eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
8.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کنسرو تن ماهی یک قوطی خیارشور نگینی خرد شده 4 عدد ذرت نصف لیوان،سس مایونز دو قاشق غذاخوری،نارنج یک عدد پیاز سفید متوسط نگینی خرد شده یک عدد سیب زمینی پخته متوسط یک عدد نمک و فلفل سیاه و کمی پودر اویشن نان باگت و کاهو  تن ماهی را در آب‌جوش می‌جوشانیم. پس از باز کردن قوطی آن را در آبکش ریخته تا تمام روغن آن کشیده شود. سیب زمینی و خیارشور و پیاز نگینی خرد بشه و به تن ماهی اضافه بشه ذرت پخته شده  اضافه بشه برای سس هم دو قاشق سس مایونز به همراه کمی سس خردل اگه دوست داشتید اجباری نیست با آب نارنج مخلوط کنید بعد به مایه آمون اضافه کنید خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بره بعدم با نون و کاهو سروش کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای تهیه چای گل سرخ که یک نوشیدنی آرام بخش و معطر است، مقدار یک قاشق غذاخوری پُر از برگ‌های گل سرخ را با یک قاشق چای خوری چای از هر نوع (سبز یا سیاه) که مایل باشید دم کرده و نوش جان کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ماکارونی شکلک دار سایز بزرگ تهیه کنید سپس نواد سالاد ماکارونی رو که کامل تهیه کردید بزارید ماکارونی آبپز شه وقتی نرم شد مواد سالاد رو داخل ماکارونی بریزید 🍝 🥗 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ:یک عدد کلم قرمز:متوسط یک عدد برنج:پنج پیمانه نمک، فلفل و زعفران:به میزان لازم آبلیمو:نصف پیمانه شکر:به میزان لازم پودر گل سرخ:دو قاشق سوپخوری پودر دارچین:دو قاشق سوپخوری . طرز تهیه: برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در مقداری آب و نمک خیس دهید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از سرخ شدن پیاز مرغ را به آن اضافه کنید و به همراه زعفران سرخ کنید. ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.در هنگام پخته شدن مرغ به آن نمک و فلفل هم اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود. کلم ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از اینکه کمی کلم نرم شد آبلیمو و شکر، پودر گل سرخ و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی آب مرغ کاملا کشیده شد. کلم را به آن اضافه کنید. برنج را آبکش کنید و هنگام ریختن در قابلمه ، مخلوط مرغ و کلم را لابه لای آن بریزید و مقداری آب و روغن روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا