#نان_صبحانه
۲ ق چ خمیرمایه را داخل ۱فنجان روغن مایع باز می کنیم بعد ۲ لیوان شیر ولرم (دماش در حدی باشه که انگشت را نسوزاند) را اضافه میکنیم و بعد ۲عدد تخم مرغ زده شده، ۱ ق چ نمک، ۴الی ۵ ق غ شکر و ۲ق غ آرد را می ریزیم و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه تا خمیر مایه بعمل آید. بعد از عمل آمدن و آماده شدن، آرد را تا حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم (مقدار آرد هم نباید زیاد باشد و الا خمیر سفت میشود و کیفیت نان پایین می آید) خمیر را به مدت ۱۰دقیقه ورز می دهیم و داخل یه کاسه ای گذاشته و رویش سلفون می کشیم و در دمای محیط میگذاریم بعد از حدود ۱الی۲ساعت خمیرمان آماده میشود.پف خمیر را میگیریم و فرم مورد نظر را میدهیم.
در فر از قبل گرم شده و دمای۱۸۰درجه سانتیگراد پخت میکنیم
@mivhe71
#ژله_يخي
طرز تهیه:
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا
يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره.
@mivhe71
#اشکنه
مواد لازم:
پیاز ریزخردشده 1/2
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی درشت خردشده 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمک،فلفل سیاه به میزان لازم
شنبلیله خشک 1 تا 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد خردشده
آب 6پیمانه
طرز تهیه:
داخل قابلمه روغن بریزید،پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی شه.زردچوبه،نمک،فلفل و آرد رو هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت آب رو اضافه کنید.حالاسیب زمینی و گوجه فرنگی و سبزی رو اضافه کنیدو حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینیها بپزه. شنبلیله عطر خیلی خوبی داره و من بیشتراین سبزی رو استفاده میکنم ولی میتونید کمی تره خرد شده هم بریزید توش.در صورت لزوم آب جوش اضافه کنید.اگر دوست داشتید یه مقدار ترش باشه میتونید 1 پیمانه گوجه سبز یا آلبالوی بدون هسته و یا 1/2 پیمانه آلوبخارا استفاده کنید.در آخر هم تخم مرغهارو در اشکنه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغها ببنده. .
@mivhe71
#کیک_قهوه
۲ پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
سه عدد تخم مرغ
یک ق غ قهوه
نصف پیمانه روغن مایع
نصف پیمانه شیر
دو ق چ بکینگ پودر
.
ابتدا شکر را با تخم مرغ و وانیل زده تا کرم و کشدار شود سپس روغن را اضافه کرده.قهوه را با یک قاشق آب جوش حل کردم و به مواد اضافه کردم و بعد شیر را اضافه کردم.
آرد الک شده با بکینگ پودر را به مواد اضافه کردم و با لیسک زیر و رو کردم
در فر گرم با دمای ۱۸۰ ۵۰ دقیقه
@shirini71