eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71 🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍓😋 مواد لازم: آرد سفید ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد باترمیلک ۱ پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری توت فرنگی ۱۰ عدد ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دور تند خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط کشدار شود و به رنگ کرمی در بیاید. در ادامه باترمیلک را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شود.پس از مخلوط شدن باترمیلک، وانیل و روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم و الک میکنیم حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. توجه کنید نیاز نیست مایه کیک را خیلی مخلوط کنید پس از اینکه مایه کیک آماده شد یک قالب با دیواره ۲۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی می پوشانیم یا اگر کاغذ روغنی در دسترس نبود با روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و اجازه می دهیم توی قالب پخش شود.حالا زیر توت فرنگی ها را کاملا آردی می کنیم و روی کیک با ترکیب دلخواه می چینیم. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه صبر می کنیم تا کیک بپزد. پس از پخت کیک دو دقیقه گریل را هم روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی شود.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍩😋 شیرولرم : ۲/۳ پیمانه شکر : ۴ ق‌غ خمیرمایه : ۱ق‌غ تخم مرغ : ۲ عدد نمک : ۱/۲ ق‌چ کره آب شده : ۱/۳ پیمانه آب ولرم : ۱/۳ پیمانه آرد : ۴ پیمانه اول از همه شیر ولرم رو با و ۱ ق شکر و ۱ ق خمیر مایه مخلوط کنید روشو بپوشونید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا خمیر مایه به عمل بیاد تخم مرغ هارو به همراه مابقی شکر و نمک با همزن دستی بزنید کره آب شده رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید آب ولرم رو به همراه خمیرمایه به عمل اومده به مواد تخم مرغی اضافه و مخلوط کنید توی این مرحله ۳ پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید پیمانه چهارم رو کم کم به مواد اضافه کنید خمیر رو حدود ۷‌‌ دقیقه خوب ورز بدید و داخل یک ظرف گود که با روغن چربش کردید بزارید روشو با سلفون یا پاکت فریزر بپوشونید و روی سلفون ، پارچه یا حوله ضخیم بندازید و ب مدت ۱ ساعت بزارید یه جای گرم تا استراحت کنه و حجم خمیر دو برابر بشه روی یک‌ سینی یا یک سطح صاف کاغذ روغنی بزارید و روشو آرد پاشی کنید خمیر رو بعد از یک ساعت دوباره ورز بدید و روی سطح کار آردپاشی شده با وردنه با ارتفاع ۱ سانت باز کنید و با قالب دونات یا قالب ساده قالب بزنید ‌و به آرومی بدون اینکه فرمشون تغییر کنه روی کاغذ روغنی بچینید ‌ این روند رو تا زمانی که خمیرتون تمام بشه روشون با پاکت فریزر بپوشونید و مجدد ۱۰ دقیقه دیگه استراحت بدید.روغن رو توی شیر جوش‌ داغ کنین دونات ها رو دونه دونه با حرارت کم و روغن داغ سرخ کنید و مدام برگردونید که دو طرفشون خوب سرخ بشه.نوش جان
فصل فصل لواشک و مربا و شربت های خونگیه🍋🍓🍒😋😋 لواشک ترش درست کن تو ۲۰دقیقه 😳😳😍☺️ مربا و شربت درست میکنی کپک میزنه🥵😐 مقدار دقیق شکرش رو نمیدونی بیا اینجا👇آموزش با کلیپ 🎥🍡🍹😍 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006 @shirini71😍 نحوه درست کردن ترشی بازاری با اندازه 🍆🍅🥒🌶🥕 🍓🍓🍓🍓🍓🌮 🌮🌮🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم خامه فرم گرفته برای تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید. هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا