eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
اول دوتا پودر ژله آلوراو باآب جوش حل کنید و داخل قالبی که چرب کردین بریزین تا چهار ساعت داخل یخچال بمونه ،مقداری خامه روبا یک ق غ آب جوش حل کنید تا کمی شل بشه اگه خامه تون سفت تر بود دوباره آب جوش اضافه کنید سپس با رنگی خوراکی سبز مخلوط کنید ،داخل سرنگ و پراز مواد کنیدو مثل کلیپ داخل ژله فروببرید و مواد سبزوآروم خالی کنید و بالا بیارید همین جوری ادامه بدین تا پر بشه کمی زمان میبره🤪 سپس پودر ژله طالبی و با یک لیوان آب جوش حل کنید وچند قاشق از ژله ی طالبی روی مواد بریزید و بزارین یخچال تا سوراخ هایی که باز شده رو بگیره سپس به ژله ی طالبی باقی مانده بستنی وانیلی و کمی رنگ سبز اضافه کنید و نصفش و روی مواد بریزید و بزارین یخچال تا ببنده،حالا نصف پودر ژله ی انار وبا نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و نصف بستنی وانیلی هم اضافه کنید وبریزین روی مواد سبز و بزارین یخچال وقتی کمی گرفت بقیه ژله طالبی که با بستنی وانیلی مخلوط کرده بودین و بریزین روش و بزارین چند ساعت بمونه و بعد از قالب جدا کنید 🥰😍 zeynab_hiseyni2697 ╭┄✵🌳🌲🎄🌿🍀✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم هل ساییده نصف ق م خ وانیل نصف ق م خ آرد ۱۵۰ گرم گردوی نگینی ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه: کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن می زنیم، تا کرم رنگ و حجیم شود، بعد زرده ،هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم . کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت. از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم . دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. (گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید،شیرینی در سفیده نباید بماند). سپس داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم،کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن میچینیم،حدودا ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار میدهیم. شیرینی ها را از فر درآورده و کمی که از حرارت افتاد یک قاشق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود. (میتوانید قبل از پخت وسط شیرینی ها را با انگشت کمی گود کنید و بعد از پخت آن را با مارمالاد تزیین کنید). @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان ۴عدد پیاز یک عدد لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه آب تمبر هندی نصف لیوان نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب ١/٢ ليوان روغن به ميزان لازم لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید. @mivhe71