eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین گوجه و خیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
کوکوی سبزی و سیب زمینی( تابه رژیمی) سبزی کوکو نیم کیلو شامل تره .جعفری . گشنیز .شوید .سیرسبزی یا سیر . سیب زمینی خام دوعدد بزرگ تخم مرغ ۵ عدد آرد دوقاشق بکین پودر یک قاشق چای خوری گردو خردشده وزرشک مقداری ادویه خورشتی . زردچوبه .نمک .فلفل . ابتدا تخم مرغ ها رو باهم زن میزنیم میریزیم روی سبزی .سیب زمینی خام رو رنده میکنیم( آبشو میگیریم ) همه مواد روباهم قاطی میکنیم هم میزنیم روغن رو توی تابه رژیمی داغ میکنیم مواد رو میریزیم درشو میبندیم باحرارت کم بپزه هردوطرف مواد رو باید سرخ کنیم نکته ....اگر توی تابه رژیمی میریزید برای اینکه روغن بیرون نریزه نوار دور تابه رو دربیارید میتونید توی تابه نسوز بپزید میتونید توی فرهم بپزید میتونید گوشت چرخ کرده هم توی مواد بریزید. اما گوشت باید سوا تفت داده بشه بعدا قاطی مواد کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  گل پنیرک یا ختمی ۴ ق.غ آب یخ ۲۵۰ میلی لیتر لایم یا لیمو سنگی ۲ عدد شکر ۱ ق.غ یخ به مقدار لازم برگ نعنا برای هر لیوان ۸ عدد این مقدار برای ۱ لیوان هست به این نوشیدنی میتوانید تخم شربتی هم اضافه کنید به هیچ عنوان این نوشیدنی تلخ نمیشه گل پنیرک هم از عطاریها میتوانید خرید کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شیر ۳ پیمانه نشاسته ۱/۳ پیمانه آرد برنج ۱/۵پیمانه آب یک پیمانه خامه زده شده پنج قاشق غذاخوری شکر ۱ پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری نکته: برای طعم دار کردن دنت میتوانید از اسانس موز، زعفران ، پودر کاکائو ،نسکافه و … استفاده کنید طرز تهیه : نشاسته را با آب مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود شیر را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود در این فاصله آرد برنج را دو سه بار الک کنید و بعد به شیر اضافه کنید و کامل هم بزنید تا در شیر حل شود شکر ،مخلوط نشاسته و آب را هم اضافه کنید ، نکته: مقدار شکر را بسته به ذائقه خود میتوانید کم و زیاد کنید. ترجیحا از قابلمه نچسب استفاده کنید و مدام با لیستک هم بزنید تا ته نگیرد. دقت کنید که مایه باید کاملا لطیف و یکدست شود. وقتی مایه یه غلظت مناسب رسید، زیر شعله را خاموش کنید ۵ دقیقه بعد خامه را به مواد اضافه کنید. در این مرحله میتوانید اسانس های مختلف را اضافه کنید. ولی دقت کنید که مراحل را سریع انجام دهید تا مایه سرد نشود. البته در صورت سرد شدن میتوان دوباره مایه را گرم کرد ولی در این صورت مایه شما غلیظ تر خواهد شد. @mivhe71