eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد نخودچي رو ١٥ دقيقه روي حرارت ملايم تفت بدين روغن جامد رو اضافه كنين تا روغن به خوردش بره زير گاز رو خاموش كنين و پودرقند،گردو،هل رو اضافه كنين. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️ آرد 4 و نیم لیوان دسته دار/تخم مرغ 1 عدد/مایه خمیر 3 ق چ/آب 1 لیوان/شکر 3/4 لیوان/نمک نوک ق چ/روغن 6 ق غ/زعفران غلیظ 1 ق غ(اختیاری) ابتدا آب ولرم و دو قاشق از شکر و مایه خمیر را ترکیب کرده و اجازه می دهیم عمل بیاید. تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و مایه خمیر عمل آمده را با هم ترکیب کرده و آرد را کم کم اضافه کرده تا جاییکه خمیر منسجم شود. آرد را کم و زیاد نکنید همین میزان کافی هستش. روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را دو ساعت استراحت بدید سپس خمیر را با وردنه باز کرده به قطر نیم سانت و قالب میزنیم سپس در روغن داغ سرخ کنید. بعد از خنک شدن روش پودر قند بپاشید. می تونید شکلات ذوب شده هم روش بریزید. 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قتلمه(کیک قاشقی) مخصوص شمالی ها مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم نصف لیوان شکر 2 لیوان آرد سرخالی 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری وانیل 1قاشق غ خمیرمایه طرز تهیه: خمیرمایه رو با یک چهارم لیوان آب ولرم و نصف قاشق شکر میداریم تا پف کنه. بعد همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده تا ب غلظت سفت تر از فرنی برسه.روشو میپوشونیم و میذاریم جای گرم ب مدت یک ساعت تا مایع پف کنه. و بعد مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم  نوش جان  @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
مواد لازم: تخم مرغ ٤ عدد،روغن مايع ١/٢ پيمانه ماست ١ پيمانه،بكينگ پودر ٢ ق چ آرد ٢ پيمانه،خمير مايه ١ ق م،مرغ ٢ تكه،نمك فلفل پاپريكا اويشن فلفل دلمه اى رنگى ١/٢ پيمانه،قارچ ٨ عدد،پنير پيتزا ١ پيمانه،زعفران دمكرده مقدارى،كره ٢ ق غ،روغن مايع طرز تهيه: مرغ را به همراه نمك و فلفل و ادويه مخصوص مرغ و يك پياز خردكرده و يك ليوان اب مى گذاريم بپزد و بعد از پخت به صورت مكعبى خرد مى كنيم در يك تابه فلفل دلمه و قارچ را با كره و كمى روغن تفت مى دهيم،مرغ را اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم نمك و فلفل ميزنيم و زعفران را اضافه مى كنيم و مى گذاريم تا خنك بشه براى تهيه خمير ابتدا تخم مرغها را مى زنيم روغن را اضافه مى كنيم و مخلوط مى كنيم،بكينگ پودر را به ماست اضافه مى كنيم تا پف كندو بعد به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم در يك ظرف ديگر ارد و نمك و فلفل و اويشن و پاپريكا و خمير مايه را مخلوط مى كنيم و كم كم به مايع تخم مرغى اضافه مى كنيم حالا در يك قالب مستطيلى ٢٠ در ٢٥ يا گرد ٣٠ سانتى كاغذ روغنى مى اندازيم و ديواره هارو چرب مى كنيم نيمى از مايع خميرى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و بعد مايع گوشتى را ميريزيم و روى ان پنير پيتزا ميريزيم و مابقى خمير را ميريزيم و روى ان را صاف مى كنيم و روى قالب را با دستمال ميپوشونيم و براى ٤٠ دقيقه استراحت مى دهيم و بعد در فر ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ٤٥ دقیقه 👈👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى موردپسند واقع شد صلواتى نثار روح پدرم كنيد @shirini71