eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
شروع دوره جدید ختم قرآن برای سلامتی و ظهور، امام زمان عج لطفا وارد گروه شوید👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2671640808C8157b25348
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در جهانه و از اسمش پیداست که اصالتش متعلق به کشور مکزیکه و با مواد و روشهای بسیار متنوعی طبخ میشه😋 ذرت: ۵۰۰ گرم قارچ: ۳۰۰ گرم کره: ۲۰ گرم سس مایونز: ۳ ق.غ پنیرپیتزا: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: ۱ق.چ آبلیمو: ۱ق.غ اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره. قارچ‌ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم. به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 250 گرم مارگارین (نرم شده در دمای محیط ، کره هم میشه) 1 استکان روغن مایع (80 گرم ، از نصف لیوان دسته دار کمی کمتر) 1 لیوان پودر نارگیل (چهار پنجم لیوان دسته دار را پر کنید) 3 و نیم قاشق پودر قند آرد به مقدار لازم(حدود 4 الی 5 لیوان ، بعد از لیوان سوم با کنترل ریخته شود) برای روی قرابیه: 1 استکان پودر قند 1 استکان پودر نارگیل طرز تهیه: مارگارین ، روغن مایع ، پودر قند و پودر نارگیل را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید. آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه های کوچکی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. (حدود 20 دقیقه) برای روی قرابیه پودر قند و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. قرابیه های بیرون آمده از فر را که گرم هستند در مخلوط پودر قند و پودر نارگیل بغلتانید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کو کو۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا