7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برش زدن انواع میوه ها
@mivhe71
فروارد بدون نام کانال ممنوع
#پف پفی دورنگ یلدایی
مواد لازم:
ژله:۲ بسته در طعم و رنگهای مختلف(من از آلبالو و لیمو) استفاده کردم.
آب برای هر بسته ژله:۱/۳ پیمانه
عسل یا (گلوکز)برای هر ژله:۱ ق غ سرخالی(من از عسل استفاده کردم)
پودرنارگیل:به اندازه کافی
طرز تهیه:
یه بسته ژله رو با ۱/۳ پیمانه اب قاطی میکنیم و میزاریمش رو بخار کتری تا به روش بنماری کاملا حل بشه،(حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه)،وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرخالی عسل یا گلوکز رو باهاش قاطی میکنیم و همین که حل شد از رو کتری برمیداریم.با دور تند همزن اینقدر میزنیم تا حالت پفکی پیدا کنه(زیاد نمیزنیم چون سفت میشه و صاف کردنش تو ظرف کار سختی میشه)حدود ) تا ۷ دقیقه طول میکشه تا حالت پفکی پیدا کنه.
کف یه ظرفی رو کمی پودر نارگیل میریزیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل ظرف و میزاریمش کنار تا ژله ی بعدی رو به همین منوال آماده کنیم.
آماده که شد میریزیم رو مواد اماده شده ی قبلی و میزاریمش داخل یخچال حدود ۱ تا ۲ ساعت بمونه تا خودش و بگیره(من ۱ ساعت گذاشتم،باز هم بستگی به یخچالتون داره.)وقتی اماده شد از یخچال خارج میکنیم و با یه چاقو که یکم لبه هاش و چرب کردیم،دور تا دور پف پفی رو آزاد میکنیم تا راحت از ظرف برگرده.
وقتی برگردوندیم به دلخواه با چاقو برش میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم(البته میتونید تو آرد یا پودرقند هم بغلطونید).
پف پفیهای خوشمزه مون آماده میشه و مطمئنم که اگه با این دستور پف پفی درست کنید دیگه هرگز از بیرون نمیخرید،حتی خارجیش
نکته:
میتونید ظرفتون و چاقویی که باهاش برش میزنید و یه کوچولو چرب کنید تا موقع درآوردن از ظرف و برش زدن دردسری نداشته باش
#پودرلبو خانگی
لبو خام رو پوست گرفته و مثل من با رنده ورقه های نازک بزنید، یا رنده درشت کنید و یا حتی با چاقو بُرش بزنید (هر چی ضخامتش کمتر باشه، طبیعتا زودتر خشک میشه)لبو رو داخل یه سینی فلزی پخش کنید (روی هم قرار نگیرن) و بذارید روی بخاری تا حسابی خشک بشه (برای من دو روز طول کشید) میتونید همون جوری به شکل لبوی خشک نگه داری کنید و میشه آسیابش کرد؛ من آسیاب کردم پودر لبو رو داخل شیشه مناسب در یخچال نگهداری کنید، بعد به هر میزانی که لازم دارید با مقدار جزئی آبجوش خیس کنید تا کمی نرم شه و زودتر رنگشو پس بده بعد صاف کرده و استفاده کنید.
@mivhe71
🍊#لوکوم_ژلهای
🍊#دسر_یلدا
نشاسته گل_ 1 لیوان سرخالی
نشاسته ذرت _دو قاشق غذاخوری
آب_ ۱ لیوان و نیم
شکر _ ۱ لیوان
ژله به دلخواه _1بسته
ابتدا نشاسته ها رو بریزید داخل قابلمه بعد آب سرد رو کم کم بریزید و هم بزنید یک دفعه آب رو نریزید چون گلوله میشه بعد شکر رو بریزید و پودر ژله رو هم بریزید خوب مخلوط کنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم هم بزنید تا غلیظ بشه حتما با شعله کم بپزید تا بوی خامیش از بین بره وقتی کاملا غلیظ شد آماده هس
کف قالب یا سینی مورد نظر رو کمی خیس میکنیم و نایلون پهن کنید
مایه لوکوم رو تو قالب بریزید بزارید یخچال تا سفت بشه
بعد نشاسته ذرت رو با یکم پودر قند مخلوط کنید بعد برش زدن الک کنید روی لوکومها
🍊نکته :
میتونید پودر قند نزنید فقط نشاسته ذرت بزنید بعد برش زدن
🍊نکته :
من ریختم تو قالب سیلکونی البته باید چرب کنید راحت درمیاد 😍
🍊نکته :
در ظرف در بسته تو یخچال تا ۱ ماه
قابل نگهداری هس
@mivhe71
ته دیگ طرحدار
مواد لازم برای۵ نفر
مواد اصلی
ماست ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱,۱/۲ قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
برنج ۵ پیمانه
روغن یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- برای ته دیگ طرحدار سه قاشق ماست ویک ونیم قاشق آرد وکمی زعفران رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد وتوی قیف میریزیم
۲- وقابلمه رو کمی چرب میکنیم البته نباید روغن اضافی توی قابلمه بمونه روغن اضافیش رو با دستمال کاغذی میگیریم و طرحمونو توش میکشیم ویک دقیقه روی حرارت میذاریم تا خودشو بگیره
۳- بعد برنج آبکش شده رادر چند مرحله روش میریزیم و با پشت کفگیر فشرده میکنیم و روش روغن یا کره میریزیم و دمکنی میذاریم و روی حرارت میذاریم،
۴- در پنج دقیقه اول حرارت رو زیاد میکنیم ولی بعد از پنج دقیقه حرارت رابه حداقل میرسونیم واجازه میدیم نیم ساعت الی چهل دقیقه روی گاز بمونه تا دم بکشه،
۵- بعد از اینکه گاز رو خاموش کردیم اجازه میدیم ده دقیقه به همون حال بمونه بعد ته قابلمه رو داخل یک ظرفی که آب سرد توشه به مدت چند دقیقه بذارید وبعد توی ظرف سرو برگردونید.
@mivhe71