فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#سوپ_گوجه_فرنگی😋
گوجهفرنگی و رو از وسط نصف کنید و به همراه پیاز و سیر و روغن به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه قرار بدید.حتماً روش و با فویل بپوشونیدبعد از پخت، گوجه و تمام مواد رو داخل غذاساز میریزیم و میکس می کنیم و به همراه ۱ لیوان آب روی شعله قرار میدهیم تا کاملا بپزید و لعاب بده
ایده ای زیبا برای تزیین سالاد طبقاتی👌
روش تهیه :
چند تا سیب زمینی را پختم بعدش پوستش را کندم بهش نمک و فلفل سیاه و کمی کره و آویشن زدم و کمی لیمو ترش تازه بعد سه قسمتش کردم و برای لایه زیری چند تا دونه لبو پخته و رنده ریز شده را داخلش ریختم با کمی سس مایونز و سیر که البته من از سس سیر استفاده کردم و لایه بعدی را سس سیر و زعفران آبكرده ریختم با هویج رنده شده و کمی ذرت پخته شده و برای لایه آخر کمی شوید و نخود فرنگی پخته و خیار شور و سس سیر زدم و لایه لایه ریختم داخل قالب سیلیکونی و داخل يخچال چند ساعت بگذارید بعد به راحتی بر می گرده
#استریپس_سیب_زمینی
سیب زمینیهای پخته را با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
نمک و فلفل را افزوده و ورز میدهیم.
از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میآوریم.
اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
برای خوش طعمتر شدن میتوانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم
@mivhe71
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده، داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم
@mivhe71
#كوكي_شكلات_و_فندق ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️كره ١۵٠گرم
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️نشاسته ذرت ١ پیمانه
▫️بیکینگ پودر ۵ گرم
▫️تخممرغ ١ عدد
▫️وانیل
▫️آرد ٣ پیمانه
🔴تزیین🔻🍫
▫️شکلات ٣٠٠ گرم
▫️فندق خرد شده
🔴طرز تهیه🔻🍪
🔸فر رو روی حرارت ١٨٠ درجه روشن کنید.
همه مواد به جز آرد رو با هم مخلوط کنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بتونید ازش گلوله هایی به اندازه گردوی کوچک جدا کنید.
🔸گلوله ها رو توی سینی فر بچینید.
سینی رو توی فر قرار بدید تا زمانی که زیر کوکی ها شروع به طلایی شدن کنه.
شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنید و فندق های خرد شده رو به شکلات اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
🔸بعد از این که کوکی ها رو از فر خارج کردید اونها رو با مخلوط شکلات و فندق کاور کنید و بعد به مدت چند دقیقه توی یخچال بگذارید تا شکلات خودش رو بگیره و سپس سرو کنید
@mivhe71