#ماکارانی_قارچی
یه ایده جالب برای بچه ها
اول پیازروتفت میدیم وگوشت چرخ کرده رواضافه میکنیم نمک.زردچوبه.رب.وفلفل رواضافه میکنیم (ذرت.فلفل دلمه.نخودفرنگی.قارچ.هویج.سیب زمینی یاهرچی که دوست داریدسلیقه ای)رواضافه کنیدوسرخ کنیدحالاماکارانی روازوسط نصف کنیدوقارچ روخوب بشوریدوپوستشوبگیریدوماکارانی هاروبزاریدداخلش وبریزیدداخل قابلمه ای که ابش بجوش اومده باکمی نمک وزردچوبه وکمی روغن مایع وقتی نرم شدن بااب سردابکش کنیدوکف قابلمه روغن ریخته برای ته دیگ ازسیب زمینی یانون استفاده کنیدبعدماکارانی روریخته روی اون بعد موادگوشتی تااخریامیتونیدمقداری گوشت چرخ کرده روباپیازرنده شده نمک وزردچوبه وفلفل خوب ورزبدیدوقلقلی کنیدوسرخ کنیدیه سس خوشمزه هم باگوجه پوره شده درست کنیدوباماکارانی دم کنید😋
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نون_فطیر_محلی_بافر_بدون_فر
#بدون_فر
اینم از دستور نون فطیر محلی بسیار خوشمزه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
بچه ها یک نکته ای بگم بهتون من همیشه برای درست کردن نون های که خمیر مایه دارن شب قبل خمیر رو درست میکنم عمل اومد میزارم تو کیسه و داخل یخچال میزارم و فردا استفاده میکنم
نون فطیر محلی
مواد لازم.تخم مرغ یک عدد.شیر یک لیوان+یک سوم لیوان.مایه خمیر یک ق م.روغن مایع سه ق غ.شکر سه ق غ(اگر شیرین تر دوست دارین شش ق غ شکر بزنید ).نمک نوک ق چ.آرد سه لیوان
مواد رومال. زرده تخم مرغ یکعدد.پودر قند یکق غ.زعفران دم کرده یکق غ(پودر قند قابل حذفه)
نیمی از شیر رو میزاریم گرم بشه در حدی که دست نسوزه بعد بهش مایه خمیر رو اضافه میکنیم یک ق م شکر هم اضافه میکنیم هم میزنیم درش رو میزلریم تا یک ربع عمل بیاد تخم مرغ و باقی شیر و روغن و نمک و شکر رو در ظرف مخلوط میکنیم بعد بهش خمیر مایه عمل آمده رو اضافه میکنیم بعد هم کم کم آرد رو اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه آرد رو یکباره اضافه نکنید کم کم بریزید با دست تمیز روی خمیر فشار بدین اگر نچسبید آرد کافیه آرد زیادی نون رو سفت میکنه ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم بعد داخل ظرف چرب شده میزاریم روی خمیر رو هم چرب میکنیم و میپشونیم و مدت یک تا دو ساعت در جای گرم میزاریم بعد این مدت اگر حجم خمیر دوبرابر شده بود آماده است مثل عکس خمیر بعد استراحت...حالا کف سینی فر یا تابه رو چرب کنید و کاغذ روغنی کفش بندازین از خمیر گلوله های اندازه نارنگی بردارین من با دست خمیر رو گرد کردم و با قالب طرح روش انداختم مواد رومال رو ترکیب کنید و با قلمو روی نان بمالید و روش کنجد بریزین
روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان خاموش کنید اگر خواستین روش برشته بشه برگردانید تا روی نون هم برشته بشه
روش پخت داخل فر. فر رو مدت یک ربع با حرارت ۱۷۰ درجه میزلریم گرم بشه بعد قالب رو داخلش بزارین و مدت ده دقیقه زمان میخواد حتما قبل گذاشتن سینی نان یک کاسه آبجوش داخل فر بزارین بعد پخت دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه
نکته:بعد پخت تا گرمه داخل ظرف درب بسته بزارین تا هوا نخوره و خشک نشه
ashpazi.saeede
@mivhe71