eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی متوسط ۳ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق ادویه (نمک فلفل پودر سیر) ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#فینگرفود_سیب_زمینی سیب زمینی متوسط ۳ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق ادویه (نمک فلف
سیب زمینی متوسط ۳ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق ادویه (نمک فلفل پودر سیر) ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شکلات بیسکوییتی♡ ‌ ‌ 🍬مواد لازم👇🏻 ۲ بسته بیسکوییت پتی بور ۲ عدد موز رسیده ‌ 🍬برای روش👇🏻 ۲۰۰ گرم شکلات ‌‌ 🍬طرز تهیه👇🏻 بیسکوییت ها رو داخل خرد کن پودر می کنیم روش موز پوره شده رو می‌ریزیم. مثل خمیر ورز می‌دیم قوامش باید مثل خمیر کورابیه بشه و وقتی بهش شکل می‌دیم وا نره و نرم باشه. مثل ویدئو بهش شکل می‌دیم و شکلات رو به روش بن ماری ذوب می کنیم. (داخل کتری آب ریخته روش کاسه شکلات رو می ذاریم وقتی آب جوش بخار میشه شکلات ها ذوب میشن اگه داخلش آب بره بافتش خراب میشه و ذوب نمیشه!) توپک های بیسکوییتی که آماده کردیم رو به شکلات بن ماری شده آغشته می‌کنیم و توی یخچال قرار می‌دیم. زیرش حتما باید کاغذ روغنی بذاریم وگرنه شکلات ها به سینی می‌چسبن. شکلات باقی مونده توی کاسه رو داخل کیسه فریزر می ریزیم و روش رو تزئین می کنیم با قاشق هم میشه این کار رو کرد. نوش جان 🍬🤩🙈 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍣 مواد لازم نان کشتا یا خرفه(گیلانی) 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 مواد اصلی شکر ۱ پیمانه نمک نوک انگشت تخم خرفه یا شنبلیله(پودر شده) ۲ قاشق غذا خوری کدو حلوایی (پخته شده) ۲ پیمانه آرد (مخلوط آرد برنج و گندم) ۷ پیمانه 🍔طرز تهیه زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه ۱ ابتدا کدو حلوای را به قطعات مکعبی و نسبتاً بزرگ خرد کنید و با نصف فنجان آب بپزید، سپس با قاشق پوست آن را جدا کرده و دور بریزید. ۲ کدو را با گوشت کوب له کنید و آرد ، تخم شنبلیله ساییده ،نمک و شکر و اگر احتیاج بود مقدار بسیار اندکی آب تا حدی که خمیرتان بعمل آید اضافه کنید ، ۳ خمیر را با دست خوب ورز دهید و بزارید ۲ ساعت در هوای اتاق بماند. ۴ بعد گلوله های کوچکی آماده کنید ، گمج ( تابه گلی) یا تابه نچسب را بصورت وارونه روی گاز قرار دهید تا داغ شود. ۵ سپس از این خمیر روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید اول با ضربات دو کف دست و یا با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کرده و سپس روی گمج داغ که روی حرارت است قرار دهید . ۶ بهتر است سر پوشی راچند لحظه روی نان قرار دهید و بردارید تا کمی بخار کند سپس هر دو طرف نان که پخته شد، نان آماده است . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
. کشک_بادمجون 😋 . این کشک بادمجون با بادمجون کبابی بود و خیللللللی خیلللللی عالی میشه 😋 .بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه. .کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه😋😋😋 . میتونین از بادمجون سرخ کرده یا مخلوط کبابی و سرخ کرده استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: پودر ژله آماده رنگی 1 بسته کمپوت آناناس 1 قوطی ✍️طرز تهیه: در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید. طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود. @mivhe71