#سالاد
🔷مواد لازم
🔹سیب زمینی
🔹هویج
🔹لبو
🔹کلم قرمز
🔹جعفری
♨️طرز تهیه
سیب زمینی و هویج رنده شده و لبو رنده شده رو آبپز میکنیم. کلم قرمز رو ریز ریز رنده کرده و جعفری رو خورد میکنیم.
سیب زمینی پوره شده با سس مایونز و نمک مخلوط کرده و به 5 قسمت تقسیم میکنیم.
لایه اول بصورت ساده
لایه دوم با هویج رنده شده
لایه سوم لبو رنده شده
لایه چهارم با کلم قرمز
ولایه آخر با جعفری خورد شده مخلوط کردم
.
@muvhe71
#ته_چین_مرغ_قالبی
✍مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
تخم مرغ کامل 1 عدد
ماست ترش و کمی سفت و چرب 1 پیمانه
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده و نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع نصف پیمانه
کره آب شده نصف پیمانه
زرشک نصف پیمانه
✍طرز تهیه
ابتدا برنج رو تو آب و نمک از چند ساعت قبل خیس میکنیم.بعد سینه های مرغ رو همراه آب و نمک و زردچوبه و یه دونه هویج میزاریم تا خوب بپزن.بعد از پختن مرغ هویج رو دور میندازیم.
🔸داخل ماهیتابه ای پیاز رو خرد کرده و روغن مایع ریخته و پیازها رو سرخ میکنیم بعد از پختن مرغ اونا رو ریش ریش کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد نمک و فلفل و زرشک و کمی زعفران رو میریزیم و کنار میزاریم برنج رو در قابلمه حاوی آب جوش و نمک ریخته و بعد برنج رو آبکش میکنیم
🔸در داخل ظرفی تخم مرغها و نمک و ماست و برنج آبکش و زعفران رو ریخته و همه رو خوب مخلوط میکنیم.کف قالبها رو چرب کرده و مقداری از مواد برنجی ریخته بعد از مواد گوشتی و دوباره از مواد برنجی میریزم در آخر روشون کره آب کرده میدیم و بعد روی قالبها فویل بکشید و بعد داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بزارید.
🔸بعد از در آوردن از فر میزاریم کمی از داغی بیفتن بعد برشون میگردونیم و موقع سرو میتونید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید.
@mivhe71
#دسر_مگنوليا🍮
شير 3 ليوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانيل 1 ق م
شكر 1 ليوان
نشاسته ذرت و يا گندم 4 ق غ
خامه صبحانه 200 گرم
كره2 ق غ
ليدي فينگر1بسته
♨️طرز تهیه
شير،شكر،خامه،نشاسته،وانيل،زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ريخته باهم مخوط ميكنيم ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيممم تا بجوش بياد و سفت بشه بعد از رو حرارت برداشته كره را اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم داخل ظرف مورد نظر ابتدا كمي از مواد ريخته بعد بيسكوييت رو چيده بعد يك لايه موز چيده دوباره از مواد ريخته بمدت 2 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم
🍔 @mivhe71
🔺️ #سالاد_گل_کلم_و_تن_ماهی 🔺️
🔷️مواد لازم
گلکلم کوچک 1 عدد
تن ماهی 2 قاشق غذاخوری
زیتون سبز 10 عدد
خیار شور 2 عدد
نخودفرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای 1/2 عدد
سرکه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1
🔶️طرز تهیه
گلکلم را خرد کنید. داخل قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد، گلکلمهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید گلکلم به مدت 10 – 15 دقیقه داخل آب نمک بجوشد.
گلکلمها را با آب سرد خوب آبکشی کنید و کناری بگذارید تا آب اضافیاش برود. سپس، فلفل دلمهای را خلالی خرد کنید و هستههای زیتونها را بگیرید. خیارشورها را نیز حلقهای خرد کنید.
فلفل دلمهای خردشده، زیتونها، خیارشور، گلکلم پخته، نخودفرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید. سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و میل کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🔺️ #لوبیا_پلو_دمی 🔺️
🔶️مواد لازم
پیاز 1 عدد
لوبیا سبز خرد شده 350 گرم
گوشت تکه ای 300 گرم
رب 3 قاشق غذاخوری
زعفران،نمک و دارچین به میزان لازم
برنج 3 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
🔷️طرز تهیه
پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. لوبیا سبز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد گوشت تکه ای را به آن ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب را به مواد افزوده و هم بزنید. بهتر است درب قابلمه را بگذارید تا کمی آب گوشت کشیده شود. بعد از چند دقیقه حدود ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا گوشت کاملا بپزد. بعد از حدود ۲ ساعت پختن، در انتها نمک، دارچین و زعفران را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید. مایع لوبیا پلو دمی باید کمی آبدار باشد.
برنج را شسته و به مدت ۲ ساعت در ۳ پیمانه آب خیس کنید و داخل آب آن ۳ قاشق چایخوری نمک بریزید. سپس برنج را به مایع لوبیا پلو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و مایع لوبیا پلو خوب با هم ترکیب شوند. سپس روغن را به آن ها اضافه کرده و بعد از آن که آب برنج تمام شد یک دم کنی در درب قابلمه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد.
🔶️روش دوم:
می توانید برنج را کته کرده (کمی خام) و بعد که آب آن تمام شد، کف قابلمه ای دیگر کمی روغن بریزید، از هر ته دیگی که می خواهید استفاده کنید، بعد یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته و روی آن مایع لوبیا پلو را که آب آن جمع شده بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
سپس آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با ترشی یا سالاد نوش جان کنید
@mivhe71