#_دسر_مگنولیا
موادلازم📝
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل 1 ق چ
آرد 3 ق غ
نشاسته ذرت 3 ق غ
آرد برنج 2 ق
خامه 200 گرم
پنیرلبنه 150 گرم
موز 3 عدد
بیسکوئیت پتی بور 1 بسته
توت فرنگی 10_12 عدد
خلال پسته و فندق برای تزیین
✍️طرزتهیه:
شیر، شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده داخل قابلمه میریزیم. بعد آردها را افزوده هم میزنیم و از صافی رد میکنیم. بعد آن را روی حرارت متوسط قرار داده مرتب هم میزنیم تا مانند فرنی شود و از روی حرارت برمیداریم خامه و پنیرلبنه را با همزن زده به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شوند. بیسکوئیت را پودر کرده داخل ظرف ها ریخته روی آن مایه مگنولیا ریخته موز حلقه شده چیده، کمی پودر بیسکوئیت میریزیم. برش های توت فرنگی را به دیواره ی ظرف چسبانده یا به صورت طبقه ای میچینیم بقیه ی مایه مگنولیا را میریزیم و با فندق و خلال پسته تزیین میکنیم
@mivhe71
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده .کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است
@mivhe71
#دسر_شیرعسلی_مخملی
مواد لازم :
شیر یکونیم لیوان
شیر عسلی نصف قوطی حدود 200 گرم
پودر ژلاتین یکونیم قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نسکافه فوری ۱ قاشق مرباخوری
خامه صبحانه 4 ق.غ معادل 50 گرم
طرز تهیه :
شیر و ژلاتین وانیل را ترکیب و روی حرارت ملایم میذاریم تا داغ شود ولی نجوشد، سپس شیر عسلی و نسکافە رو بە شیر گرم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود، سپس اجازه میدیم خنک بشه بعدخامه صبحانه را اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و در قالب چرب شدە ریختە و بمدت 5ساعت در یخچال قرار میدهیم.
برای مخملی کردن دە تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق مرباخوری نسکافە اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم.
برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول یا پودرکاکائو بەجای نسکافە میتونید استفاده کنید.
@mivhe71
#فینگرفود_خیار
خیار بزرگ یا خیار سالادی 3 عدد
پنیر خانه ای 200 گرم
پیازچه و جعفری و ریحان جمعا 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم سبزیجات باید ریز خرد شده باشن
خیار رو به صورت ساده یا هفت هشتی به ضخامت 2 سانت برش میزنیم و به کمک دو تا قاشق کوچیک از مواد روی خیار ها میزاریم.
@mivhe71
سالاد سیب و خیار
1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق چایخوری خردل
1 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده تازه
1 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده تازه
2 تا 3 خیار خرد شده
1 سیب متوسط خرد شده
تربچه 300 گرم
نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم
ماست ، پودر سیر ، آبلیمو ، جعفری ، عسل، خردل ،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها، سیب ، تربچه ها پیازچه و شوید خرد شده رو اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید اگر دوست داشتید می تونید یک عدد پیاز قرمز کوچک هم به مواد اضافه کنید
@mivhe71