#املت_قارچ_و_کدو
کدو+قارچ+فلفل دلمه ای+سوسیس+پیازبنفش
همه رانگینی خرد کرده.سپس جداجدا سرخ کنید.درکاسه ای چند عدد تخم مرغ(بسته به میزان موادتون من برای یک عدد از هرمواد۵تاتخم مرغ زدم) بانمک و فلفل وپاپریکا وفلفل چیلی خشک و دو عدد سیر رنده و دو ق غ خ پودرنان ویک مشت پنیر رنده شده(اگرجعفری تازه یا هرنوع سبزی معطر دیگر دارید.فقط یک نوع سبزی معطربریزید)مخلوط کرده
سپس مواد سرخ شده را اضافه کنید.ودر تابه با روغن داغ بریزید.هر دو طرف را سرخ کنید
@mivhe71
#سیمفردوی_انبه
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
انبه درشت ۲ عدد
شکر ۶ ق غ
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم ( ۳ ق غ شکر هم لازمه)
( اگه خامه قنادی زدی، شکر رو حذف کن)
خلال پسته به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ یه ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا انبه ها رو فیله کنید و بریزید تو میکسر، شکر(۳ ق غ)نصف دستور پودر هل، زعفرون و زرده تخم مرغ رو بریزید وخوب میکس کنید
سفیدا ها رو با باقیمانده شکر ( ۳ ق) داخل کاسه ای ریخته و بزارید روی بخار آب تا ذرات شکر باز بشه و سفیده به اصطلاح کف کنه .بعد از روی بخار آب بردارید
و کمی وانیل بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره
حالا خامه صبحونه رو با کمی شکر بزنید و به مواد انبه اضافه کنید بعد سفیده رو اضافه کنید
با لیسک آروم فولد کنید تا پفش نخوابه
احتیاجی نیس سفیده داخل مواد خوب مخلوط بشه
بعد داخل قالبتون و پلاستیک فریزر بیندازید و کف قالب خلال پسته بریزید و بعد از مواد پر کنید
بزارید به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بمونه
بعد قالب و برش گردونید تو ظرف و تزیین کنید
این دسر رو زود باید بخورید وگرنه آب میشه
@mivhe71