#سيب_زمينى_رشته_اى
سیب زمینی نیم کیلو
پنیر چدار ۸۰ گرم (اگه نداشتین، پنیر پیتزا)
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه یک چهارم ق چ
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده به میزان لازم. سیب زمینیها رو پوست بگیرین تیکه کنین و بزارین بپزه. وقتی پخت کامل پوره کنید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنین تا حالا خمیری پیدا کنه. رو سطح کارتون آرد پاشی کنین، خمیر رو باز کنین و به اندازه رشته های یک سانتی برش بزنین، اگه دلتون خواست تو کنجد بغلتونید و داخل روغن داغ سرخ کنین، بی نهایت ترد و خوشمزه میشه. برا سرو هم میتونید از انواع سس یا دیپ استفاده کنید. من از دیپ پنیری قارچ و پارمزان استفاده کردم.
@mivhe71
#دونات_گوشت
تخممرغ: ۴عدد
ماست: ۱ لیوان
آرد:۲ لیوان
روغن مایع:نصف لیوان
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
تخممرغ ها را با همزن دو دقیقه بزنید .ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و با همزن مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
داخل قیف بدون ماسوره بریزید.
(قالب دونات رو با روغن جامد چرب کنید آرد پاشی کنید و دو دقیقه داخل فریزر بزارید که بعد از پخت راحت از قالب خارج بشه)
مایه کیک رو با کمک قیف یک لایه داخل قالب بریزید بعد مواد میانی رو روش بریزید و بعد دوباره یه لایه مایه بریزید .
فر رو ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار بدید دو دقیقه اخر گریل بزنید.
(برای مواد میانی:گوشت چرخ کرده و پیاز رو تفت بدید.نمک فلفل زدچوبه پودر سیر و آویشن اضافه و مخلوط کنیدفلفل دلمه ریز خرد شده یا رنده شده اضافه و مخلوط کنید.میتونید رب هم بزنید من نزدم.اجازه بدید از داغی بیوفته و پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید
قارچ رو خرد کرده با حرارت بالا تفت بدید که کاملا ابش گرفته بشه)
مواد میانی چرب و آبدار نباش
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پنکیک_ژاپنی
مواد لازم:
تخم مرغ 2عدد
شیر 3 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک ق چ
آب لیمو 1 ق چ
طرز تهیه:
سفیده و زرده رو جدا کنید. زرده ها رو با وانیل و شیر و آرد الک شده خوب مخلوط میکنیم. سفیده ها رو با آبلیمو با دور تند همزن بزنید تا کف کنه سپس شکر رو بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا قوام بیاد. سفیده رو طی دوسه مرحله به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک آرام و در یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه. ماهیتابه ی نچسب رو با کره یکم چرب کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا کاملا گرم بشه. مایه ی پنکیک رو یا تو قیف بریزید یا با ملاقه تو ماهیتابه بریزید و درشو بزارید. دو دقیقه بعد دوباره مقداری از مواد پنکیک روش بریزید و دوباره در رو ببندید. حدود دو دقیقه بعد پنکیک رو با کفگیر برگردونید. درشو بسته ۳،۴ دقیقه دیگه صبر کنید. وقتی پنکیک چسبناک نبود یعنی آمادس.
@mivhe71