❇️سه صد روز باقیمانده!
🔻تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک 100 روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
💠نکات تحلیلی:
🔸 1- ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد.
🔹 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست!
🔸 3- در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
🔺نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
#تحلیل
🔰 پرستار، فرشته رحمت بیمار است
🔺️ رهبر انقلاب، امروز: امروز بحمدالله پرستاران در چشم مردم ما از همه عزیزتر، از همیشه عزیزتر و شرافتمندترند و این لطف خداست. امیدواریم این افزایش پیدا کند.
پرستار، فرشته رحمت بیمار است. این یک تعبیر واقعی است. به هیچ وجه مبالغه آمیز نیست. هم با جسم بیمار سر و کار دارد هم با روح بیمار.
در مورد جسم بیمار پرستار در واقع شریک و همکار و مددکار پزشک است. بخش مهمی از کار بهبودی جسمی بیمار را پرستار انجام میدهد. در مورد ارتباط با روح مریض، پرستار در واقع غمگسار و نوازشگر و آرامش بخش مریض است.
پرستاران هم به جسم بیمار کمک میکنند و بهبودی او را سرعت میبخشند و امکان پذیر میکنند در مواردی و هم اینکه جان او را روح او را اعصاب او را آرامش می بخشند با یک لبخند، با یک حرف گرم، با یک حرکت مهربانانه، احساس خوبی را در بیمار به وجود میآورند و در روح او اثر میگذارند. ۹۹/۹/۳۰
#بسته_خبری
🌷بانوی صبر و امید🌷
_استاد گرامی روز ولادت با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها را برشما و خانواده محترمتان تبریک عرض می نماییم ._
✳️ یكى از بارزترین اوصاف انسان كامل، صبر و بردبارى در فراز و نشیبهاى روزگار و تلخیهاى دوران است.
🍀حضرت زینب علیهاالسلام از این جهت در اوج كمال قرار دارند.
📗در زیارتنامه آن حضرت میخوانیم:
🔆 «لقد عجبت من صبرك ملائكه السماء»؛ «ملائكه آسمان از صبر تو به شگفت آمدند.»
✳️ خصوصاً در ماجراى كربلا آن چنان صبر و رضا و تسلیم از خود نشان داد، كه صبر از روى او خجل شد.
#میلاد_حضرت_زینب سلام الله علیها
#استاد_بروجردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #میلاد_حضرت_زینب(س)
♨️خنده حلال😂✅
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤علامه محمد تقی جعفری
32.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب بهمناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و روز پرستار
#رهبری
#حدیث 💌
قالَ الاِْمامُ الکاظِم علیه السلام :✍️📖
وَاللّهِ ما اُعطِىَ مُومِنُ قَطَّ خَیرَ الدُّنیا وَالآخِرَةِ، اِلاّ بِحُسنِ ظَنِّهِ بِاللّهِ عَزَّوَجَلَّ وَ رَجائِهِ لَهُ وَ حُسنِ خُلقِهِ وَالکفِّ عَنِ اغتیاب المُؤمِنینَ.🍃🌷
امام کاظم علیه السلام فرمودند :📝
به خدا قسم خیر دنیا و آخرت را به مؤمنى ندهند مگر به سبب حسن ظن و امیدوارى او به خدا و خوش اخلاقى اش و خوددارى از غیبت مؤمنان.✨🥀
بحارالأنوار، ج. ۶، ص. ۲۸، ح. ۲۹📘
#حدیث_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 فعالیت شدید سامانه دفاعی C_RAM در بغداد ؛
🔹شلیک چندین موشک به سمت سفارت آمریکا گزارش می شود .
#خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴6 جمادی الأولی /جنگ مُوته (1)
♦️در سال 7 یا 8 هجرت در چنین روزی جنگ مُوته به وقوع پیوست و جعفر بن ابی طالب علیهما السلام در سن 41 سالگی به شهادت رسید. (2) تعداد مسلمین در این جنگ سه هزار نفر و تعداد کفّار صد هزار نفر بود.
♦️این جنگ از آنجا آغاز شد که حارث بن امیر ازدی که حامل نامه ای از پیامبر صلّی الله علیه و آله به قیصر روم بود، در زمین های مُوته به دستور شُرَحبیل بن عمرو سردار لشکر روم دستگیر شد و دست های او را بستند و گردنش را زدند.
♦️پیامبر صلّی الله علیه و آله از شنیدن این خبر بسیار ناراحت شدند و لشکری به مُوته روانه فرمودند.
♦️در این جنگ پیامبر صلّی الله علیه و آله و امیر المؤمنین علیه السلام حضور نداشتند و آن حضرت سه امیر به ترتیب بر لشکر قرار دادند و فرمودند :
«هر یک شهید شدند دیگری امیر لشکر باشد. جعفر بن ابی طالب علیهما السلام، زید بن حارثه، عبدالله بن رواحه».
🌹 شهادت سه فرمانده
هر سه این بزرگواران شهید شدند. اوّل جناب جعفر به میدان آمد و بعد از مبارزه ی دلیرانه ای دو دست آن حضرت را قطع کردند، و با این که جراحت های زیادی بر بدن جناب جعفر وارد شده بود، امّا به واسطه ی هیبت و شجاعت های آن حضرت در میدان، کسی جرأت جدا کردن سر آن حضرت را نمی کرد.
لذا دشمن دفعةً حمله کرد و بدن آن حضرت را با نیزه از زمین بلند کردند. در همان لحظه پیامبر صلّی الله علیه و آله در مدینه بر فراز منبر تشریف داشتند و ماجرا را برای مردم بیان فرمودند.
ناگهان صورت مبارک را به طرف آسمان بلند کردند و فرمودند :
«خدایا دو بال به جعفر عنایت بفرما که با ملائکه در بهشت پرواز کند».
پس از شهادت هر سه امیر تعیین شده از طرف پیامبر صلّی الله علیه و آله، را در یک قبر دفن کردند.
از خبر شهادت جناب جعفر، پیامبر صلّی الله علیه و آله بسیار گریستند و دستور دادند تا سه روز غذا به منزل جعفر ببرند.
🌹سوابق جعفر
اوّلین کسی که بعد از علی علیه السلام به امر جناب ابو طالب علیه السلام پشت سر پیامبر صلّی الله علیه و آله نماز خواند، جناب جعفر بود. او از برادرش امیر المؤمنین علیه السلام ده سال بزرگتر بود.
در حبشه هنگامی که عمرو عاص و دیگران قصد داشتند نجاشی را راضی کنند که جعفر و همراهانش را تحویل دهد، او آیاتی از کتاب الهی تلاوت نمود که نجاشی و اطرافیانش گریستند.
عَمرو عاص چندین بار خواست جعفر و مسلمانان را نزد نجاشی افرادی نادرست جلوه دهد ولی نتیجه بر عکس شد و احترام آنها نیز نزد نجاشی بیشتر شد، مخصوصاً زمانی که آیات در رابطه با حضرت عیسی علیه السلام قرائت شد.
آخر الأمر عمرو عاص غذایی مسموم تهیّه کرد و برای جعفر فرستاد که آن حضرت را شهید کند، ولی گربه ای آمد و از آن غذا مختصری خورد و بقیّه ی غذا ریخت و آن گربه هم مُرد و توطئه ی عمرو عاص فاش شد.
♦️در روز فتح خیبر، جعفر به همراه همسرش و دیگر مسلمانان به مدینه آمدند، و پیامبر صلّی الله علیه و آله از آمدن آنان بسیار خوشحال شدند و فرمودند :
«نمیدانم به کدام خوشحال تر باشم : به فتح خیبر یا به آمدن جعفر ؟! (3)
📚 منابع :
1. بحار الأنوار : ج 21، ص 50. و ... .
2. وقائع الشهور : ص 94.
3. منتخب التواریخ : ص 58 ـ 57. و ... .
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَ اتْلُ عَلَیْهِمْ نَبَأَ الَّذی آتَیْناهُ آیاتِنا فَانْسَلَخَ مِنْها فَأَتْبَعَهُ الشَّیْطانُ فَکانَ مِنَ الْغاوین».
«و بر آنها بخوان سرگذشت آن کس را (بلعم باعورا) که آیات خود را به او دادیم (اسم اعظم یا استجابت دعا) ولى سرانجام خود را از آن تهى ساخت و شیطان در پى او افتاد و از گمراهان شد».
فقهای سالک به واسطه مجاهدتهای علمی و عملی از سرچشمه های زلال اخلاق نبوی صلی الله علیه و آله و سلم خود را سیراب کردند و حقیقت عرفان را از شریعت حقه جعفری علیه السلام در کام جانشان ریختند و غربت تبعید و شکنجه سلطان ظالم را برای خود خریدند ولی دین خود را نفروختند.
آنها در اوج قدرت باشند یا در گوشه عزلت هرگز با اقدامات جاهلانه خود اسباب مسرت و کامروایی شیاطین انس و جن را فراهم نکرده و نخواهند کرد زیرا مشی عالمانه و سلوک عارفانه برمبنای محمد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم را برگزیدند.
اما آنهایی که سیره انبیاء را کنار گذاشتند ولی لباس انبیاء را به تن داشتند، نه تنها محبوبان حریم الهی نیستند بلکه مغضوبان حرم نورانی قلوب مومنین هستند.
با کمال تاسف، در زمانی که صهیونیزم جهانی اقتصاد، امنیت و اعتقاد ما را هدف کینه و حقد خود قرار داده است و مردم مبارز و مقاوم این سرزمین با ایثار و صبر و بصیرت خود و هدایت رهبری حکیم و فرزانه انقلاب نقشه های آنها را نقش بر آب می کنند فردی فریبخورده از آبرویی که خداوند متعال به آنها داده آب برداشته و به آسیاب دشمن ریخته و با جنایتکاران تاریخ همنوا شده است
او که تمام مجاهدتهای بزرگان انقلاب و نمایندگان مجلس خبرگان را نادیده میگیرد، تهمتهایی را به افراد متدین و خدوم و حتی رهبر فرزانه انقلاب نثار کرده و جنایتکاری را تمجید و تا مقام شهادت ارتقا میبخشد
ما بسیجیان و اساتید حوزه علمیه اصفهان ضمن اعلام تنفر و انزجار از این چنین افراد به این شخص فریب خورده اعلام میکنیم قطار انقلاب در حال حرکت است و در هر ایستگاهی تعدادی سوار شده و تعدادی پیاده میشوند امیدواریم خداوند متعال به شما فرصت تفکر و تأمل دهد و خودتان هم اراده نکنید که تا پایان جزء ریزشهای این انقلاب بمانید.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیراً
والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه اصفهان
آذر ماه 1399
پیام تقدیر و تشکر بیت مرحوم حضرت آیت الله حاج شیخ محمد یزدی (ره)
مورخ 1399/10/01
بسمالله الرحمن الرحیم
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلاً
(احزاب: 23)
با رحلت حضرت آيت الله محمد يزدی قدس الله نفسه الزکيّه، ایامی آکنده از غم و اندوه برما گذشت. ما پدری مهربان و استادی کامل را از دست دادیم.
پيش از انقلاب سخنرانیهای آتشينِ برآمده از اعتقاد و يقين خالص او به نهضت امام خمينی قدس سرّه؛ عشق به اسلام و انقلاب را در دلها شعلهور میکرد. او برای احيای نهضت اسلامی مشقّتهای فراوان زندانها و تبعیدها را به جان خريد.
پس از انقلاب، حضور ایشان و انجام وظيفه در مسير پيشبرد آرمانهای انقلاب اسلامی و صيانت از آن در سنگرهای گوناگونی مانند مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، قوه قضاییه، مجلس خبرگان رهبری، مهدیه تهران، رسيدگی به شئون حوزههای علمیه و مجالس درس و بحث ادامه یافت و با نيکنامی به فرجام رسید. مجاهدتهای مستمر يادشده؛ هرگز آن وجود گرامی را از ما دور نکرد و خانواده، همواره دست پرمهر او را بر سر خود احساس می کرد. معرفت و محبت شگفت او به اسلام و ذوات مقدس معصومان (عليهم السلام) و عشق به حضرت ولیعصر(عج) و نائبان بر حقش امام خمینی و رهبری عظیمالشان انقلاب، از او شمعی فروزان از معرفت و عاطفه در ميان ارحام، بستگان و ارادتمندان ساخته بود.
آن فقیه عالیقدر همه وجود خود را وقف اسلام، نظام اسلامی و پاسداری بیوقفه از ارزشهای اسلامی کرد. فقيهی جامع و اثرگذار که پس از عمری مجاهدتهای خستگیناپذیر و فداکاری و ایثار در راه اعتلای کلمه توحید و معارف اهل بيت (عليهم السلام) با آرامش و اطمينان به ملکوت اعلی پيوست. بر خود فرض میدانیم شاکر الطاف الهی و سپاسگزار محبت و همدردی همه عزیزانی باشیم که هر يک با ابراز لطف و محبت خود بر دلهای دردمند ما مرهم نهادند.
بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی متواضعانه خود را به پيشگاه مقام معظم رهبری (مدّظله الوارف)، مراجع عظام تقلید (دامت برکاتهم)، اعضای محترم جامعه مدرسین حوزه علميه قم، رییس و نمایندگان محترم مجلس خبرگان رهبری، اعضای معزز شورای نگهبان، رییس جمهور و اعضای محترم هيأت دولت، رییس و نمایندگان عزيز مجلس شورای اسلامی، رییس و اعضای مکرّم قوه قضاییه، رییس و اعضای بزرگوار مجمع تشخیص مصلحت نظام، علما و فضلای شريف حوزه و دانشگاه، شورایعالی حوزه علمیه، ائمه جمعه و نمایندگان محترم ولی فقیه در استانها، نهادها و ارگانها، تولیت محترم آستان قدس رضوی، آستانه مقدسه حضرت معصومه (سلام الله عليها)، صدا و سیما، شخصیتهای کشوری و لشگری، مسئولان و مدیران استان قم: استاندار، شهردار و فرماندار محترم، اقوام، دوستان، آشنایان و آحاد ملت شريف ایران اسلامی اعلام می کنیم و از کسانی که به صورت کتبی یا تلفنی و یا با حضور در مراسم تشییع و خاکسپاری شرکت کرده و یا با نماز و دعای خود روح بلند ایشان را میهمان کرده و فقدان آن عزیز راحل را تسلیت گفتند و موجب تسلای بازماندگان شدند، سپاسگزاری میکنيم.
حضور با شکوه و دور از انتظار انبوه مومنان و به خصوص طلاب و فضلای انقلابی در مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر آن پيرو شايسته و صادق امام (قدس سرّه الشريف) و يار با وفای رهبری (دام ظله العالی) به رغم اهتمام خانواده بر سرعت در مراسم تجهيز و سفارش آن مرحوم برای عدم ایجاد زحمت در این شرایط خاص، جلوهای از حقشناسی مردم عزيز نسبت به ايشان بود. خدا را بابت همه الطاف بی کران پيدا و نهانش شاکريم. از خدای سبحان توفيق روزافزون همه مردم عزيز را در حمایت و دفاع همیشگی از نظام اسلامی و دستاوردهای آن، پيروی از رهبری عظيم الشأن انقلاب و پيوند با عالمان مکتب اهل بيت (عليهم السلام) خواستاريم و برای آن عزيز سفرکرده رضوان خدا و معيت با انبیاء و اولیاء الهی و شهيدان راه حق در آخرت را مسألت میکنيم.
انه سمیع و مجیب الدعاء
بیت مرحوم آیت الله حاج شیخ محمد یزدی (ره)