#حلوا_نخودچى
آرد نخودچي رو ١٥ دقيقه روي حرارت ملايم تفت بدين روغن جامد رو اضافه كنين تا روغن به خوردش بره زير گاز رو خاموش كنين و پودرقند،گردو،هل رو اضافه كنين.
@shirini71
#نان_روغنی❤️
آرد 4 و نیم لیوان دسته دار/تخم مرغ 1 عدد/مایه خمیر 3 ق چ/آب 1 لیوان/شکر 3/4 لیوان/نمک نوک ق چ/روغن 6 ق غ/زعفران غلیظ 1 ق غ(اختیاری)
ابتدا آب ولرم و دو قاشق از شکر و مایه خمیر را ترکیب کرده و اجازه می دهیم عمل بیاید.
تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و مایه خمیر عمل آمده را با هم ترکیب کرده و آرد را کم کم اضافه کرده تا جاییکه خمیر منسجم شود. آرد را کم و زیاد نکنید همین میزان کافی هستش. روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را دو ساعت استراحت بدید سپس خمیر را با وردنه باز کرده به قطر نیم سانت و قالب میزنیم سپس در روغن داغ سرخ کنید. بعد از خنک شدن روش پودر قند بپاشید. می تونید شکلات ذوب شده هم روش بریزید.
😍 @mivhe71
قتلمه(کیک قاشقی)
مخصوص شمالی ها
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
نصف لیوان شکر
2 لیوان آرد سرخالی
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری وانیل
1قاشق غ خمیرمایه
طرز تهیه:
خمیرمایه رو با یک چهارم لیوان آب ولرم و نصف قاشق شکر میداریم تا پف کنه.
بعد همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده تا ب غلظت سفت تر از فرنی برسه.روشو میپوشونیم و میذاریم جای گرم ب مدت یک ساعت تا مایع پف کنه.
و بعد مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
نوش جان
@mivhe71
#كيك_مرغ_قارچ
#غذاهای_خمیری
#فینگرفود
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد،روغن مايع ١/٢ پيمانه
ماست ١ پيمانه،بكينگ پودر ٢ ق چ
آرد ٢ پيمانه،خمير مايه ١ ق م،مرغ ٢ تكه،نمك فلفل پاپريكا اويشن
فلفل دلمه اى رنگى ١/٢ پيمانه،قارچ ٨ عدد،پنير پيتزا ١ پيمانه،زعفران دمكرده مقدارى،كره ٢ ق غ،روغن مايع
طرز تهيه:
مرغ را به همراه نمك و فلفل و ادويه مخصوص مرغ و يك پياز خردكرده و يك ليوان اب مى گذاريم بپزد و بعد از پخت به صورت مكعبى خرد مى كنيم
در يك تابه فلفل دلمه و قارچ را با كره و كمى روغن تفت مى دهيم،مرغ را اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم نمك و فلفل ميزنيم و زعفران را اضافه مى كنيم و مى گذاريم تا خنك بشه
براى تهيه خمير ابتدا تخم مرغها را مى زنيم روغن را اضافه مى كنيم و مخلوط مى كنيم،بكينگ پودر را به ماست اضافه مى كنيم تا پف كندو بعد به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم
در يك ظرف ديگر ارد و نمك و فلفل و اويشن و پاپريكا و خمير مايه را مخلوط مى كنيم و كم كم به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم
حالا در يك قالب مستطيلى ٢٠ در ٢٥ يا گرد ٣٠ سانتى كاغذ روغنى مى اندازيم و ديواره هارو چرب مى كنيم نيمى از مايع خميرى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و بعد مايع گوشتى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و مابقى خمير را ميريزيم و روى ان را صاف مى كنيم و روى قالب را با دستمال ميپوشونيم و براى ٤٠ دقيقه استراحت مى دهيم و بعد در فر ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقیقه
👈👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى موردپسند واقع شد صلواتى نثار روح پدرم كنيد
@shirini71