#کورن_داگ
مواد لازم🔻
هاتداگ بزرگ : ۳ عدد
آرد : ۱ فنجان(۱۲۰ گرم)
بکینگ پودر : ۲ ق چ خ
شکر : ۳۰ گرم(۲ ق غ خ)
نمک : نصف ق چ خ
پاپریکا : ۱ ق چ خ
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : نصف فنجان
طرز تهیه🔥
۱.هاتداگ ها را به قطعات کوچک برش بزنید مثلا ۳ سانتی
۲.بعد آرد ، نمک ، پاپریکا ، شکر ، شیر ، بکینگ پودر و تخم مرغ را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
۳.سپس مقدار زیادی روغن را بذارید از قبل داغ بشه
۴.بعد هاتداگ های کوچک را بزنید داخل سیخ
۵.در آخر داخل مایع خود بزنید و سرخ کنید.
@mivhe71
#پیراشکی_کاستارد
خمیر:
2 تخم مرغ ،
2 قاشق غذاخوری شکر ،
/ 1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری جوش شیرین ،
500 گرم کفیر (یا ماست)
آرد کافی برای اینکه خمیر به دست نجسبد، در اینجا 5.5 لیوان. حجم یک لیوان در این دستورالعمل 250 میلی لیتر است.
خمیر را ورز دهید ، با یک حوله بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یک مکان گرم بگذارید.
کاستارد:
زرده 2 تا ،
2 لیوان شکر ،
6 قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید تا یکدست شود
3.5 لیوان شیر اضافه کنید ، روی حرارت ملایم بپزید ، مرتباً هم بزنید تا نسوزد و غلیظ شود. بعد از خنک شدن کرم ، 1 گرم وانیل اضافه کنید.
خمیر را به صورت لایه ای به ضخامت 2-3 میلی متر باز کنید ، دایره ها را با یک لیوان علامت گذاری کنید ، در وسط هر دایره کرم قرار دهید و خمیر را روی لایه اول تا کنید، با یک لیوان یا قالب برش بزنید و در روغن آفتابگردان بی بو از هر دو طرف سرخ کنید. و با پودر قند تزیین کنید.
@mivhe71
#لیدی_فینگر
موادلازم🍪
آرد۱۲۰گرم
تخممرغ۴عدد
شکر۱لیوان
آبلیمو۱قاشقچایخوری
نمک۱/۲قاشقچایخوری
وانیلشکری۱قاشقچایخوری(یاوانیلایرانینوکقاشقچایخوری)
پودرقندمقداری
روشتهیه👩🍳
دوبارآردووانیلالکمیکنیم.سفیدههایتخممرغواززردههاجداکردهباآبلیموونمکودورتندهمزنداخلکاسهخشکوتمیزمیزنیم.کمکمکهقواماومدنصفشکراضافهکردهومیزنیمتاپفکنهوسفتبشه.تازمانیکهحجمسفیدههادوبرابربشهبایدبزنیم.
زردههاروباشکرباقیماندهداخلظرفدیگهایباهمزنمیزنیمتارنگشروشنبشهوحالتخامهایپیداکنه.آرداضافهکردهبالیسکدورانیهممیزنیم.وقتییکدستشدسفیدههارواضافهمیکنیم.مایهآمادهشدهروداخلقیفباریختهوبصورتبلندوباریکرویکاغذروغنیداخلسینیپایپمیکنیم(قیفمیزنیم).سینیروداخلفرازقبلگرمشدهبادمای۱۷۵درجهسانتیگرادبهمدت۱۰_۱۵دقیقهمیزاریمبپزه.بعدازپختوخنکشدنرویلیدیفینگرهاپودرقندمیپاشیم.اینبیسکوییتهابرایانواعدسرهااستفادهمیشه
@mivhe71