eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 4پیمانه روغن مایع نصف پیمانه اب ولرم یک لیوان نمک ی ق چ خمیر مایه ی ق غ ابتدا توی یک ظرف ارد و نمک و خمیر مایه رو میریزیم باهم قاطی کرده بعد وسطشو گود کرده اب و روغن مایع رو اضافه کرده و خوب ورز میدهیم روشو پوشونده یکونیم ساعت استراحت میدهیم بعد از خمیر برداشته ب صورت چانه برداشته توی دست فرم میدیم یا هم توی قالب پهن کرده و با تخم مرغ رومال کرده بمدت 40دقیقه با درجه حرارت 220توی فر قرار میدهیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبزیجات با دیپ شوید ساده سرو سبزیجات بصورت یکنفره با یک دیپ خوشمزه از سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید.من سبزیجات رو بصورت خام استفاده میکنم فقط بروکلی و گاهی گل کلم رو حدود سه تا پنج دقیقه در آب و نمک میجوشونم و آبکش میکنم،جوری که هنوز ترد باشن. دیپ رو اینجوری درست کنید: سه چهارم لیوان ماست شیرین+دو تا سه ق غ مایونز+ یک ق غ پیاز ریز خرد شده+نصف ق غ شوید خشک+کمی پودر سیر+نمک و فلفل سیاه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر سه سوته فیت وفان یه بسته فیت وفان قهوه رو کم کم با دولیوان شیر سرد با همزن مخلوط می کنیم مثه عکس بالا تاحالت خمیری پیدا کنه ودوبسته بیسکوییت شکلاتی پتی پور و خرد ولایه لایه بیسکویت وکرم میریزیم اگه دوس داشتین مابینش موز وگردو هم بزارین ویه شب تاصب بزارین تو یخچال ومی تونین باگاناش دیزاینش کنین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبزیجات با دیپ شوید ساده سرو سبزیجات بصورت یکنفره با یک دیپ خوشمزه از سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید.من سبزیجات رو بصورت خام استفاده میکنم فقط بروکلی و گاهی گل کلم رو حدود سه تا پنج دقیقه در آب و نمک میجوشونم و آبکش میکنم،جوری که هنوز ترد باشن. دیپ رو اینجوری درست کنید: سه چهارم لیوان ماست شیرین+دو تا سه ق غ مایونز+ یک ق غ پیاز ریز خرد شده+نصف ق غ شوید خشک+کمی پودر سیر+نمک و فلفل سیاه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر ۲/۳ پیمانه روغن زیتون ۱/۳ پیمانه پنیر موزارلا ۱/۲پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چایخوری جعفری خرد شده کمی به دلخواه آرد و نمک را با هم مخلوط و سه مرتبه الک میکنیم و کنار میگذاریم. شیر ولرم و تخم مرغ و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم. سپس مخلوط آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. پنیر رنده شده و جعفری را به نیز مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم و ۲/۳ از قالب رو با مواد پر میکنیم یا میتونید ۱/۳ قالب رو با مواد پر کنید و بعد مقداری پنیر بریزید و مجددا با مواد پر کنید تا وسط نون پنیر باشه و مغزدار. سپس قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. 💐نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥪🍃کوکوی بامیه 🍃🥪 🌿بامیه خرد شده و تفت داده شده 2 پیمانه 🌿تخم مرغ درشت 1 عدد 🌿سیر رنده شده 1 حبه 🌿آرد 1 ق غ 🌿عصاره مرغ پودر شده 1/2 عدد 🌿نمک کمی 🌿فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه 🌿روغن سرخ کردنی 🔰همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم. میتوانیم به صورت یک تکه در تابه بریزیم یا قالب را در تابه که روغن آن کمی بیشتر باشد قرار داده از مواد کوکو داخل آن بریزیم با پشت قاشق سطح آنرا صاف کرده کمی فشرده میکنیم، مقداری که خودش را گرفت قالب را جدا کرده مجدد میریزیم و دو طرف آنها را سرخ میکنیم.🍃🍃🍃 👨‍🍳 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
خمیر: چهار پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری سیاهدانه و یک قاشق چایخوری نمک و 1/2 پیمانه روغن زیتون(یا روغن مایع ) رو مخلوط کن و حسابی ورز بده تا روغن جذب ارد بشه سپس یه پیمانه اب بهش اضافه کن و باز ورز بده تا خمیر یکدست بشه، بعد بذار خمیر حداقل 20 دقیقه استراحت کنه. ‌ بعدش نوبت میرسه به مواد داخل سمبوسه توی یه قابلمه سیر و زنجبیل خرد شده رو ریخته و تفت بده، سپس ادویه ها رو که شامل 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل قرمز گشنیز، زیره، زردچوبه و نمک میشه رو اضافه کن، سپس یک پیاز ریزخرد شده + فلفل تند ریز خرد شده (هر چی تند تر بهتر) رو اضافه کن، بعد آب لیمو رو اضافه کن و هم بزن، سیب زمینی آب پز و پوره شده (5 عدد متوسط) و نخود فرنگی 1 پیمانه رو به مواد اضافه کن، بعد موادو از روی شعله بردار، در آخر 1 پیمانه گشنیز خرد شده اضافه کن و بذار خنک بشه، خمیر که استراحت کرد، اونو به چند قسمت تقسیم کن، به صورت گردالی در بیار، بعد اونو پهن کن و از مواد داخلش لریز و بپیچ ، بعدم سرخشون کن. ‌ ‌ برای سس سبز ‌: توی مخلوط کن نصف پیمانه گشنیز، یک چهارم پیمانه نعنا، آبلیمو، دو حبه سیر، دو قاشق غذاخوری ماست، فلفل تند (اختیاری)، نمک و فلفل سیاه رو بریز و مخلوط کن، سس آمادست.‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم تخم مرغ 2عدد شکر 1/2لیوان شیر 1/2لیوان روغن مایع 1/2لیوان پودر نشاسته 1قاشق غذاخوری وانیل بکینگ پودر 10گرم آرد 1ونیم لیوان طرز تهیه 1_تخم مرغ به همراه شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم 5دقیقه 2_شیر وروغن را یکی یکی اضافه کرده ومخلوط میکنیم 3_آرد وبکینگ پودر ونشاسته را که سه بار الک کردیم را در آخر کم کم اضافه کرده ومخلوط میکنیم تا یکدست بشه وگلوله ای از آرد نمونه 4_ازمواد داخل قالبهای کاپ کیک ریخته وروی آن میشه از چیپس شکلات،بادام پرک،پسته و...... ریخته 5_فر را که گرم کردیم روی درجه180ومدت تقریبی15تا20دقیقه قرار داده تا کیک ها پخته بشن 6_این کاپ کیکهای ساده که طعم وبافت فوق العاده ای داره ،حتما درست کنید با مواد کم وهزینه ی کم میشه برای عصرونه ی فرزندانمون کیکهای عالی پخت واز خوردنش لذت برد😍😍❤❤❤ LEILAAFZA @mivhe71
شما با هر رسپی کیکی می تونید کاپ کیک👆 بپزیید ,چون قالبش تک نفره و کوچک میشه تو فر زمان کمتری برای پخت نیاز داره ,پس فقط کافیه به زمانش توجه کنید 👍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
نمیدونم کشک بادمجونو مدرن و باکلاسش کردم یا پیتزا رو سنتیش کردم😂😂 به نظر شما کدومه؟😂 . کشک بادمجون😁 . خیلی خوشمان آمد اصلا خوردنش یه صفایی داشت 😍😉ترو تمیز و گاز زدنی😜 اگه شما هم عاشق کشک بامجونید این سبکشو هم حتماااااا امتحان کنید. من کم کشکشو دوس دارم نگید چرا سفید نیست و سبزه چون پره نعنا داغه😁(نعنا بادمجونه😂) . نون پیتزا رو با خمیر جادویی آماده کردم حالا کشک بادمجونش: بادمجونارو حلقله حلقه کردم و دو سه دقیقه جوشوندم که نرم بشن و روغن کمتری جذب کنن. بعد سرخشون کردم و کنار گزاشتم. یه پیاز با یه قاشق سیر خورد شده با کمی روغن تفت دادم خوب که سرخ شدن زردچوبه و فلفل و پودر نعنا خشک اضافه کردم و تفت دادم بعد بادمجون اضافه شد بعلاوه یه مشت پودر گردو و به میزان لازم کشک و یه لیوان اب جوش. اگه میخاید مجلسیش کنید میتونید گوشت چرخ کردم هم تفت بدید و اضافش کنید. درشو بزارید تا جا بیفته و نرم شه بعد با گوشت کوب میکسش کنید امادس. . نونتون که نیم پز شد از فر خارجش کنید و کشک بادمجونو بریزید روشوصافش کنید و بفرستید تو فر بعد از برشته شدن زیر نون گریلو بزنید تا لبه های نون هم طلایی شه. بعدش دیگه هیچی حاضره 😍با سبزی و دوغ میل بفرمایید😁 ashpazi_bb @mivhe71