🌙 #مسابقه_بزرگ_نصر
🔸 ویژه دانش آموزان و خانواده های ایران زمین
🎁 به همراه جوایز ارزنده برای خانواده های برگزیده
☕ #در_خانه_میمانیم و به همراه اعضای خانواده در #مسابقه_بزرگ_نصر شرکت می کنیم
#تربیت_تعطیل_نمیشود
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#فرزندان و #دانش_آموزان را جهت شرکت در این مسابقه دعوت و آثار خودرا به این شماره ارسال کنند. 👇
09029187145
معاونت پرورشی وفرهنگی
استان قم
سلام با آرزوی سلامتی برای تمام دانش آموزان عزیزٰخانواده های گرامی وهمکاران ارزشمند لطفاً به مطالب زیر دقت نماید ودرصورت نیاز سوالات خود را برای اینجانب ارسال دارید (پاسیار - مشاور آموزشگاه )
رمز موفقیت در کار وزندگی ومشکلات
1✍🏾 آگاهی
2✍🏾 تلاش
3✍🏾صبر
4✍🏾مشورت
5✍🏾داشتن برنامه
6✍🏾 طرح سوالات مرتبط با موضوع وپاسخ های مناسب
7✍🏾 کسب مهارت
8✍🏾 شناخت نیازهای افراد
9✍🏾 شناخت وضعیت موجودومطلوب
10✍🏾 شیوه های ارتباط بامخاطبین
11✍🏾 خلاقیت ونوآوری ها
12✍🏾 مراحل انجام کار
13✍🏾 اهداف وویژگیهای ی کار .
14✍🏾 ارریابی
👈 عوامل موثر " تمرکز در مطالعه"
☘️ 1. علاقه به موضوع مورد مطالعه يكى از علل مهم ايجاد تمركز و دقت در حين مطالعه است.
☘️ 2. هماهنگى اراده و تخيل نيز در اين رابطه كارساز است؛ به عبارت ديگر، چشمان فرد بر صفحهی كتاب و افكارش در حال پرواز به دوردستها نباشد.
☘️ 3. برخى مسائل جسمى و روحى نيز میتواند تمركز فرد را بر هم زند؛ مانند گرسنگى، تشنگى، سردرد يا ساير دردها، نگرانى و اضطراب.
☘️ 4. برخى مسائل محيطى نيز از عوامل برهمزنندهی تمركزند: سروصداى زياد، نور زياد يا كم، لباس نامناسب و... .
☘️ 5. يكى از مهمترين عوامل بر هم خوردن تمركز عجله و شتاب است. اين حالت سطح مطالعه را نازل می کند و تمركز را بر هم میزند.
☘️ 6. يكى از مسائل قابل توجه ديگر سنگينى معده و سيرى بيش از حد است. اين همان خواندن و نفهميدن و بهعبارتى عدم تمركز و ارتباط با مفهوم كتاب است.
☘️ 7. انتخاب زمان مناسب از عوامل ايجاد تمركز است؛ مثلاً پس از استراحت خصوصاً در صبحگاهان بهترين تمركز و در ساعات خستگى و كسالت نامناسبترين تمركز وجود دارد. البته در صبحگاهان لازم است قدرى ورزش كرد تا بدن آمادگى لازم را به دست آورد.
☘️ 8. نظم و انضباط در نوع مطالعه و ساعت مطالعه و مكان مطالعه همگى از عوامل ايجادكننده تمركز مطلوب مي باشند.
🌸 موفق باشید...
سواد رسانه ای یعنی:
🍀 خوبیها و پیشرفتهای کشورهای دیگه را با نقاط ضعف ایران مقایسه نکنیم. اگه قرار بر مقایسه باشه باید خوبیها و پیشرفتهای ایران را هم ببینیم .
🍀 نیاییم کارتن خوابهای خیابونهای ایران را با کاخها و عمارتهای زیبای اروپا و ثروتمندانش مقایسه کنیم ، در کنار خیابانهای انگلیس و فرانسه هم کارتن خواب وجود داره ، تو ایران هم خانه های عالی و شیک فراوان هست.
🍀 اعتماد به رسانه دشمن نکنیم. فکر نکنیم انگلیس برای دلسوزی مردم ایران شبکه bbc را راه انداخته یا آمریکا چون خیلی مردم ایران را دوست داره خرج voa ( صدای آمریکا) را میده. این خبرها نیست.....
🍀 هر خبری یا متنی را بمحض دریافت کردن کپی و انتشار ندهیم. اول بررسی کنیم ببینیم منبعش چیه؟! از کجا اومده ؟! صحت داره یا نداره؟! هدف نویسنده چی هست؟! و.... خلاصه بررسی کنیم و از درستی اون مطمئن بشیم.
🍀 متنهای تاریخی را با منبع معتبر بخونیم . الان تو فضای مجازی براحتی دارند تاریخ را وارونه می کنند. تحریف می کنند و با منابع دروغین و جعلی انتشار میدن. تاریخ جعلی گمراه کننده هست.
🍀 قبل از ورود به فضای مجازی ، باید سواد رسانه ای داشته باشیم . نداشتن سواد رسانه ای ما را سرباز و پیاده نظام دشمن میکنه. براحتی تو زمین دشمن بازی میخوریم و به داشته های خودمون اهمیت نمی دهیم و نداشته های خودمون را بزرگ و غیر قابل تحمل حساب می کنیم.
*سواد رسانه ای داشته باشیم*
سایت روانشناسی امروزدرآخرین مطلب خود به نکات جالبی درمورد چگونگی مدیریت " ترس جمعی" اشاره کرده است.که خلاصه ای ازآن را ترجمه ودراختیارتان قرار می دهم
بخش اول:
خانم دکتر مارسیا رینولدز می گوید: بیشترین ترسهای ما از واقعیتها ناشی نمی شود. ما بیشتر از ناشناخته های می ترسیم. وقتی صحبت از شیوع یک ویروس( کرونا) و... می شود، آنچه برای آینده پیش بینی می کنیم اتفاق بیفتد بیشتر از حقیقتی است که با آن روبرو هستیم و این باعث وحشت مان می شود. بعد این وحشت و ترس را با دیگران به اشتراک می گذاریم و آن می شود " ترس جمعی"
بسیاری ازافراد هنوز از ترک خانه های شان می ترسندوازمرگ صحبت می کنند... اماذهن ماتمایل دارد به جنبه های منفی اخبارومکالمات ( روزمره) که می خوانیم،می شنویم و می بینیم توجه کندماجزییات راخنثی یا مثبت نمی شنویم ونمی بینیم. (مشاور آموزشگاه – پاسیار)ادامه در بخش دوم
بخش دوم
خانم مارسیا (روان شناس) می گوید: بدترین دشمن شما،خودتان هستید.مغز شما همیشه به نفع تان عمل نمی کند.یاد بگیریدکه ذهن خود رامجدداً تنظیم کنید تا از وقت و انرژی بهتری استفاده کنید.
در واقع احساسات شما،واقعیتهای شما را رقم می زند.هر آنچه بر روی آن تمرکزکنید،واقعیتها وداستانهای زندگی تان خواهد شد.همانطورکه بیماریها ومرگ ومیرها، ویروسهای همه گیرو... واقعیتهای زندگی هستند،بهبودی،سلامت و... هم واقعیتها هستند که وجود دارند. شما انتخاب می کنید که بر روی کدام تمرکز کنید.
شماداستانهایی درذهن خودمی سازید.زمانیکه حادثه یامشکل به وجودمی آیدمانند:ویروس کرونا وبه آن باور پیدا می کنیدوبعد به دیگران منتقل می کنیدوازآنها می خواهید زندگی کنند؟!ویامی خواهید خودتان ودیگران زندگی آرامی داشته باشید،هرگز.(مشاور آموزشگاه – پاسیار) ادامه در بخش سوم