#باقالی پلو با مرغ
برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم
@mivhe71
برای دو لیوان موهیتوی خنک و تگری دو مشت پر از برگ نعنای تازه و یک لیوان یخ خرد شده و یکم شکر نصف فنجون ابلیموی تازه و یک لیوان سودا( آب گاز دار) یا یک لیوان سون آپ یا یک لیوان فانتا رو داخل میکسر ریخت و میکس کرد
من همیشه فکر میکردم نعنا رو میکس کنیم تلخ میشه اصلا اینجوری نبود
حالا برای اسموتی ملون کافیه ملون رو قاچ کنید و بزارید یک ساعتی تو فریز بمونه بعد با بستنی سنتی میکس کنید ب همین راحتی این نوشیدنی هم فوق العاده خوشمزست البته فقط با بستنی سنتی برای اب هندونه هم من هندونه رو داخل میکسر میریزم پنج شش ثانیه میکس میکنم بعد از صافی رد میکنم ب همین راحتی
@shirini71
#رولت_تخم_مرغ_و_اسفناج
موادلازم:
تخم مرغ 5 عدد
آرد 5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 1/2 لیوان
اسفناج و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را داخل قالب بریزید ،اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
نکته : میتوانید به جای اسفناج از گوشت چرخ کرده ، گوجه خرد شده ، قارچ و … استفاده کنید
@mivhe71