دلمه ي برگ كلم
طرزتهيه :ابتدا يك برگ كلم بزرگ را شستم داخل آبجوش ريختم و يك قاشق غذا خوري سركه هم اضافه كردم (اضافه كردن سركه باعث ميشه كه نفخ آور بودن كلم گرفته بشه) ،برگ كلم ها زماني كه نرم شدن و از حالت تردي در اومدن آبكش كردم و كنار گذاشتم براي مواد داخل دلمه هم ٣/٤پيمانه لپه رو گذاشتم بپزه ،٢پيمانه برنج رو هم جدا شستم و ريختم داخل آب تا نرم بشه مثل زماني كه ميخوايم برنجو دم كنيم ،برنج رو آبكش كردم ،
در ظرفي جدا دو تا پياز بزرگ خردكرده و تفت دادم ،گوشت چرخ كرده را اضافه كردم به همراه نمك ،زردچوبه و فلفل ،زماني كه گوشتم سرخ شد رب را اضافه كردم به همراه سبزي دلمه(ترخون ،مرزه ،پيازچه ،جعفري،تره ،شويد)لپه پخته شده و برنج آبكش كرده را هم اضافه كردم ،دو قاشق شيره انگور با نصف پيمانه سركه هم زدم و به موادم اضافه كردم ،حالا نوبت اينه كه كلم ها رو يكي يكي جدا كنم و از موادم داخلش بريزم و تا كنم و بچينم داخل قابلمه (كف قابلمه رو هم خوب چرب كردم)يك پيمانه آب و يك قاشق رب را مخلوطكردم و ريختم روي دلمه هام و گذاشتم بپزه حدود ٤٥ دقيقه اي طول كشيد تا خوشمزه جان آماده بشه .
@mivhe71
یتیمچه بادمجان.
اول پیازداغ و سیرداغ درست کرده گوشت چرخ کرده زده زردچوبه ادویه اضافه کرده بعد بادمجان خردشده فلفل دلمه یدونه هویج یدونه سیب زمینی خردشده و یه ق م خوری رب گوجه و پوره گوجه فرنگی نمک و یه استکان آب میریزیم و با حرارت خیلی کم بصورت دم میگذاریم خوب پخته شود و قوام بیاید در آخرای پخت کمی دارچین میریزیم
@mivhe71
موس ها توت فرنگی بدون تخم مرغ
.توت فرنگی یک لیوان سر پر _ خامه صبحانه یک بسته _ پودر شکر ( شکر را آسیاب کنید) سه چهارم لیوان ( اگر کم شیرین خواستین نصف لیوان کافیه)پودر ژله توت فرنگی یک بسته _ آب جوش یک لیوان
ابتدا پودر ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم روی بخار کتری تا کاملا حل و شفاف بشه _ درون مخلوط کن حدود چهارصد گرم ( یک لیوان سرپر )توت فرنگی و پودر شکر و خامه را با هم مخلوط میکنیم و در نهایت ژله که خنک شد به موادمون اضافه کرده و مخلوط را درون قالب ژله که خیلی کم چرب کردم میریزیم و درون یخچال میزاریم.( همیشه از شب تا صبح میزارم )ابتدا دور قالبم رو با چاقو آزاد میکنم و فقط ده ثانیه داخل آب ولرم میزارم و برمیگردونم
@mivhe71