نان پنبه ای با مغز البالویی😍😍
موادلازم
خمیر یوفکا
روغن 6 قاشق غذاخوری
برای سالاد:
کلم بنفش 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
خیار شور 6 عدد
ذرت 1 لیوان
جعفری 10 شاخه
ماست پر چرب 1 لیوان
گردو 1 لیوان
لیمو نصف یک عدد
نمک و فلفل
.
آماده سازی🤩
ابتدا 2 قطعه خمیر را 10 * 10 به صورت مربع برش بزنید. قالبهای مافین را چرب کنید، روی خمیرها کمی روغن بمالید، 2 لایه را به صورت ضربدری روی هم بذارید و در قالبهای مافین بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بذارید تا قهوه ای شه. در همین حال شروع به تهیه سالاد کنید.
کلم بنفش را شسته و رنده کنید. درون قابلمه روغن زیتون ریخته، کلم بنفش را اضافه کرده به مدت 5 دقیقه تفت بدید کنار بذارید تا خنک شه سپس خیارشور خرد شده، جعفری ریز خرد شده، گردوی خرد شده، ذرت و نصف آب لیمو اضافه کرده و مخلوط کنید. ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید. سالاد را داخل کاسههای خمیری بریزید به صورت دلخواه تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کورن داگ نودل میقولی؟😋
#کیک_موزی_دورنگ🍌🍫
تخم مرغ ٢ عدد
شير نصف پيمانه
روغن نصف پيمانه
موز١عدد درشت ( موز من كوچيك بود يكيو نصفي ريختم)
شكر يك پيمانه
ارد ٢/٥ پيمانه
وانيل١/٤ق چ
ب پ ١ ق غ
پودر كاكائو ١ق غ .
ابتدا موز رو باهمزن ميزنيم تا خوب له بشه حالا تخم مرغ ها و وانيل رو بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد شكر رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم/ روغن مايع و شير رو به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم / حالااز اردمون ١ ق غ كم ميكنيم و مابقي ارد و ب پ رو باهم ٣ بار الك ميكنيم، بد توي سه مرحله به موادمون اضافه ميكنيم و اروم موادمون رو فولد ميكنيم/ حالا مواد رو دوقسمت ميكنيم و به يكي همون ١ ق غ ارد ك كنارگذاشتيم و ديگري ١ق غ پودر كاكائو اضافه ميكنيم من داخل قالب لوف ريختم ابتدا مايه ي سفيد و بعد مايه ي كاكائويي😋در فر١٨٠درجه بمدت ٣٠دقيقه .
tania_food
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
🆔 @mivhe71 👩🍳🍝
#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
foruzan_azizi
🆔 @mivhe71 👩🍳🍝
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#تست_سوخاری_بامرغ
#ساندویچ
موادلازم
نصف سینه ی مرغ
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک لیوان ورقه شده
نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم
رب گوجه یه قاشق غ خ
سس کچاپ مقداری
سس خردل مقداری
نان تست به ده عدد
تخم مرغ دو عدد
شیر نصف پیمانه
پنیر ورقه ای گودا
آرد سوخاری به مقدار لازم
سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رونگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رواضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رواضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه...
دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رواضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید،
یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید.....
همین😊
zohrehsor
🆔 @mivhe71 👩🍳🍝