12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_بیسکوییت
با صدا ببینید🔈
برای شهد
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
زعفران دم کرده به مقدار کرمتون 🤣😍
هل یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
اونقدری روی گاز باشه که فقط شکر حل بشه نیاز به قواماومدن نداره بعد بزارید کنار
یک لیوان بیسکویت خورد شده که از الک رد کردید رو داخل تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت بدیدبعد بهش حدود بیست و پنج گدم کره و یک سوم لیوان روغن مایع اضافه کنید و بزارید با هم ده دقیقه خوب تفت بخوره بعد اینکه خوب تفت خورد شهد شو اضافه کنید که دستورشو بالا دادم کلیپ هم ببینید واضحه و دیگه حلواتون به کفگیر و لیسکتون نچسبید حلواتون امادس
#سالاد_سیب_زمینی
موادلازم:
سیب زمینی 4عدد
کلم قرمز1/2 نصف
هویچ3عدد
ماست موسیر به مقدار دلخواه
سبزیجات کمی
1عددلیمو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را ابپز کرده بعد پوستش را جدا کنید وکمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و ان را به شکل پوره دراورید و به قالب گیره ای (قالب دستبندی) بریزید.
بعد 3عدد هویچ،نصف ق.چ روغن زیتون و کمی نمک تفت دهید.(روی انها نصف استکان اب بریزید تا موقع تفت خشک نشود)
بعد نصف کلم قرمز را رنده کرده وبااب 1عدد لیمو و کمی نمک ماساژ دهید.هویچ های تفت داده شده را روی سیب زمینی داخل قالب بریزید.
زمانی که میخواهید سرو کنید کلم قرمز را روی ان بریزید (اگه قبل سرو بریزید اب میده)
در اخر ماست موسیر را ریخته،از قالب دراورده وبا سبزیجات اماده سرو کنید
🍔 @mivhe71
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_کلانه (پیتزا کُردی)😍😋
توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه
مواد لازم برای چهار عدد کلانه :
آرد گندم : ۲۰۰
آب ولرم : ۱۲۰ گرم
نمک : نصف قاشق چای خوری
مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی
پیازچه : ۵۰۰ گرم
روغن حیوانی : میزان لازم
اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید
@mivhe71