eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم : یوفکا ۳ عدد اسفناج ۵۰۰ گرم پنیر سفید رنده شده ۱ استکان نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه , پاپریکا مواد لازم برای تهیه سس بورک گل : آب ۱ استکان روغن مایع ۱ استکان زرده تخم مرغ کنجد یا سیاه دانه طرز تهیه: برای درست کردن بورک گل اسفناج نیم کیلو اسفناج را تمیز کرده و ریز خرد میکنیم و در آب فراوان می شوئیم و میگذاریم آبش کاملا برود. اکنون اسفناج ها را در یک کاسه ریخته روی آن یک قاشق چای خوری نمک ریخته و خوب با دست ورز داده تا آب سبز آن خارج شود انقدر در دست فشار میدهیم که آب آن کاملا خارج شود اکنون یک استکان پنیر,فلفل سیاه و پاپریکا ریخته و خوب مخلوط میکنیم میتوانید در صورت دلخواه به این مخلوط دو تا سه ساقه پیازچه , جعفری هم بریزید. حالا سس بورک را درست میکنیم برای درست کردن سس بورک در یک کاسه یک استکان آب, یک استکان روغن مایع را با هم مخلوط کرده سه عدد یوفکا را روی میز کار روی هم قرار داده و به چهار قسمت برش می زنیم جمعا دوازده عدد یوفکای مثلثی خواهیم داشت. یکی از یوفکاها را رویش از ترکیب آب و روغن می مالیم ودر قسمت پهن  مواد اسفناج را قرار داده و رول میکنیم. سپس به شکل دایره می بندیم ( مثل تصویر ) تا مثل گل شود بخاطر همین اسمش بورک گل است برای اینکه در مدت پخت این بورک ها باز نشود به انتهای ان  خلال دندان فرو کنید همه یوفکاها را هم به همین شکل درست میکنیم اکنون در سینی فرکاغذ روغنی انداخته و دانه دانه روی سینی می چینیم روی آنها زرده تخم مرغ می مالیم سپس کنجد یا سیاه دانه می پاشیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت بیست دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. بورک گل اسفناج را از فر خارج کرده گرم یا ولرم سرو میکنی @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
داخل خيار رو خالي كن مخلوط ماست-خيار-شويد يا نعناو سير رنده شده (دلخواه)روبريز و بعنوان مزه سرد براي مهموني كم تعداد سرو كن 💫 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با پوست كن خيار رو نازك بُرش بده وگل هاي خوشمزه وشيك رو براي تزيين سالاد-ماست خيار و روي ليوان استفاده كن💫 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد آرد برنج 2 قاشق سوپ خوری شیر 3/1 پیمانه روغن مایع ½ پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده 4 قاشق سوپ خوری پیازچه 1 عدد پارمسان 4 قاشق سوپ خوری نمک، فلفل سیاه ، پودر سیر و پابریکا به مقدار لازم 👇🏽👇🏽👇🏽 طرز تهیه: به ترتيب تخم مرغ و ادويه ها و سبزي و پنير و شير و روغن مايع و آرد و بكينگ پودر رو مخلوط كرده تا يكدست شود درون قالب چرب شده ريخته وفر ١٨٠ درجه ٢٥-٣٠ دقيقه 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا