eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو سس سفید 2 پیمانه پیاز خام متوسط 1 عدد قارچ اسلایس 250 گرم روغن زیتون 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه: گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم و با استیک کوب می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود . پیاز را رنده ریز کرده و از صافی رد میکنیم . تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم ؛ و با نمک و فلفل مزه دار کرده و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مرینت شود . سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید مغز گوشت خام است ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود . قارچ ها را اسلایس کرده و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو و با حرارت بالا تفت میدهیم . بعد روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود و بعد در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس خلال تزئین میکنیم . سس سفید: کره 20 گرم شیر سرد 1 پیمانه عصاره گوشت 1 عدد آردسفید 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم خامه صبحانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری دستور تهیه سس: آرد را با كره تفت میدهیم ، عصاره گوشت را در شير حل نموده و به سس اضافه کرده و مرتب هم ميزنيم تا به غلظت برسد و سپس خامه را به همراه نمك و فلفل سياه اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم نکته: به دلیل استفاده از عصاره گوشت که شور میباشد در مصرف نمک دقت بیشتری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین دورچین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج : ۳ پیمونه گوشت چرخ کرده : ۳۰۰گرم پیاز : ۱عدد زعفران دم کرده سماق : ۴ق غ روغن و کره ی محلی نمک، فلفل و زردچوبه مخلفات هم دوغ محلی ،ریحون،ماست و کره ی محلی و زیتون پرورده😍 طرز تهیه : گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده یا خرد شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو حسابی تفت بدین . یه قاشق سماق و زعفرون رو بهش اضافه کنیبن و اجازه بدین بپزه و کاملا بدون آب بشه👍🏼 برنج را طبق معمول آبکش کنین . ته قابلمه ای که برنج را داخلش دم می کنین رو کمی روغن بریزین و نون بندازین و به اندازه یک کفگیر برنج سفید داخل قابلمه بریزین و کمی سماق روی برنج میریزیم و بعد یک لایه برنج و کمی سماق و گوشت سرخ شده و این لایه ها را تا آخر ادامه بدین تا لایه آخری که برنج زعفرونی بدین و کره ی محلی رو بزارید روش تا دم بکشه . اردبیلی ها برای رنگ این پلو از آب لبو استفاده می کنن تا حسابی قرمز بشه ولی من آب لبو نداشتم 🙈 رنگ صورتی پلو فقط رنگ سماقه👍🏼 از گوشت قلقلی هم میشه استفاده کرد که بنظرم این مدل بهتره چون گوشت بطور یکنواخت داخل برنج پخش میشه👍🏼 میشه گوشت رو هم لای پلو دم کرد 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥝 😋 ▫️کیوی 8~ 10 عدد متوسط ▫️شکر نصف لیوان «ب میل خودتون» ▫️وانیل یک هشتم ق.م ▫️پودر ژله کیوی 1ونیم تادوبسته ▫️سه ق غ خامه قنادی یابستنی وانیلی 1لیوان 🔸کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. 👈پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . 👈کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود. 👈پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم. سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد. قالب رو چرب نمایید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا