eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد گرجی جذاب با اینکه ترکیبش ساده‌ست ولی واقعا‌خوشمزه‌ست. موادش که چهارتا هست و مقدارشونم تو ویدیو مشخصه . مقدار گشنیز هم به دلخواه دو تا سه قاشق غذاخوری خرد شده هست. ترکیب سسش: گردو یک دوم پیمانه، یه حبه سیر، آب یک لیموترش، دو قاشق روغن زیتون، پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری، نمک و فلفل سیاه، کمی آب خنک ✅فقط نکته‌ای که باید رعایت کنید اینه که سالاد بلافاصله بعد از ترکیب با درسینگ سرو و نوش جون بشه.
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج دقیقه ای خوشمزه تقدیم به نگاه کدبانوهای باسلیقه ریحان جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک آجیل مواد لازم : آجیل مخلوط(نصف پیمانه) بستنی شکلاتی(۱/۵ پیمانه) خامه صبحانه (۲ق غ) شیر(۱/۳ پیمانه) موز (۱عدد) عسل(۱ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و شکلات 😍👆💕 ایده تولد پشمک آماده یا شکلات رو به سیخ چوبی بزنید، بعد یه کمی روی حرارت بگیرید ک نرم شه و توی دراژه های رنگی بزنید و تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 تزیین_خیار برای روی سالاد،دورچین،تزیین میوه و .... ووؤای خیییلییی عااالیه این گیف😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم. برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد،اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم. @shirini71 @mivhe71