#اسموتى_ملون_موز
ملون 1عددمتوسط يا 2پيمانه خردشده
موز 1عدد
بستنى وانيلى 1/2پيمانه
شير 1/2 پيمانه
طرزتهيه :
ملون رو پوست و خردكردم و از شب قبل داخل فريزر قرار دادم تا يخ بزنه بعد داخل مخلوط كن يا غذا ساز ريختم موز خرد شده و شير رو اضافه كردم تا راحت ميكس بشه بعد بستنى وانيلى رو اضافه كردم در صورت تمايل كمى شكر هم مى تونيد اضافه كنيد كه نوشيدنى دلچسبى براى فصل گرماست. داخل ظرف سرو ريختم وبا سس بريلو وخلال پسته و نون بستنى تزئينش كردم.
#_کوفته_دال_عدس
مواد لازم:
عدس قرمز ۱ لیوان
بلغور گندم ریز و مخصوص کوفته)
۱.۵ لیوان
پیاز (متوسط و رنده شده) ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱.۵ لیوان
جعفری (ساطوری شده)
۴ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا عدس قرمز یا همان دال عدس را خوب پاك كرده، میشوییم و با ۱/۵ لیوان آب و كمی نمك میپزیم.
بلغور را نیز پاك كرده، میشوییم و هنگامی كه مقداری از آب عدس باقی ماند، به آن اضافه میكنیم.
درب قابلمه را محكم میبندیم تا بلغور با بخار عدس خوب نرم شود و اگر بلغور زود نرم نشد میتوانید یك دوم لیوان آب جوش اضافه كنید، اما در نهایت و پس از پخته شدن، این مخلوط نباید آب داشته باشد.
در تابه روغن میریزیم و پیاز رتده شده را ابتدا بدون روغن و بعد از تبخیر شدن آبش با مقداری روغن تفت میدهیم.
رب گوجهفرنگی را به پیاز اضافه میكنیم و چند دقیقهی دیگر تفت میدهیم.
مخلوط رب و پیاز را به عدس و بلغور پخته شده میافزاییم و هم میزنیم.
آب لیمو، نمك، فلفل و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه میكنیم و با دست خوب ورز میدهیم تا همهی مواد با هم تركیب شوند.
از مواد به اندازهی یك گردو برمیداریم و هر تكه را به شكل كوفتههای دراز شكل میدهیم.كوفته را در دیسی میچینیم و اطراف آن را با برگ كاهو تزیین میكنیم.
سایر نکات
كوفته عدس بدون پخت مجدد و به صورت سرد سرو میشود
این كوفته معمولا با كاهو سرو میشود
كوفته عدس جزو غذاهای گیاهی است ولی اگر دوست داشتید مقداری گوشت چرخكرده هم به آن اضافه كنید.
کرامبل سیب
(با دستور رسپی پای کیک)
رسپی از یلدا جون نازنین
مواد لازم؛
آرد ۱۲۵گرم
شکر ۱۱۰ گرم
تخممرغ ۳ عدد
روغن مایع ۶۰ گرم
عسل یا شربت بار ۲۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
سیب و پودر دارچین به میزان دلخواه
❌این کیک هیچ مایعاتی نداره
مواد رویه کیک
سیب
گردو
شکلات
دارچین
و اگر دوست داشتین یه قاشق شکر قهوه ای
طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدا کنید،سفیده رو با شکر بزنید تا فرم کامل بگیره بزارید یخچال،حال زرده و عسل و وانیل یا هر طعم دهنده دیگه رو در حد دو دقیقه بزنید روغن مایع رو اضافه کنید چند ثانیه در حد خوب مخلوط شدن بزنید.در آخر هم مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر رو به همراه سفیده تخم مرغ تو چند نوبت به مخلوط زرده اضافه کنید و دورانی کامل یکدست کنید تماااام همین☺️
تو قالب ۲۴ الی ۲۵ چرب شده یا کاغذ روغنی گذاشته شده مایه کیکتون رو بریزید
(تو قالب ۲۰ هم جوابه ولی ارتفاع کیک زیاد میشه مثل عکس) و مواد رویه رو روی کیک با قاشق بریزید روش ،در فر با دما ۱۷۰ و مدت تقریبی ۴۵ الی ۵۰ دقیقه پخت کنید
این کیک پایه تمام کیک های میوه ای منه
حتی ساده هم میزنم و در انواع شکل و فرم
امکان نداره رسپی بهتر از این پیدا کنید😉
نوشته شده توسط یلدا روشن