شربت_به_لیمو
به:دو کیلو
شکر:دو کیلو
آبلیمو:نصف استکان
آب:4 لیوان
به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیره _یا _دوشاب _سیب 🍏🍎
اول سیب ها رو خوب بشورید بعد قارچ کنید بریزید داخل قابلمه و روشون آب بریزید بزارید رو گاز تا بجوشه (تقریبا 45 دقیقه) وقتی سیب ها کاملا نرم شدن
بریزید داخل گونی تمیز تا آبش کاملا صاف بشه اصلا لهش نکنید یه چیز نیمه سنگین روش بزارید تا کاملا آبش دربیاد
بعد آبش رو بزارید روگاز تا بجوشه و یه تکه دارچین بندازید بزارید تا غلیظ بشه حتما کفشو بگیرید تا شفاف بشه یکم زمان میبره کم کم رنگش تیره میشه و غلیظ میشه بعد زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه بعد نوش جان کنید شیره خیلی مقوی و خوشمزه ای هس
نکته :
باسیب های زیر رختی عالی میشه
با سیب قرمز هم میشه من با هردوتاش درست کردم ولی با سیب سبز شیره اش زیاد میشه
نکته :حتما کفشو بگیرین وگرنه رنگ و طعمش خوب نمیشه
لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏
@mivhe71
#کتلت_مرغ
۵۰۰گرم گوشت مرغ چرخ شده و رنده یک پیاز بزرگ و یک سیب زمینی متوسط به همراه یک عدد تخم مرغ و یک حبه سیر تازه و ادویه جات شامل نمک وزردچوبه وفلفل سیاه و آویشن وپاپریکا و گیجه بیبر (فلفل قرمز ترکیه ای)و در صورت دلخواه یکم پیازچه وجغفری خرد شده ویک ق غ آرد سفید یا نخودچی یا آرد سوخاری همه مواد رو باهم مخلوط کرده وگوشت رو کامل ورز میدیم تا همه مواد بخورد هم برن ومیزاریم یخچال نیم ساعت بمونه حالا مواد گوشتی رو بعد از استراحت به اندازه دلخواه تو دست شکل میدیم و تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخمیکنیم و بعد از اتمام کتلت ها گوجه رو خرد میکنیم توهمون تابه به همراه فلفل دلمه ای میزاریم سرخ بشن
@mivhe71