.
محلبی موز وتوت فرنگی با ژله
مواد لازم:
شیر ۲لیوان
شکر 3/4لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق
موز یک عدد
توت فرنگی ۶ عدد
پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم
دستور تهیه:
ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه
بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت:
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس
بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده.
#کرم_لبو
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۲/۵ق چ
شیر سرد ۱/۲پیمانه
لبو پخته ۲ عدد
آب لبو ۱/۳پیمانه
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
شکر ۴ ق غ
وانیل ۱ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا،پودر ژلاتین و شیر سرد را باهم ترکیب کرده صبر کنید تا حالت اسفنجی بگیره بعد روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کرده و کنار بزارید تا خنک بشه.
داخل میکسر لبو و آب لبو را ریخته و چند پالس بزنید تا میکس بشه بعد خامه،شکر،ژلاتین و وانیل را افزوده خوب با هم میکس کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد بعد دیگه تمام بریزید داخل قالب دلخواه من داخل قالب سیسلیکون ریختم خیلی راحت در میاد یا قالب پاپسیکل هم خوبه و بزارید یخچال برای ۲ ساعت راحت از قالب درمیاد و خوشمزه ست
@mivhe71