eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی هارو ابتدا پوست گرفته و بمدت ۵ تا ۸ دقیقه ابپز میکنیم و بعد از نیم پز شدن به ان نمک میزنیم ودر کره با شعله کم به ارامی سرخ میکنیم ودر ظرف میریزیم،پیاز نگینی وتعدادی گوجه مینیاتوری را در کره یا کمی روغن تفت میدهیم و قارچ و اسفناج را بهش اضافه کرده و ادویه(نمک.فلفل سیاه) زده و مخلوط میکنیم،برای اینکه بشقاب کاملی داشته باشید میتونید از مقداری آووکادو استفاده ‌کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙@shirini71 😋 ✅شکوفه پیاز سوخاری یک پیش غذای لذیذ برای میز اردورتون يا دورچینی جذاب برای غذاهااتون ميتونه باشه. درست کردنش هم اصلا کار سختي نیست؛ کافی است یک عدد پیاز بزرگ را انتخاب کنین. سر پیاز را بزنین و دور تا دور پیاز با فاصله یک سانت به سانت برش بدين .با دست، پیازهای برش خورده را از هم جدا کنین ولي طوری که از ته پیاز جدا نشن و اتصلاشون حفظ شه. پیاز برش خورده را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری قرار بدين و سعی کنید کاملا به این مواد آغشته شن. شکوفه پیاز را در یک قابلمه روغن جوشان سرخ کنین. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی که از قبل بیرون یخچال گذاشتیم آب بشه بهش اضافه می کنیم.2. قالب های گل رو از این ژله پر کنید و بذارید کاملا ببندن . 3. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید5. و چند سانت از ژله آلورا رو ته قالب بریزید .6 وقتی نیم بند شد، حالا ژله های گل رو از قالب جدا کنید و به حالت وارونه روی اون بچنید7. و سپس روی آنها مقداری ژله آلورا بریزید و بذارید تا فیکس بشن. بعد دوباره ژله آلورا بریزید تا جایی که چند سانت از قالب خالی بمونه و بذارید یخچال تا نیم بند بشه 8. حالا دو سانت از ژله رنگی که با بستنی درست کردیم رو روی اون بریزید . @shieini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین میوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم . حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا