند، تا چه رسد به انسانها.»
☑️ @mirbaqeri_ir
⚡️ «مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ مَا الَّذِي فَقَدَ مَنْ وَجَدَك». خدايا، اگر حاصل عمر کسي رسيدن به تو نباشد، چه چيزي پيدا کرده است؟
⚡️ اگر انسان از امام جدا شود، در وادي تيه است، در وادي سرگرداني و حيرت است. هفتاد سال تلاش کرده، اما سر جاي اول خود است؛ اگر عقبتر نرفته باشد.
💠 #استاد_میرباقری:
«به موساي کليم ميگويند شما قوم بنياسرائيل را از شر فرعون نجات دهيد. و او نجات ميدهد.
آیا «نجات دادن» يعني دنياي آبادتري براي آنها درست کند؟!
مأموريت موسي کليم اين نيست. این است آنها را به طرف اميرالمؤمنين(ع) و به بهشت ببرد؛ کار او اين است که آنها را به بهشت ببرد وگرنه در اين دنيا «به پا کردن يک جهنم، يا وادي تيه، يا اينکه صبح تا شب مردم را از اين طرف به آن طرف ببري» اين کار را که فرعون هم انجام ميداد.
وادي تيه يعني بنياسرائيل با حضرت موسي کليم همراه نشدند و به وادي تيه افتادند. چهل سال گرفتار وادي تيه شدند. صبح تا شب راه ميرفتند و سر جاي اول خود بودند.
اگر بشر بهسمت خداي متعال حرکت نکند هر حرکتي کند وادي تيه است.
اگر انسان به سمت خدا نرود، هفتاد سال زندگي کرده، اما اگر گزارش هفتاد سال را از او بگيرند و بگویند چه کار کردي؟ به تعبیر مرحوم علامه جعفري، خواهد گفت: من #دوهزار_تا_مرغ خوردهام. در دوره مدرن دو هزار تا مرغ خورده است، اما قديميها ده تا خوردهاند! تفاوت گزارش آنها در همين چیزهاست! آيا اين وادي تيه نيست؟ هزار سال تلاش کرديم و تمدن درست کرديم، اما حاصل تمدن چه شد؟ بيشتر مرغ خورديم! #طيّب_الله_انفاسکم! دويست نوع پنير سر سفره ميگذاريم و لبنيات با طعمهاي مختلف داريم، اما قديميها يک نوع، دو نوع یا سه نوع داشتند. آيا اين وادي تيه نيست؟
اگر انسان از امام جدا شود، در وادي تيه است، در وادي سرگرداني و حيرت است. هفتاد سال تلاش کرده، اما سر جاي اول خود است؛ اگر عقبتر نرود. اگر در محضر خداي متعال بخواهند با یک نگاه کلان گزارش عمر آدم را بدهند، چه چيزي داريم؟
اين جمله امام حسين(ع) يعني همين: «مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ مَا الَّذِي فَقَدَ مَنْ وَجَدَك»؛ خدايا اگر حاصل عمر کسي رسيدن به تو نباشد چه چيزي پيدا کرده است؟
تفاوتي ندارد انسان در دوره نمرود باشد يا دوره طاغوت معاصر ما و استکبار جهاني امروز. آنها آبِ جویها را ميخوردند و اينها آب آشاميدنیِ لولهکشيها را. اين همان وادي تيه است. آيا انسان تلاش کند که اين را داشته باشد و از خدا و ولی خدا جدا باشد؟
ميخواهم بگويم اگر مسير خدا را کنار بگذاريد، بين اين دو چه تفاوتي است؟ تيه است. اگر کسي به امام نرسيد سرنوشت او سرگرداني است. هفتاد سال تلاش کند سر جاي اول خود است؛ اصلا جلو نرفته است.»
☑️ @mirbaqeri_ir
بهره از آخر شعبان-میرباقری.mp3
2.26M
🎧 استاد میرباقری | چگونه از پایان ماه شعبان بهترین استفاده را بکنیم؟
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 جامعۀ مؤمنین تسلیمِ حکمرانیِ مجازی نخواهد شد.
💥 مساجد و هیئات نباید رخنهپوشِ دولت مدرن باشند.
🔴 آیتالله میرباقری:
🔹 این احتمال وجود دارد که برخی قدرتها، این توطئه خطرناک را طراحی کردند که از فضای به وجود آمده شیوع کروناویروس استفاده کنند. جنگهای جهانی اول و دوم هم با توطئه برخی کشورها پیریزی شد که پس از آن، جامعه جهانی طرح صلح پایدار و شکل گیری حاکمیت جدید با تاسیس سازمان ملل متحد را پذیرفتند.
🔹 احتمال قوی این است که در جهان پساکرونا پیامدهای خطرناکتر از شکل گیری سازمان ملل متحد و ایجاد نظم جهانی بعد از جنگ جهانی، در انتظار جوامع بشری باشد و آن حمکرانی مجازی دنیا است. یعنی #فضای_سایبر را کاملا در دنیا حاکم کنند.
🔹 غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این بار قدرتهای جهانی میخواهند انسانها را #از_چال_به_سیاهچال ببرند. بنابراین خطرناکترین پدیده در جهان #پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای #حکمرانی_مجازی ببرند؛ فضایی که «حکمرانی آن» در دست قدرتهای بزرگ است، «مدیریتش» به صورت شبکهای در جهان اداره میشود و ما هم «کاربران» آن هستیم. اگر قدرتهای بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیماً اداره میکنند.
🔹 میلیاردها انسان را به #قرنطینه بردند و #رزمایش_بزرگ_حضور_فعال_در_فضای مجازی را شکل دادند. آموزش استفاده از فضای_مجازی در دو ماه اخیر بیش از چند سال گذشته است.
🔹 جامعه مومنین تسلیم حکمرانی مجازیِ غرب نخواهد شد و این طرح قدرتهای جهانی با شکست مواجه میشود.
🔹 در هر زمینهای که مسلمانان #مقاومت کردند، قدرتهای جهانی شکست خوردند. آنها جنگ 8 ساله را به ما تحمیل کردند و بعد از جریان 11 سپتامبر، داعش را خلق کردند ولی شکست خوردند و ما قدرتمندتر شدیم. الان هم اگر در این توطئهای که برای ما طراحی کردند مقاومت کنیم، آنها با شکست مواجه میشوند.
🔹 #جامعه_پزشکی_کشور ما #قابل_اعتماد هستند ولی #سازمان_بهداشت_جهانی همانند سایر نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد #غیرقابلاعتماد هستند. بسیاری از طرحهای استعماری توسط این سازمانها در جهان اجرا میشود.
🔹 توطئهگران جهانی میخواهند دین را کمرنگ، زمینگیر و استحاله کنند. مسجد و هیأت نباید رخنهپوشِ دولت مدرن باشد.
🔹 فعال عمل کردن معنایش این نیست که #اصول_بهداشتی_مسلم را رعایت نکنیم اما اینکه محافل مذهبی و مساجد و هیأتهای مذهبی را تعطیل کنیم خطرناک است. آنها میخواهند مساجد و هیأتها را منزوی کنند؛ ما باید این پایگاهها و محافل را فعالتر کنیم.
🔹 #رزمایش_همدلی_و_مواسات که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، نقش دین در عرصه حکمرانی را افزایش میدهد. این رزمایش یک اقدام عملی برای گسترده شدن نقش مثبت دین در اداره جامعه است و #مساجد میتوانند در اجرای این طرح فعال باشند.
🔹 مسجد باید به کانونی تبدیل شود که روی همه عرصههای اجتماعی سایه بیندازد. مسجد باید #محور_حیات_اجتماعی جامعه باشد و #ائمه_جماعات خودشان را برای کارهای بزرگ آماده کنند.
🔹 هیچ ضرورتی ندارد که با پروتکلهای #وزارت_بهداشت مقابله کنیم اما مسجد باید به نقطه کانونی ارتباط مردم و عرصههای اجتماعی تبدیل شود و آرام آرام #مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحت تاثیر قرار دهد. (۹۹/۲/۲)
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2583
☑️ @mirbaqeri_ir
💥فروش ویژه کتابهای استاد میرباقری در ایام ماه مبارک رمضان با ارسال رایگان
⬅️با مراجعه به کانال کتابهای استاد میرباقری در:
💠 «ایتا»
📚 eitaa.com/mirbaqeri_book
💠 «سروش»
📚 sapp.ir/mirbaqeri_book
💠 «تلگرام»
📚 t.me/mirbaqeri_book
💠 «بَله»
📚 ble.im/mirbaqeri_book
کد کتابها را ازکانال انتخاب کرده و به ادمین: @tamaddonnovin اعلام کنید تا روند خرید آغاز شود.
🔘 شناسهٔ مشترک در همهٔ پیامرسانها: @mirbaqeri_book
🔘 ارتباط با ادمین: @tamaddonnovin و 09104646212
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ انتظار بهمعنای #اقدام در چارچوب #طرح_ولیّ_خدا برای تحقق آرمان «توحید، عدالت، آزادی، امنیت و رفاه» است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
برنامۀ پناه_شبکۀ قرآن .mp3
13.5M
🎧 استاد میرباقری | برنامۀ پناه، از مسجد مقدس جمکران، شبکۀ قرآن، ۹۹/۲/۲
⚡️تحلیلی از موضوعاتِ مطرحشده در سخنرانی رهبر معظم انقلاب در نیمۀ شعبان
⚡️ نمایان شدنِ تفاوت #تربیت_غربی و #تربیت_دینی در ماجرای #کرونا
⚡️ انتظار صرفاً #احتراز و#اعتراض نیست، برنامۀ #اقدام است.
📎 لینک سخنرانی رهبر انقلاب در نیمۀ شعبان:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45317
📎 لینک برنامه پناه در آرشیو تلوبیون:
http://www.telewebion.com/episode/2257076
☑️ @mirbaqeri_ir