eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی نیم کیلو پنیر چدار ۸۰ گرم (اگه نداشتین، پنیر پیتزا) نمک نصف ق چ فلفل سیاه یک چهارم ق چ نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده به میزان لازم. سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرین تیکه کنین و بزارین بپزه. وقتی پخت کامل پوره کنید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنین تا حالا خمیری پیدا کنه. رو سطح کارتون آرد پاشی کنین، خمیر رو باز کنین و به اندازه رشته های یک سانتی برش بزنین، اگه دلتون خواست تو کنجد بغلتونید و داخل روغن داغ سرخ کنین، بی نهایت ترد و خوشمزه میشه. برا سرو هم میتونید از انواع سس یا دیپ استفاده کنید. من از دیپ پنیری قارچ و پارمزان استفاده کردم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم‌مرغ: ۴عدد ماست: ۱ لیوان آرد:۲ لیوان روغن مایع:نصف لیوان بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل:به میزان لازم تخم‌مرغ ها را با همزن دو دقیقه بزنید .ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و با همزن مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. داخل قیف بدون ماسوره بریزید. (قالب دونات رو با روغن جامد چرب کنید آرد پاشی کنید و دو دقیقه داخل فریزر بزارید که بعد از پخت راحت از قالب خارج بشه) مایه کیک رو با کمک قیف یک لایه داخل قالب بریزید بعد مواد میانی رو روش بریزید و بعد دوباره یه لایه مایه بریزید . فر رو ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار بدید دو دقیقه اخر گریل بزنید. (برای مواد میانی:گوشت چرخ کرده و پیاز رو تفت بدید.نمک فلفل زدچوبه پودر سیر و آویشن اضافه و مخلوط کنید‌فلفل دلمه ریز خرد شده یا رنده شده اضافه و مخلوط کنید.میتونید رب هم بزنید ‌من نزدم.اجازه بدید از داغی بیوفته و پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید قارچ رو خرد کرده با حرارت بالا تفت بدید که کاملا ابش گرفته بشه) مواد میانی چرب و آبدار نباش @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سبزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌ ‌‌مواد لازم: تخم مرغ 2عدد شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری وانیل نوک ق چ آب لیمو 1 ق چ ‌‌ طرز تهیه: سفیده و زرده رو جدا کنید. زرده ها رو با وانیل و شیر و آرد الک شده خوب مخلوط میکنیم. سفیده ها رو با آبلیمو با دور تند همزن بزنید تا کف کنه سپس شکر رو بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا قوام بیاد. سفیده رو طی دوسه مرحله به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک آرام و در یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه. ماهیتابه ی نچسب رو با کره یکم چرب کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا کاملا گرم بشه. مایه ی پنکیک رو یا تو قیف بریزید یا با ملاقه تو ماهیتابه بریزید و درشو بزارید. دو دقیقه بعد دوباره مقداری از مواد پنکیک روش بریزید و دوباره در رو ببندید. حدود دو دقیقه بعد پنکیک رو با کفگیر برگردونید. درشو بسته ۳،۴ دقیقه دیگه صبر کنید. وقتی پنکیک چسبناک نبود یعنی آمادس. ‌@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا