میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#حلوا_شير_عسلي_با_خرما
مواد لازم:
آرد سنگک یا قنادی دويست گرم
شیر عسلی صد و پنجاه گرم
رطب زرد بدون هسته وپوست دويست و پنجاه گرم
پودرهل يك قاشق مرباخوری
کره هم دمای محیط صد و پنجاه گرم
زغفران غلیظ يك قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد رو که از قبل تفت دادید خنک که شد الک کنید طبق اندازه داده شده پیمانه یا وزن کنید. اگر از قبل تفت دادید فقط کمی اول کار ارد رو با شعله ملایم داغ کنید که کره به خوردش بره آرد و کره رادر تابه بریزید وروی حرارت قرار بدید وبا پشت قاشق چوبی کره وآرد را به خوردهم بدید حدود پنج دقیقه طول میکشه بعد تابه را از روی حرارت بر دارید رطب زرد که کمی با چنگال له کردیم و پودرهل و شیرعسلی را اضافه کنید وبا پشت قاشق همه مواد را به خورد هم بدید تا کاملا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن. وقتی حلوا کمی خنک شد و از داغی اولیش افتاد داخل قالبهای سیلیکونی با طرح و مدل دلخواه خوب فشردش کنید اگه حلوا به دستتون میچسبید نوک انگشت تون رو داخل روغن مایع بزنید و ادامه بدید. واجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد روی قالبهایی رو که از حلوا پر کردید سلفون بکشید و بزارید فریزر تا خوب یخ بزنه و به راحتی از قالب جدا بشه حلواها رو داخل ظرف سروتون بچینید. وقتی هم دمای محیط شد با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
@mivhe71
آش دوغ
ابتدا یک ونیم پیمانه برنج نیم دون ایرانی رو که یک ساعت قبل خیس کردیم ریختم تو قابلمه تا برنج کاملن پخته و صاف بشه تو یه قابلمه دیگه دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخشون کردم بعد یک کیلو تره ،، رو خوب شستم و اندازه یه بند انگشت خوردشون کردم (چون تو آش باید معلوم باشه) و بعد به پیازم اضافه کردم خوب تفتش دادم یه مقدار شوید تازه اضافه کردم و بازم تفت دادم ،و بعد کمی زردچوبه ،نمک فلفل سیاه ، اضافه کردم و تفت دادم حالا یه لیوان نخود پخته شده اضافه کردم و بعد برنج رو که پخته شده و صاف شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم تا همگی با هم مخلوط بشن و بعد دوغ گاز دار ریختم تا جایی بریزید که آشمون نه ابکی بشه و نه سفت باشه و در آخر کمی ترخون خشک پاشیدم و گذاشتم با حرارت مناسب بپزه
@mivhe71
#سالاد_آسیایی
کلم_قرمز، هویج، اسفناج خرد شده، گشنیز خرد شده، مرغ ریش ریش، کنجد، پیازچه، بادام زمینی
سس: روغن زیتون، ابلیمو، عسل، سس سویا، فلفل تند، کمی زنجبیل رنده شده
@mivhe71