#حلوای_زنجبیلی
مواد لازم :
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
طرز تهیه :
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71
🌸ماقوت🌸
نشاسته گل:۵ق غ سر پر
آب سرد:۴لیوان
آب سرد:۱لیوان
گلاب:۱/۲لیوان
خلال بادام:۱/۴لیوان
شکر:۱لیوان
پودر هل:یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده:به مقدار لازم
نشاسته را به همراه یک لیوان آب سرد مخلوط کرده تاکاملا حل شود
۴لیوان آب سرد را داخل قابلمه ریخته وقتی جوش آمد مخلوط نشاسته وآب سرد را کم کم به آب درحال جوش اضافه کرده وهم بزنید
کمی که غلیظ وشفاف شد یک پیمانه شکر را اضافه کرده
سپس هل،زعفران وخلال بادامی راکه در گلاب خیسانده اید به مخلوط نشاسته اضافه کرده
زیاد لازم نیست غلیظ بشه چون بعداز سرد شدن سفت میشه
داخل ظرف سرو ریخته وتزئین کنید
⭕️من نشاسته رو یک ربع داخل یک لیوان آب سرد خیس کردم وآروم آب روش وخالی کردم تا مزه ترشی نشاسته بره بعد دوباره یک لیوان آب سرد بهش اضافه کردم⭕️
🔴دقت کنید باشعله ملایم ماقوت رو بپزین تا مزه خامی نشاسته ازبین بره🔴
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@mivhe71