@mivhe71
#دسر_هلو_و_دارچین 🍑
🍑مواد لازم:
سه عدد هلوی درشت رسیده
کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
بستنی وانیلی
سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل
🍑طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.
نکته: حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود.
#هات_چیپس
کف ظرف مورد نظر سس کچاپ و سس سفید یریزید بعد یک لایه چیپس بریزید و روش سس کچاپ و سس سفید بعد ژامبون گوشت خرد شده قارچ نگینی فلفل دلمه ای نگینی ذرت مکزیکی پودر آویشن و فلفل سیاه بعدم پنیر پیتزا بریزید دوباره چیپس بریزید و مراحل قبل رو تکرار کنید و روی لایه اخر علاوه بر پنیر پیتزا پنیر گودا خرد شده بریزید و کمی جعفری خرد شده، داخل ماکروویو در حدی که پنیر آبn بشه، نوش جان
میتونید بجای ژامبون گوشت از سوسیس یا فیله مرغ خرد شده استفاده کنید، نوش جان
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوکو_قارچ_و_بادنجان_کبابی
اومدم با ی کوکوی خوشمزه اول بگم این رسپی برای دوستانی که میخان روغن کمتری مصرف کنن عالیه ولی اگه منع مصرف روغن ندارید سرخش کنید بسییییییی لذیذتره البته بادمجون کبابیم بوی خاص خودشو داره که اونم عالیه خلاصه بادمجون همه جوره عزیزه.
من با رزهای بادنجان تزئینش کردم
کوکو بادنجان کبابی وقارچ
بادنجان ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
زردچوبه یک ق چ
آرد سفید دو ق س
پیاز داغ دو ق س
نمک و فلفل و پودر سیر بمیزان لازم
بادنجانها را کبابی کرده ساطوری کنید قارچها رو ورقه و تفت بدید تا آبشونو از دست بدن در ظرفی تخم مرغها زردچوبه ادویه و آردو خوب مخلوط کنید بادنجان و قارچ و پیاز داغو اضافه کنید و مخلوط کنیدروغن در تابه ریخته و مایع کوکو رو بریزید و دوطرفو سرخ کنید و نوش جون کنید
کبابی کردن بادنجان:
بادنجان را شسته و یک شکاف عمیق در مرکز اون ایجاد کنید بهتره یک صفحه آهنی کوچیک روی شعله گاز بزاریم داغ شه و بادنجانهارو روی اون قرار بدیم تا کبابی و کاملا پوستشون بسوزه بعد در کیسه پلاستیکی قرار بدید تا کمی بمونه و عرق کنه اینجوری راحت پوستشون جدا میشه یا میتونید فرو روشن کنید خوب که داغ شد بادنجانها رو روی سینی داغ بچینید تا خوب کبابی بشن و بهمون روش قبل پوستشونو بکنید
@mivhe71
#ذرت_مکزیکی_متفاوت 🌽 😋
▫️بلال مكزيكی دو عدد
▫️آويشن يک ق چای خ
▫️كره ٥٠ گرم
▫️آب نصف ليوان
▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی
▫️سس مايونز به اندازه دلخواه
🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل كنيد
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرین_عسل_بدون_فر
سلام. روز خوش.
کیا شیرین عسل دوست دارن؟😋
یادتونه اون موقع که تازه شیرین عسل اومده بود چقدر از خوردنش لذت می بردیم؟ حالا دوست دارین خودتون بدون فر شیرین_عسل درست کنید؟
کره نرم شده: 175 گرم.
پودر شکر: 1/2 پیمانه.
وانیل: 1/4 قاشق چای خوری.
تخم مرغ: یک عدد.
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری.
آرد: حدودا 3 پیمانه.
مواد میانی و روکش شیرین عسل
مارشمالو.شکلات شیری سفید یا تیره 👩🍳طرز تهیه بیسکوییت شیرین عسل:
اول باید بیسکوییت رو اماده کنیم. کره باید حتما به دمای محیط رسیده و نرم شده باشه. پودر شکر و کره نرم شده رو در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید.
تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط و الک کنید. حالا دو پیمانه از آرد رو اضافه کنید و هم بزنید. یک پیمانه باقی مانده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.
میزان آرد بستگی به اندازه تخم مرغ داره. ممکنه سه لیوان مصرف بشه یا این که نشه. حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
ممکنه بعد از بیرون اوردن احساس کنید خمیر سفت شده. هیچ ایرادی نداره. با وردنه باز کنید و قالب بزنید. من از قالب بیسکوییت استفاه کردم و روی اون رو با خلال سوراخ ایجاد کردم. اگر خمیر رو سوراخ نکنید، بیسکوییت پف می کنه و چهره زیبایی پیدا نمی کنه.
شعله پخش کن رو روی گاز بزارین و تابه دو طرفه رو روی اون بزارین. کف تابه رو کاغذ روغنی چرب شده بزارین و بیسکوییت های فرم داده رو روی اون بزارین. واشر تابه رو در بیارین و در تابه رو ببندین. با حرارت ملایم حدود سی دقیقه زمان نیاز هست تا بیسکوییت ها پخته بشه.
اگر هم از فر میخواین استفاده کنید دمای 170 درجه به مدت ده دقیقه تا یک ربع یا تا زمانی که رنگ زیر بیسکوییت تغییر کنه.
مواد میانی
مارشمالو رو به روش بن ماری آب کردم. زمانی که بیسکوییت ها پخت و سرد شد، مارشمالو رو روی یک بیسکوییت گذاشتم و بلافاصله یه بیسکوییت دیگه روی اون گذاشتم و کمی فشار دادم. بعد هم داخل شکلات آب شده زدم. .
iranpokht
@mivhe71
#تزیین_سالاد
#دورچین_بشقاب
دورچین بشقاب از هویج وخیار وبرگ کرفس درست شده
عزیزان می تونید این دورچین هارو روی انواع سالادها پیاده کنید واز گلها روی سالاد فصل
@muvhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خوراک_مرغ_قارچ
مواد لازم :
سینه مرغ گرم ۴۰۰ الی ۵۰۰
300 گرم قارچ ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۲ الی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
آویشن ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوریر
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در ابتدا مرغها رو به صورت نواری خرد کنید و داخل ماهیتابه کاملا تفت دهید تا تا تغییر رنگ بدهد. سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و مجدد تفت دهید تا پیازها ترم شده و تغییر رنگ دهید . سپس قارچ ها و فلفل های خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا آب آن جذب شود . در آخر نمک ،فلفل ، آویشن و گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید. نوش جان کنید
@mivhe71
#پودینگ_موز
شیر ۳ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
موز پوره شده ۲ عدد
اسانس موز ۱/۲ قاشق چایخوری
بیسکوییت پتی بور ساده کمی پودرشده به میزان لازم
موز حلقه شده ۱ عدد
خامه فرم گرفته به میزان لازم
ابتدا شیر سرد و شکر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم تا کاملا حل شوند.
مخلوط رو روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.
سپس موز پوره شده و اسانس موز رو هم اضافه میکنیم و بعد از اینکه به صورت یکنواخت همه جا پخش شدن7 ظرف رو از روی حرارت برمیداریم.
(میتونید از ابتدای کار تموم این مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و یک جا روی حرارت قرار بدید)
بعد از سرد شدن پودینگ، داخل لیوان های سرو رو لایه لایه با بیسکوییت خرد شده و موز حلقه شده و پودینگ پر میکنیم.
من در انتها از خامه فرم گرفته استفاده کردم و با کوکی و چیپس موز تزئین کردم.
شما میتونید در بین لایه ها از خامه استفاده کنید یا کلا پودینگ رو به تنهایی سرو کنید.
میتونید به جای بیسکوییت از کیک هم استفاده کنید.
من از کمی رنگ خوراکی زرد هم استفاده کردم.
بعد هم دسر رو داخل یخچال میگذاریم و بعد نوش جان میکنیم.
🆔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بستنی_خانگی
این بستنی راحت,بی دردسر,بدون همزن,بدون ثعلب,خلاصه عالی 😍👌
مواد لازم:
خامه پاکتی صبحانه یک بسته.
شکر نصف پیمانه.
شیر نصف پیمانه.
نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر.
شکر یک قاشق غذاخوری.
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم و در صورت تمایل
گلاب سه قاشق غذاخوری
خوب همین اول کار بگم که این بستنی می تونه شیری ساده یا حتی میوه ای و زعفرونی هم باشه. در هر حال بیس و پایه بستنی خانگی همین آموزشه. حالا اگه زعفرونی نمی خواین زعفرون رو حذف کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
مطلب دیگه ای که باید بگم اینه که این بستنی با شکر درست می شه. اما شیر عسلی هم اون رو خوشمزه می کنه. من طرز تهیه شیر عسلی در خانه آموزش دادم.
اگر خواستین از شیر عسلی استفاده کنید، میزانش رو بر اساس شیرینی که دوست دارین تعیین کنید. برای یک پاکت خامه، کمتر از نصف قوطی شیر عسلی لازم هست.
و اما طرز تهیه:
برای این که بستنی کمی رژیمی بشه اول باید چیزی شبیه به فرنی درست کنید. لطفا این مرحله رو حذف نکنید.
یک قاشق نشاسته ای رو که دارید درون یک نصف پیمانه شیر حل کرده و یک قاشق شکر و گلاب رو بهش اضافه کنید. این مخلوط رو روی گاز بزارین و حرارت بدین.
باید کمی غلیظ بشه. اما نه به غلظت فرنی.
بعد از این که غلیظ شد، پودینگ رو درون ظرفی بریزین و بزارین تا سرد بشه.
خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه.
حالا داخل قالب های بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید. نگران بیرون آوردنش هم نباشین. ظرف بستنی رو کمی زیر شیر آب بگیرین. بستنی ها به راحتی از قالب جدا می شن.
یا این که میتونید یه قابلمه رو آب کنید و ظرف بستنی رو چند ثانیه درون اون نگه دارین.
توصیه می کنم این بستنی رو درست کنید.خیلی خیلی خوشمزست.
@mivhe71