eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه مدل کیک باقلوا هم داریم که به کیک شیرازی معروفه رسپی👇
سلام دوستان شبتون بخیر🌹 یکی از بهترین و خوش عطر ترین کیکها به نظرم کیک شیرازیِ😋 اولین بار عید ؛توی سفر خوردم و خیلی خوشم اومد.بلاخره امروز دست به کار شدم و با دستور استاد عارف درست کردم ؛ نتیجه عالی بود😉 _ شربت باقلوا از عید توی یخچال داشتم از همون استفاده کردم. _میتونید داخل مایه کیک کمی زعفران بریزید. _اگر شهددار دوست دارید کیک ها رو بعد از پخت از قالب جدا کنید و داخل یه ظرف گود بریزید و شربت بدین روش تا شربت به خوردش بره. _من روی کیکهایی که از فر درآوردم هنوز کمی گرم بودبا برس کمی شربت زعفرانی زدم(کیک رو از قالب خارج نکردم و شربت زدم) واسه همین کیک دورنگه و کم شهد😁 شما میتونید شربت بار معمولی و بدون زعفران استفاده کنید که دورنگ نشه 😉 _با این میزان که نوشتم تقریبا ۱۲ عدد مافین سایز متوسط داشتم‌. (_عزیزانی که ترازو ندارن و میخوان اندازه های کیک رو به پ داشته باشن میتونن از تبدیل گرم به پ که مینویسم استفاده کنن و محاسبات مربوطه رو انجام بدن 👇👇 ۱پ آرد:۱۵۰گرم ۱پ شکر:۲۳۰گرم ۱پ روغن مایع:۲۱۰_۲۲۰گرم ۱پ ماست :۲۵۰گرم ۱پ آب یا شیر:۲۵۰گرم ۱پ شربت بار:۳۵۰_۳۶۰گرم) دستور استاد عارف تخم مرغ:۲عدد شکر دانه ریز:۱۲۵گرم ماست:۴۰گرم شربت بار:۱۶گرم گلاب یا شیر یا آب:۷۲گرم(۴۰گرم گلاب +۳۲گرم آب ریختم) روغن مایع:۷۲گرم آرد:۲۱۵گرم ب پ:۱ق چ سرخالی نمک میوه یا جوش شیرین:۱/۴ق چ سرخالی پودر هل:۱ق چ _تخم مرغ ها+شکر و پودر هل را همزده تا شکر حل شود و مایه تخم مرغی حجیم و پوک گردد. _ ماست+گلاب+شربت بار را افزوده کمی هم زده تا مخلوط شود. _آرد و ب پ و نمک میوه یا جوش شیرین که با هم الک کرده ایم را افزوده ودر نهایت روغن مایع را با لیسک مخلوط میکنیم. _قالب مافین را با روغن جداساز چرب کرده و مایه کیک را داخل حفره های مافین ریخته و در فر ۲۲۰درجه گازی یا ۱۹۰درجه برقی کانوکشن به مدت۱۵_۲۰دقیقه میپزیم. _وقتی گرم است از قالب در آورده و شربت داغ را رویش میریزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🍰کیک بستنی ژله اي😍 ✔️مواد لازم کیک از هر نوع که دلتون بخواد مثلا میتونه کیک اسفنجی باشه کیک صبحانه باشه یا حتی شیرینی تر باشه بستنی وانیلی یک کیلو میوه به میل خودتان من شلیل استفاده کردم شش عدد ژله پرتغال یک بسته 🍰طرزتهیه ابتدا بگم اگر تو قالب کمربندی درست کنید خیلی راحتر هستین اگه نداشتین داخل ظرف گرد کیسه فریزر قرار میدهید بعد یک لایه کیک میچینید بعد بستنی شل شده روش میریزید سپس میوه دلخواه را برش زده روی لایه بستنی قرارمیدهید دوباره بستنی میریزید ویک لایه ی دیگر کیک می چینید این کار را ادامه میدید تامواد تمام شود البته لایه اخر بستنی باشد در فریزر قرار میدهیم تا خوب بستنی سفت شود ژله پرتغال را بایک لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم قالب را از یخچال بیرون آورده البته بعد سه تا چهارساعت ژله کاملا خنک شده را روی آن ریخته واین بارقسمت معمولی یخچال قرار میدهیم وقتی ژله گرفت کیک بستنی رو از قالب جدا کرده وتزیین میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا