eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین : سفره هفت سین 😍 @mivhe71 ✔️(فوروارد یادتون نره)
تزیین سالاد زیبا @mivhe71 ✔️(فوروارد یادتون نره)
بار شکلات و پسته و نوتلا جو دوسر ٣ و ١/٢ پیمانه شکر قهوه ای ١ پیمانه آرد جودوسر ٢/٣ پیمانه نمک ١ قاشق چایخوری استاندارد پودر دارچین ٣/۴ قاشق چایخوری استاندارد ‌ فندق خرد شده ١ پیمانه پسته خرد شده ١ و ١/٢ پیمانه آلبالوی خشک یا کرنبری ١ پیمانه شکلات چیپسی ١ پیمانه نوتلا ١/٢ پیمانه روغن نارگیل ذوب شده یا روغن کانولا ٣/۴ پیمانه عسل یا شربت ذرت ٣/۴ پیمانه . فر رو روی دمای ١٧۵ گرم کنید. یک قالب ٢٣ در ٣٣ رو کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ و دیواره های قالب رو کمی چرب کنید. همه مواد خشک رو همراه با میوه خشک و مغزها با هم مخلوط کنید. توی یه کاسه دیگه نوتلا و روغن نارگیل و عسل رو با هم مخلوط کنید. مواد خیس رو داخل مواد خشک بریزید و با کمک لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید ممکنه مواد حالت غیر منسجم داشته باشن. مواد رو توی قالب بریزید و خووووب منجسم کرده و کاملا پرس کنید که مواد شکل قالب رو به خودشون بگیرن. قالب رو به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه یا تا زمانی که رو و کنار مواد قهوه ای طلایی بشه توی فر قرار بدید. وقتی قالب رو از فر خارج کنید ممکنه احساس کنید که مواد هنوز نرم هستن اما نگران نباشید وقتی خنک بشن سفت میشن. اجازه بدید بارها کاملا خنک بشن بعد اون ها رو برش بزنین. بعد بارها رو با یه چاقوی خیلی تیز برش بزنین و توی یخچال یا فریزر یا توی دمای محیط داخل ظرف در بسته باشه. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
ایده دیزاين خیار و گوجه 🌮 لطفا برای علاقه مندان به ديزاين فوروارد کنید 🌮 @mivhe71
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴نان گل خرما🔴 مواد لازم: 🔺آرد: 400 تا500 گرم 🔺شكر: 50گرم 🔺تخم‌مرغ: 2عدد 🔺شیر ولرم: 100 میلی‌لیتر 🔺خمیرمایه: یك‌و‌یك‌دوم قاشق چای‌خوری 🔺نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری 🔺روغن مایع یا كره: 80 گرم مواد میانی: 🔺خرما چرخ شده: 300 گرم 🔺پودرهل: یك قاشق سوپ‌خوری 🔺پودر دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری طرز تهیه خمیرترش را با یك ق م شكر مخلوط كرده، سپس شیر ولرم را اضافه كنید و بگذاریدعمل آید.كره، شكر، تخم‌مرغ‌ و نمك را مخلوط كنید و هم بزنید، سپس خمیرترش را اضافه كرده و پس از آن آرد را به‌تدریج اضافه كنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید. خرما را با هل و دارچین مخلوط كنید.مقداری خمیر در دست گرد كنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن كنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد كنید طوری كه برش‌ها خیلی نزدیك مركز نباشد. سینی را در طبقه وسط فر كه از 15دقیقه قبل روی180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد. @mivhe71
اسموتی سالم، خوشمزه و سرشار از خاصیت 👌👆 مواد این اسموتی رو بر اساس سلیقه‌تون میتونین کم و زیاد یا حتی حذف کنین😊 برای دو نفر میتونین از مواد زیر استفاده کنین👇👇👇 . 🍎دو سیب بزرگ قرمز(که قاعدتا باید وسطش رو جدا کنید)، 🍌یک موز یخ زده(کافیه پوست بکنین، حلقه کنین و بذارین دو سه ساعت تو فریزر بمونه)، یک پیمانه یخ، یک پیمانه شیر بادام یا شیر معمولی، نصف پیمانه ماست یونانی(چکیده پرپروتئین)، پودر دارچین و پودر زنجبیل به میزان دلخواه، اگر هم میخواین کمی شیرین بشه میتونین ۱-۲ تا خرمای بی هسته یا ۱-۲ ق چایخوری عسل بهش اضافه کنین.👌😍 👈مواد رو میریزین تو بلندر یا مخلوط کن و میزنین تا خوب یکدست بشه، در نهایت هم میتونین روی اسموتیتون پودر دارچین بزنین تا خوش عطر و خوش طعم بشه😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
برای این تخم مرغ شکلاتی به سیصد گرم شکلات مرغوب مارکهای( کارات،باراکا،پارمیدا) و یدونه ظرف تخم مرغ شانسی یا لپ لپ اندازه بزرگ نیاز داریم. اول شکلات رو رنده کنید و روی سماور در حال جوش بذارید تا به روش بن ماری شکلات ذوب شود،دو طرف قالبتونو که همون ظرف تخم مرغ شانسی هست با قلمو و روغن مایع خوب چرب کنید و داخل هر طرف قالب دو سه قاشق پر شکلات آب شده بریزید و با پشت قاشق شکلات رو به همه ی قسمتهای قالب بمالید و قالب رو بمدت پنج دقیقه داخل فریزر بذارید تا شکلات لایه ی اول ببنده،(قسمت بالای تخم مرغ چون گرد هست باید روی لیوان گذاشته بشه وگرنه میوفته)بعد از بستن لایه اول شکلات، دوباره داخل هر طرف قالب دو سه قاشق شکلات آب شده بریزید و ایندفعه با قلمو شکلات را به همه جای قالب بمالید تا لایه شکلاتی تا حدودی کلفت و محکم بشه بعد بمدت ۵ الی ۶ دقیقه داخل فریزر بذارید تا لایه ی دوم هم ببندد بعد از بستن شکلات،به آرامی با حرکات انگشتان داخل هر طرف قالب و چرخاندن قالب شکلات را آرام آرام از قالب جدا کنید،اصلا قالب را به داخل فشار ندین چون شکلات ترک برمیداره اگه موقع درآوردن شکلات دیدین که شکلات ترک برداشت با قاشق یا قلمو مقداری شکلات آب شده به قسمتی که ترک خورده بزنید و بذارید ببنده بعد تخم مرغ شکلاتی رو از قالب خارج کنید،خیلی با احتیاط شکلات رو از قالب دربیارید و در قسمت پایین تخم مرغ شکلاتی ترافل،شکلات،کادو،گل یا هر چیزی که دوست دارین بذارید و با قلمو به لبه های آن شکلات آب شده بزنید و طرف دوم تخم مرغ را روی طرف اول بذارید و با قلمو یا کنار کارد شکلات را صاف کنید بعد قندهای تزیینی قلب و ترافلها رو با یه قطره شکلات آب شده به تخم مرغ شکلاتی بچسبانید. (من ۳۰۰ گرم شکلات رو تو دو سه مرحله آب کردم تا اضافی شکلات حین کار نبنده) @mivhe71
برای قلب سورپرایز اول یه کیک شکلاتی ساده تو قالب قلب سورپرایز بپزید،دقت کنید که حتما قالب رو چرب کنید.من از دستور کیک شکلاتی ۴ تخم مرغی استفاده کردم و تا نیمه قالب قلب از مواد کیکم ریختم وبقیه مواد کیکمو تو یه قالب دیگه ریختم.حدود نیم ساعت کیک‌ قالب قلب تو فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده میپزه بهتره با خلال دندان تست کنید چون دمای فرهای مختلف متفاوته،وقتی کیک قلبیتون پخت اجازه بدین کاملا خنک بشه بعد آروم از قالب خارج کنید.حدود ۳۵۰ گرم شکلات تلخ کارات یا باراکا رو تکه تکه کنید (یه بسته ۳۵۰ گرمی منظورمه).شکلات را در ظرفی ریخته و روی سماور درحال جوش بذارید تا کاملا ذوب بشه وقتی ذوب شد نصفشو توی قالب قلبی بریزید و قالب رو تکون بدین تا شکلات به همه ی قسمتهای قالب برسه بعد شکلات اضافی رو داخل ظرف شکلات خالی کنید و با کارد دیواره های قالبو تمیز کنید و قالبو حدود ۴ الی ۵ دقیقه داخل فریزر بذارید تا شکلات ببنده وقتی لایه اول شکلات بست دوباره داخل قالب شکلات میریزیم و ایندفعه با قلمو یا پشت قاشق به همه قسمتها شکلات میمالیم تا دیواره شکلاتیمون ضخیم بشه دیواره های بالایی قالبو ضخیم کنید چون اگه نازک باشن حین کار میشکنن،وقتی لایه دوم شکلاتو به دیواره ها زدیم دوباره چند دقیقه داخل فریزر میذاریم تا شکلات خودشو بگیره،قالب رو از فریزر خارج کرده و روی شکلات دلی کاراملی یا کرمفیل یا تافی کره ای ذوب شده میریزیم،من از دلی کاراملی خونگی استفاده کردم و روش کمی با قلمو شیر عسلی مالیدم.هر کدوم از مواد بالا در دسترستون باشه میتونید استفاده کنید.وقتی دلی کاراملی رو ریختیم کیکو از وسط با اره کیک برش میزنیم و لایه اولشو داخل قالب روی دلی کاراملی میذاریم و روش خامه فرم گرفته میمالیم روی خامه هم تکه های موز قرار میدیم و لایه ی دوم کیکو روی موزها میذاریم و بقیه شکلات که داخل ظرف مونده رو ذوب میکنیم و روی کیک میریزیم و سطح آنرا صاف میکنیم و با نوک کارد شکلات اضافی روی قالبو پاک میکنیم و قالبو یکی دو ساعتی داخل یخچال میذاریم.موقع درآوردن از قالب اول همه ی دیواره های قالبو آروم از شکلات جدا کنید و با دقت تمام قالبو از سطح شکلات جدا کنید،خیلی احتیاط کنید که شکلاتتون نشکنه. 🔴دوستان گلم دلی کاراملی و کرمفیل رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید. شكر 1 ليوان كره 75 گرم خامه 100 ميلي ليتر طرز تهیه: شكر رو به روش خشک ذوب ميكنيم. به این ترتیب که شکر رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت خیلی خیلی کم قرار میدیم تا آب بشه فرقي نميكنه با هر كدوم كه راحت تريد كار كنيد. خامه رو توي ظرفی ریخته و تو مايكروفر كمي گرم ميكنيم تا رقیق بشه. كره رو از قبل بيرون ميذاريم. وقتي شكر كاملا ذوب شد حرارت رو کمی بیشتر کرده و كره رو توش ميندازيم و مرتب هم ميزنيم تا كره ذوب بشه. وقتي كاملا حل شد شعله رو خاموش ميكنيم و خامه رقیق شده رو بهش اضافه کرده @mivhe71