میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رل_ارده
مواد مورد نیاز برای خمیر :
۱) ۲ لیوان شیر ولرم ( ۴۰۰ ml )
۲) نصف لیوان روغن مایع ( ۱۰۰ ml )
۳) ۱۰ گرم خمیرمایه
۴) ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ
۵) یک ق.غ شکر
۶) یک ق.م نمک
۷) ۶ لیوان آرد
مواد میانی :
۱) یک لیوان چایخوری اَرده ( ۱۲۵ ml )
۲) نصف لیوان چایخوری شکر
۳) ۵۰ گرم کره
مواد روش :
۱) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۲) کنجد
طرز تهیه :
شیر ، سفیده ی تخم مرغ ، روغن مایع ، شکر ، نمک رو داخل ظرفی ریخته تا شکر آب بشه هم بزنید خمیر مایه رو اضافه کنید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ۵ الی ۶ دقیقه ورز بدید روی خمیر رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه برای سس اَرده : کره ی آب شده ، ارده ، شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر عمل اومده رو دو قسمت کنید هر قسمت رو هم ۵ قسمت مساوی کنید خمیرها رو گرد کنید سپس هر گوله رو باز کنید طوریکه خیلی نازک نشه خمیری که باز کردید روش از سس ارده بمالید خمیر دوم رو هم روش بزارید روش سس بمالید به همین ترتیب ۵ تا گوله رو باز کنید روی هم بچینید و مابینش سس ارده بمالید ولی رو آخرین خمیر سس نمالید . قسمت دوم خمیر رو هم همینطور درست کنید دور خمیر رو پارچه ی تمیزی بکشید داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید سپس با وردنه خمیرها رو به ضخامت یک سانت باز کنید ( یعنی ضخامت پنج طبقه رو به یک سانت برسونید ) خمیر رو از وسط نصف کنید و هر نیمه رو هم پنج قسمت مساوی کنید و به صورت رُل جمع کنید داخل سینی چرب شده بچینید روی خمیرها زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه میتونید یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته )
@mivhe71
#فرنی_شیر_عسلی
۵ قاشق غذاخوری سرپرنشاسته گندم
۳ قاشق سرپرشیرعسلی
۲ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری گلاب
نشاسته را با شیر سرد مخلوط کنید. بعد شیرعسلی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا قوام بیاد،
فرنی بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه پس نیازی نیست روی حرارت سفت بشه برای تزئین ازمقداری پودرکاکائو ودارچین که باچندقطره آب یاگلاب مخلوط شده وگل و خلال پسته استفاده کردم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
🥪سمبوسه پنیر
🧀مواد لازم
🔸روغن: برای سرخ کردن به صورت غرقاب روغن
🔸فلفل: به اندازه نیاز
🔸نمک: به اندازه نیاز
🔸پیاز کوچک: ۱ عدد، ریز خرد شود.
🔸تخممرغ همزده: ۱ عدد
🔸فلفل دلمهای: ۱ عدد، خرد شود.
🔸نعنای خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
🔸گشنیز یا جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
🔸پنیر خرد شده: سه چهارم پیمانه
🔸خمیر ورقهای یا ورق سمبوسه
🥪طرز تهیه :
• همه مواد داخل خمیر را درون کاسهای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• درون ورقههای خمیر و یا ورق سمبوسه را با مخلوط پنیر پر کرده و لبههای خمیر را با استفاده از مقداری آب به هم بچسبانید.
• روغن را داغ کرده و سمبوسهها را درون آن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.
• از طعم پنیر ذوب شده داغ آن لذت ببرید.
@mivhe71