🔻اجتماع زائران اربعین، یک تجلی از عصر ظهور و یک تجلی از امام(ع) است.
🔻سفر اربعین و اجتماع اربعین، الفتِ پایدارِ ایمانی ایجاد میکند.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«اربعین، یک تجلی از عصر ظهور و یک تجلی از امام(ع) است؛ یعنی نشان میدهد وقتی امام در روابط اجتماعی در عصر ظهور تجلی بکند چه اتفاقی میافتد.
این الفت، تجلی امام است؛ الفتِ حول الامام است؛ یعنی بر محور محبت امام یا به تعبیر دیگر بر محور ولایت امام است. بر محور شئون امام یک اتفاقی میافتد و این الفت میتواند تبدیل به یک الفت پایدار اجتماعی شود. شما اگر آثارش را پیجویی کرده و پایِش علمی بکنید خواهید دید این سفر اربعین چقدر در الفت عمومی جامعه مومنین و بهخصوص جامعه محبین سیدالشهدا (ع) و شیعیان حضرت موثر است و الفت ماندگار ایجاد میکند.»
☑️ @mirbaqeri
🔻عاشورا و اربعین میتواند محورِ اُلفتِ مسلمانان، مسیحیان، کلیمیان و حتی احرارِ عالَم بشود.
✔️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«زیارت امام حسین(ع) و بعد اربعین، به معنی حقیقی کلمه، برخی دشمنیها را به الفت تبدیل کرده و مرزهای جغرافیایی بهتدریج کمرنگ میشود و تجمع شیعی حول امام(ع) شکل میگیرد.
اگر بپذیریم که امروزه جریان انحراف به «نواصب، یهود، مسیحیت صهیونی، [و تجدد]» تبدیل شده است، در این طرف هم باید جامعه مؤمنین را بر محور اهل بیت(ع) با تجمع «موحدین عالم یعنی مسلمانانِ محب اهل بیت(ع)، مسیحیت متدین و کلیمیان متدین (نه صهیونیستها) شکل دهیم. عاشورا میتواند محور این تجمع باشد. با برنامهریزی میتوان اربعین را به یک تجمع بزرگ تبدیل کرد. واقعاً میتوان یک تجمع بزرگ از همه موحدان و حتی اَحرار عالم، حول امام(ع) ایجاد کرد. اگر تجمعِ حول الامام شکل بگیرد، این تجمع، حولِ حقیقت دین است. گاهی برخی میخواهند مانند فراماسونها با طرح معنویت مبهم، که مشترکات چند دین و مذهب را در نظر میگیرند، عنصر مشترکی بین ادیان تعریف کنند؛ به این صورت که شریعت و تعینات مذهبی را حذف میکنند و یک معنویت مبهم، که با همه چیز سازگار است و با مدیریت مادی جهان هم سازش میکند، ایجاد میکنند. اما یکوقت معتقدید که دین تقلیل پیدا نمیکند و حداکثری است و بر محور ولایت امام(ع) تفسیر میشود؛ و تجمع حول امام(ع)، تجمع حول حقیقت دین است.»
☑️ @mirbaqeri
🔺مستند #صدای_صلح، در «روز سهشنبه ۸ آبان (روز اربعین)، ساعت ۱۹» از شبکه افق پخش شد.
این برنامه در ساعت ۱۲:۳۰ بامداد، ۷ صبح و ۱۱ صبحِ فردا هم مجدداً پخش خواهد شد.
💠 محور اصلی «صدای صلح» پاسخگویی به شبهاتی است که رسانههای بینالمللی درباره رویداد بزرگ اربعین بهوجود آوردهاند. این پاسخگویی ازطریقِ مستندسازی واقعیتهای موجود، و گفتوگو با زائران پیاده اربعین، و مصاحبه با آیتالله میرباقری، صورت گرفته است.
☑️ @mirbaqeri
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تیزِرِ مستندِ «صدای صلح»
برگزیدهٔ چهارمین جایزه جهانی اربعین
🔷 مستندِ متفاوت و دیدنیِ «صدای صلح» (دربارهٔ نقش اربعین در اُلفتِ ملتها)، در آرشیوِ شبکهٔ افق در برنامهٔ اندرویدیِ تلوبیون قرار گرفت. همچنین:
http://www.telewebion.com/episode/1917172
🔹برنامهٔ اندرویدی «تلوبیون» در کافه بازار:
http://cafebazaar.ir/app/?id=net.telewebion&ref=share
🔻 اجتماع اربعین، این تجمعِ حولالإمام، میتواند بهتدریج به چند صد میلیون نفر برسد.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«امروزه دشمن صف مشترکی در دنیا ایجاد کرده است. دشمن صفبندی میکند و همه جنود تاریخی خود را مقابل امام زمان(ع) قرار میدهد، اما حضرت این صفبندی و قوایی را که آرایش میدهند، میشکند.
یکی از قوای محوری ما این است که تجمعِ حولالإمام را ایجاد کنیم. برای تجمع حول الإمام، همه زیاراتْ فوقالعاده هستند. ولی در حال حاضر شاید بتوان گفت که این تصرفِ زیارت اربعین، یک تصرف باطنی است که از این نقطه در عالم رخ می دهد و ادامه عاشوراست و میتواند جریان صفبندی، انگیزش و بصیرت عاشورایی را شکل دهد. با قرارگرفتن در راه امام(ع) صف بندیها روشن میشود. این صفبندیها به «موضعگیری، لعن، سِلم، حرب و قتال» و در ادامه به «وجاهت» و سایر مقاماتی که زیارت عاشورا آمده است، میرسد. زیارت، چنین جریانی است که ویژگیهای خاصی هم دارد.
تجلیاتِ جامعهٔ حول الامام، مانند اخلاق، امنیت، فداکاری و همدلی، میتواند به یک حرکت بزرگ، که از لحاظ کمیت به سیصد میلیون برسد، تبدیل شود. باید در حال حاضر هدف برنامهریزیها این باشد که این تجمع را بزرگ کنیم.»
☑️ @mirbaqeri
Arbaeen1397-Sokhanrani-sh03.mp3
29.36M
🔊 آیت الله میرباقری | سخنرانی در ایام پیادهروی اربعین، عمود ۹۳۲، موكب «طلاب المقاومة الحسینیة»، هيأت ميثاق با_شهدا (@misaq_ba_shohada)، شنبه ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
☑️ @mirbaqeri