میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_زبرا_بدون_خامه_و_پنیر
برای لایه اول دسر من از کیک دبل چاکلت استفاده کردم که میتونید بجاش از ترکیب بیسکویت و کرە یا کیک اسفنجی استفادە کنید یا هیچی نزارید و دسرتون سادە باشە
کیک دبل چاکلت(قالب 20سانت)
آرد: یک و نیم لیوان
شیر:نصف لیوان
تخم مرغ :۴عدد
کره :۱۵۰گرم
پودر کاکائو 2 ق.غ
شکر: یک لیوان
شکلات رندە شدە : 50گرم
وانیل مقداری
بکینگ پودر 1ق.م
طرز تهیه:
کره و پودر کاکائو را روی بخار اب بزارید تا ذوب ویکدست بشە
تخم مرغ هارو با هم زن بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشە ،بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.ترکیب کره وپودر کاکائو+ شکلات رندە شدە+شیررااضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر الک کرده رواضافه کنید.
داخل قالب رو کاغذ روغنی بندازید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر ازقبل گرم شده با درجە180 درجه بمدت ۴۵ دقیقه میذارین.
دسر زبرا:
قالب کمربندی یا رینگ 20سانت
شیر: 4 لیوان
شکر : سە چهارم لیوان
آرد سفید : 3 قاشق غذاخوری
نشاسته گندم یا نشاسته ذرت : 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2ق.غ
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت تا بنماری بشه.
پودر کاکائو را با چهار قاشق ابجوش خوب حل و صاف کنید
شیر+شکر+نشاستە+ ارد رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت کم گذاشتم تا بپزه و به غلظت فرنی برسه در اخر وانیل و ژلاتین بنماری شده رو اضافه کردمو از رو اجاق برداشتم و مایە را نصف کردم به یکیشون پودر کاکائوی حل شده با ابجوش را اضافه کردم و همزدم تا یکدست شد و گذاشتم تا خوب خنک بشن. بعد کف رینگ یا قالب کمربندی را یه لایه کیک گذاشتم ویه قاشق مایە سفید ریختم و بعد یه قاشق مایە شکلاتی وسط سفید،به همین ترتیب ادامه دادم وبمدت شش ساعت گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره بعد از خنک شدن دسر رو از لبه های قالب جدا کردم و پودر بیسکویت پتی بور روشون پاشیدم و تزیین کردم.
برای اسموتی:
یک عدد انبە یخ زدە و یک عدد موز یخ زدە را با 3ق غ ماست کم چرب میکس میکنیم(میتونید عسل یا شکر هم بریزیدمیوە های من شیرین بود چیزی اضافه نکردم)داخل ظرف مورد نظر ریخته و بزارید داخل فریزیر
توت فرنگی یخ زدە1لیوان و یک لیوان گیلاس یخ زدە را با دو ق .غ ماست میکس میکنیم و روی اسموتی انبە وموز ریختە و با شکلات اب شدە لبە لیوان را تزئین میکنیم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
بستنی یخی آلبالویی
تابستونه و میوه هاز جذاب و خوشمزه ش
میتونید هر میوه ای که تو یخچال دارید رو میکس کنید و باهاش بستنی درست کنید ◀️مقدار مواد اولیه هم اصلا لازم به اندازه گیری نداره همش ذائقه ایه که دوست دارید چقدر شیرین یا شور باشه
◀️سیروپ شربت غلیظیه که ز جوشیدن میوه با شکر بدست میاد میتونید آماده بخرید یا خودتون وقتی مربا درست میکنید سیروپ یا همون شربت غلیظش رو جدا کنید
اگه از میوه های شیرین استفاده میکنید حتماً کمی خامه هم بهش اضافه کنید عالی میشه
در مورد بستنی آلبالو اینو بگم بهتون که میتونید با مقدار خیلی کمی آب بزارید بپزه و بعد میکسش کنید و با گلپر و نمک قاطی کنید و حتی میتونید با میوه های دیگه مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید
خلاصه هر طور درست کنید خوشمزه میشه
من چون خیلی عجله ای درست کردم دیگه فرصت نشد بپزمش ولی باز خیلی خیلی خوشمزه شد
#کمپوت_سیب
سیب. ۱۰ عدد
شکر. ۳/۴ لیوان
آب. ۶ لیوان
گلاب. ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
@mivhe71
یه فینگرفود ساده
ژامبون،پنیر ورقه ای و زیتون
میتونید خیلی راحت خودتون ازین کوچولوهای خوشمزه درست کنید و میز مهمونیتونو یکم متنوع
@mivhe71
✔️(فوروارد یادتون نره)