#فینگرفود_خیار
خیار بزرگ یا خیار سالادی 3 عدد
پنیر خانه ای 200 گرم
پیازچه و جعفری و ریحان جمعا 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم سبزیجات باید ریز خرد شده باشن
خیار رو به صورت ساده یا هفت هشتی به ضخامت 2 سانت برش میزنیم و به کمک دو تا قاشق کوچیک از مواد روی خیار ها میزاریم.
@mivhe71
سالاد سیب و خیار
1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق چایخوری خردل
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده تازه
1 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده تازه
2 تا 3 خیار خرد شده
1 سیب متوسط خرد شده
تربچه 300 گرم
نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم
ماست ، پودر سیر ، آبلیمو ، جعفری ، عسل، خردل ،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها، سیب ، تربچه ها پیازچه و شوید خرد شده رو اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید اگر دوست داشتید می تونید یک عدد پیاز قرمز کوچک هم به مواد اضافه کنید
@mivhe71
#مافین_رنگی
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
@mivhe71
دلمه برگ مو
۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزیها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگهای تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمههارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگها سرخ بشن
@mivhe71