eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
اونایی که نخودچی یا برشتوک دوس دارن قطعا از شکلات نخودچی نمیتونن بگذرن😋😍 15 عدد شکلات سکه ای 3 الی 3/5 ق غ آرد نخودچی روغن مایع در صورت نیاز رنگ خوراکی نوک ق چ پودر دارچین آرد نخودچی رو تفت دادم تا خامیش بره بعد حدودا ۱۵ تا شکلات سکه ای کارات رو بن ماری کردم به ازای ۱۵ تا شکلات ۳ تا ۳ قاشق و نیم آرد نخودچی ونوک قاشق دارچین اضافه کردم مخلوط کردم اگه مواد خشک‌ بود در حد یکی دو قاشق کم کم روغن مایع اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نمیچسبه بعد میریزیم قالب شکلات یا پاستیل ۵ دقیقه فریز میکنیم شکلات سفت بشه از قالب در میاریماگه خواستین مث من رنگی درست کنین یا شکلات سفید استفاده کنین و رنگ خوراکی ژله ای بریزین یا شکلات رنگی بگیرین شکلات من کارات بود عالی بود بیشتر از این روغن نریزین وگرنه شکلات تو دمای محیط شل میشه جایگزین روغن مایع همون مقدار روغن جامد یا کره ذوب شده خنکه. 🌸میتونید وسطش هم مغزیجات دلخواه بذارید بعد بذارید ببنده. @mivhe71
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸پياز روتفت بديدبعدرب فلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديدحالا بلغور+عدس روبا مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بچه ها تاحالا دمپختک خوردین اونم از مارک تهرانیش😋 تهرانی داشتیم . وااااااااای من عاشق این غذای ساده هستم .😋😋😋 اول سه تا پیاز درشت رو خلالی خرد کردم و با روغن سرخ کردم . یک و نیم پیمانه باقالی زرد خشک رو یک ساعت خیس کردم . بعد به پیاز ها زردچوبه زیاد زدم و باقالی خیس خورده رو اضافه کردم و پنج پیمانه آب ولرم اضافه کردم . اجازه دادم با شعله ملایم باقالی ها بپزه . نباید کامل بپزه چون توی برنج له میشه . من دوست دارم له بشه و غذا شفته بشه ، پس زیاد پختم . حالا نمک ، فلفل سیاه و سه پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کردم و وقتی آبش خشک شد ، دم گذاشتم . من با نیمرو دوست دارم . میشه روی اون هم پیاز داغ ریخت . واااااااای با ترشی یا سالاد شیرازی معرکه میشه . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا