eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین صبحانه
دیزاین صبحانه
دیزاین سالاد
دیزاین سالاد
🍰🍗 ✍️مواد لازم 1عدد سینه مرغ 5 عدد سیب زمینی 2 بسته نان تست 1/2 پیمانه ذرت 8 قاشق سس سفید حدودا 2 الی 3 قاشق ماست 200 گرم خیارشور 2 بسته بیسکوئیت ترد جعفری به مقدار کم پیازچه و گوجه گیلاسی و فلفل دلمه برای تزئین نمک و فلفل به میزان لازم ♨️طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی و مرغ رو آبپز میکنیم. هویج و خیارشور رو رنده میکنیم (آب خیارشور رو بگیرید تا آب نندازه) یکم جعفری خرد کنید و به این مواد اضافه کنید. سس و ماست رو بریزید و نمک و فلفل بزنید و همه رو قاطی کنید. قسمت بالای نون های تست رو بزنید و تو یه سینی بچینید از مواد بردارید و روی نون ها پخش کنید کامل. به همین ترتیب ادامه بدید تا مواد تموم شه. برا تزئین از جعفری پیازچه ذرت فلفل دلمه هویج مرغ خرد شده میتونید استفاده کنید. من از بیسکوئیت ترد برای کاور اطراف کیک استفاده کردم میتونید از خرده ای نون هم استفاده کنید.نوش جان😋 @mivhe71
🔷 ویژه ولنتاین ❤️ مواد لازم برای۸ نفر توت فرنگی🍓 یا هر میوه دیگر برای تزیین به مقدار لازم خامه‏ برای تزئین به مقدار لازم سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری پودر شکر ۱ پیمانه تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد طرز تهیه ۱- فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید ۲- سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه ۳- بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه ۴- حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر 120 درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند ۵- بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی🍓😋 یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید @mivhe71
😍😍😍 ایشون کیک پنیری فوق العاده خوشمزه وخوش بافته ،اینقدر نرم و لطیفه که ینفره میتونید همشون رو نوش جان کنید😅😅 سه عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم یک ونیم لیوان آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر با هم قاطی کرده الک میکنیم وبه مواد مایع اضافه کرده وبا لیسک آروم مخلوط میکنیم . سپس قالب رو با روغن جدا کننده یا ارده چرب میکنیم مایع کیک در قالب میریزیم وبعد نصف پیمانه پنیر خامه ای بی نمک رو با کمی آب گرم مخلوط میکنیم ودر قیف میریزیم وبه صورت دورانی روی کیک میریزیم کنجد وسیاه دانه میپاشیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم . بعد از فر بیرون میاریم وبا فرچه روی کیک عسل یا شهد میزنیم تا کیک براق بشه 🌹 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
آرد به ميزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد کره 1/2پیمانه شیر 1/2 پيمانه پودر قند يك قاشق غذاخوري بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري هل 1/2 قاشق غذاخوري مواد داخل قطاب : گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري طرزتهيه کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
دیزاین کتلت
‍ ✅كيك كنجدى 😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ درشت ٣ عدد اگر تخم مرغها ريز بود ٤ عدد شكر يك ليوان وانيل يك ق چ روغن مايع يك ليوان ماست و يا شير پرچرب دو سوم ليوان آرد سفيد قنادى دو ليوان بكينگ پودر دو ق چ كنجد خام بمقدار كافى كره و يا روغن جامد براى چرب كردن قالب 🍲 طرز تهیه: اول از همه قالبتون رو با كره و يا روغن جامد حسابى چرب كنيد و همه جاشو كنجد بپاشيد بعد قالب رو در جاى خنك بگذاريد آرد رو با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كنيد اونم كنار بگذاريد تخم مرغها و شكر و وانيل رو توى ظرف مخلوط ريخته و با همزن بزنيد تا سفيد بشه و پف كنه بعد روغن مايع رو هم اضافه و مخلوط كنيد حالا ماست رو به دستور بيفزاييد و در آخر به كمك ليسك و يا يك قاشق بزرگ آرد رو كم كم بصورت دورانى به خورد بقيه مواد بدين ، مايع كيك رو به آرومى داخل قالب بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه بگذاريد بعد از اينكه از فر خارج كرديد بعد از پنج دقيقه كيك رو داخل بشقاب برگردونيد اين كيك اصلا به قالب نمى چسبه من داخل مايع كيك يك ق غ هم رنده پوست پرتقال ريختم چون طعم كيك رو بسيار مطبوع ميكنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❦┅ @mivhe71 ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵ عضو شو رایگان یاد بگیرید👆👆
🔷 مواد لازم: گوشت چرخکرده: 350گرم ، لپه: 400 گرم، پیاز: 2 عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم‌، سبزی معطر شامل ترخون و مرزه خشک: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم ، تخم‌مرغ: 2 عدد طرز تهیه: ابتدا لپه را بشویید و بپزید. آب آن را صاف و بعد دو تا سه بار چرخ کنید. پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت چرخکرده را با لپه چرخکرده و نمک و فلفل، تخم‌مرغ و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. روغن را در تابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست صاف کنید و فرم دهید و در روغن سرخ کنید​. این شامی به دلیل مصرف کم روغن و مغذی بودن آن، غذای مناسبی . @mivhe71