هـر صبـح یـک فـرصـت اسـت
بـرای جبـرانِ آنچـه که دیـروز
حسـرتـش بـرایـت مـانـده
و تـلاش بـرای فـردایـی که
آرزویـش را داری
پـس امـروزت را دریـاب
بـیانـدوهِ گذشـته و به اُمیـدِ آینـده.
@mivekjoshk_parsin
لطفا بادقت به این عکس نگاه کنین 🤔
فقط محیطی که این خرمالوهارو گذاشتن دقت کنین🤨
اینو یکی از همکارای بی اخلاقمون تو کانالشون گذاشته بودن وقتی تو یه همچین جایی نگهداری میشه کجا تولید شده😮💨😮💨😮💨
پس هر ارزونی بی علت نیست
از ب بسم الله کارمون برامون هزینه داره تا بسته بندی و نگهداری محصولاتمون
پس اگر سلامت خودتو خانوادت برات مهمه از هرجایی خرید نکن❌❌
وقتی میگیم سلامتیتون اولویتمونه این یه شعار نیست حقیقته🤗
@mivekhoshk_parsin
🍁
امروز براتون از مراحل کارمون میزارم که بدونی تو کارگاهمون چجوری خوشمزه هاتون تولید میشه
🍁
اول از همه مواد اولیمون یا همون میوه با بالابر وارد کارگاه پارسین میشه💚
@mivekhoshk_parsin
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از وارد شدن به کارگاه میوه ها سورت میشن
وبا چرخ دستی یسری میرن داخل سردخونه یسری هم میرن داخل اتاق شستشو
@mivekhoshk_parsin
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه ها داخل وان شستشو بهمراه مواد ضدعفونی کننده (پرسیدین و هالامید ،که مورد تایید غذا و دارو هست) شستشو ،گندزدایی و آبکشی کامل میشه
@mivekhoshk_parsin
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از شستشو میوه ها وارد سالن تولید میشه اگر نیاز به پوستگیری و هسته گیری داشته باشه انجام میشه و بعد اسلایس که همه ی برشامون کاملا یکدسته
🍁🍁
نکته مهم مخصوصا برای خرمالو اگر ضخامت برش میوه ها بیش از حد باش پوست میوه خیلی ناخوشایند میشه
ولی ما تو کارگاه پارسین با اسلایسر پنج میل براتون برش میزنیم
🍁🍁
2.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همینقدر مرتب و منظم روی سینی ها چیده میشن🥰🥰🥰🥰
....🍁🍁
خوشمزه های نارنجی 🍊🍊 با همین نظم و ترتیب رفتن که خشک بشن
🍁🍁
@mivekhoshk_parsin
رفتن با بهترین شرایط و با دمای عالی و کارشناسی شده خشک بشن🥰🥰😍😍😋😋😋
@mivekhoshk_parsin