eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎دیزاین برنج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎دیزاین غذا و مخلفات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین بشقاب صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
31.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥰 🥐 این نان خوشمزه رو‌ حتما بپزید و‌نوش جان کنید 👌 مواد لازم بر روی خود ویدیو نوشته شده . مواد لازم: آرد ۹لیوان فرانسه آرد نان بربری یا آرد سه صفر ۲/۵لیوان شیر ۳عدد تخم مرغ ۱قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱قاشق مربا خوری پودر زیره سبز ۱قاشق چایخوری سر پر نمک ۴قاشق غذا خوری سر پر شکر نصف لیوان روغن مایع ۱قاشق چایخوری بیکینگ پودر مواد میانی: دو قاشق غذا خوری آرد گندم بو داده نصف قاشق غذا خوری کره ۲قاشق غذا خوری پودر قند یا شکر ۲۰۰گردوی خرد شده ۱قاشق چایخوری پودر هل ن ق غذا خوری دارچین ۲قاشق غذا خوری گلاب همه مواد را ۵ دقیقه روی شعله ملایم‌ گاز تفت دهید. استراحت اولیه خمیر ۲ساعت در جای گرم وقتی که مواد میانی را داخل چانه قرار دادیم یک ربع استراحت میدهیم. مواد رومال: زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده و کمی روغن مایع شعله پایین و بالا هر دو همزمان روشن شعله پایین ۳سانت شعله بالا ۱سانت ۱۰دقیقه زمان پخت در فر دمای ۱۸۰درجه از قبل گرم سده ۱ربع پایین و ۵دقیقه بالا در ضمن اگر خمیر کمی شل شد کمی ارد اضافه کنید اگر خشک شد کمی آب ولرم تا به دست نچسبد و فرم بگیرد و حجم خمیر بعد از استراحت ۳ برابر شود🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کباب تابه ای مرغ،گیس بافت طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ،گیس باف 👇👇👇 فیله مرغ رو بصورت نوار سه یا چهار سانتی و نازک برش دادم،هر نوار رو دوباره از وسط برش دادم طوری که از قسمت انتها به هم وصل باشه تا یه نوار بلند داشته باشیم،با سه تا از این نوارها گیس میبافیم،اول و آخر گیس رو با خلال دندون محکم میکنیم،این گیسها رو داخل زعفرون آب کرده و نصف لیوان آب پیاز ،چند قاشق روغن مایع یا زیتون یکم آبلیمو و نمک و فلفل چند ساعت میخوابونیم بعد داخل تابه چرب شده باشعله زیاد سرخ میکنیم لازم نیست درشو بزاریم،اگه شعله کم باشه کباب آب میندازه و خشک میشه،هر طرف کباب رو بیشتر از سه دقیقه سرخ نکنید،گوجه ها رو به سیخ چوبی کشیدم و داخل همون تابه البته با در بسته گذاشتم تا بپزه 🍀دیزاین🍀 کف یه قابلمه کوچیک کمی روغن و زردجوبه ریختم و برنج رو روش ریختم گذاشتم تا دم بیاد بعد درسته برگردوندم و روشو با خلال پسته و گوجه گیلاسی تزیین کردم. فلفلای خوراکی رو هم دمشون رو چیدم و دورتادور برنجم گذاشتم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا