10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک موز یخچالی🍰
مواد لازم :
موز ۱ عدد
شکر ۷۰ گرم
خامه ترش ۴۰۰ گرم
بیسکویت کاکائویی ۴۰ عدد
خامه صورتی ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۸ گرم
آب ۹۵ گرم
وانیل
لایه کرم رویه :
شکر ۷ گرم
خامه صورتی ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۳ گرم
آب ۱۵ گرم
وانیل
🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک
دیزاین کیک موشی🐹
اگر کیک ساده درست کردید و ایده ای برای خوشگلاسیون ندارید
این مدل خوبی میتونه برای تزیین باشه😍
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کرامبل سیب
(با دستور رسپی پای کیک)
رسپی از یلدا جون نازنین
مواد لازم؛
آرد ۱۲۵گرم
شکر ۱۱۰ گرم
تخممرغ ۳ عدد
روغن مایع ۶۰ گرم
عسل یا شربت بار ۲۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
سیب و پودر دارچین به میزان دلخواه
❌این کیک هیچ مایعاتی نداره
مواد رویه کیک
سیب
گردو
شکلات
دارچین
و اگر دوست داشتین یه قاشق شکر قهوه ای
طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدا کنید،سفیده رو با شکر بزنید تا فرم کامل بگیره بزارید یخچال،حال زرده و عسل و وانیل یا هر طعم دهنده دیگه رو در حد دو دقیقه بزنید روغن مایع رو اضافه کنید چند ثانیه در حد خوب مخلوط شدن بزنید.در آخر هم مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر رو به همراه سفیده تخم مرغ تو چند نوبت به مخلوط زرده اضافه کنید و دورانی کامل یکدست کنید تماااام همین☺️
تو قالب ۲۴ الی ۲۵ چرب شده یا کاغذ روغنی گذاشته شده مایه کیکتون رو بریزید
(تو قالب ۲۰ هم جوابه ولی ارتفاع کیک زیاد میشه مثل عکس) و مواد رویه رو روی کیک با قاشق بریزید روش ،در فر با دما ۱۷۰ و مدت تقریبی ۴۵ الی ۵۰ دقیقه پخت کنید
این کیک پایه تمام کیک های میوه ای منه
حتی ساده هم میزنم و در انواع شکل و فرم
امکان نداره رسپی بهتر از این پیدا کنید😉
نوشته شده توسط یلدا روشن