eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
@mivhe71 آرد یک لیوان +یک سوم لیوان شکر دو سوم لیوان (من نصف لیوان زدم) بکینگ پودر یک ق چ وانیل نوک ق چ تخم مرغ سه عدد آبجوش دو ق غ سیب دو عدد+دو ق غ شکر+نصف ق چ دارچین ابتدا سیب پوست میگیریم و برش میدیم و دارچین و شکر رو بهش اضافه میکنیم برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دو دقیقه میزنیم از همزن دستی یا مخلوط کن و غذاساز هم میشه استفاده کرد بعد دو دقیقه آبجوش رو اضافه میکنیم پنج دقیقه میزنیم تا کاملا سفید و پفکی بشه 👇🏽👇🏽👇🏽
👇🏽 در آخر هم مخلوط آرد بکینگ پودر رو الک و اضافه میکنیم کف تابه یا قالب رو کاغذ روغنی بندازین یا چرب و آردپاشی کنید نصف مایه کیک رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید روش کامل سیب میچینیم بعد باقی مایه کیک رو می ریزیم و برای تزیین باز روش سیب میچینیم روش پخت روی گاز .شعله پخش رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم شعله خیلی ملایم باشه مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه بعد پخت کیک از داغی افتاد از قالب خارج کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 نصف سینه ی مرغ نان تست سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد خیار شور ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز نصف شیشه کوچک 🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین ماست و غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشمزه 😋 سیب زمینی ۲قاشق روغن زیتون پونه کوهی خشک نمک و فلفل طرز پخت: ابتدا سیب زمینی را حدود چن دقیقه ابپز کرده تا کمی نرم شود سپس به دایره های نازک برش دهید و با روغن زیتون و پونه و نمک و فلفل مزه دار کنید و داخل فر ک از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که سیب زمینی ترد و طلایی شود و با سس دلخواه میل کنید نوشجان 😋❤ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥓 😋 ▫️سیب زمینی آب پز رنده ریز شده ۳۰۰گرم ▫️پنیر چدار یا پنیر پیتزا رنده شده ۵۰گرم ▫️نشاسته ذرت(الزامی غیر قابل حذف) ۵۰گرم ▫️جعفری ساطوری ۲تا۳ق غ ▫️نمک و فلفل و (پودر سیر و پودر پیاز من زدم هر دو رو ولی دلخواهه) 🔸همه رو با هم مخلوط و خمیر رو مطابق تصویر عکس بعدی باز کنید بین دو نایلون و برش زده در روغن داغ سرخ کنید ♦️سیب زمینی حتما خنک باشه بعد رنده کنید .و دو طرف سیب زمینی ها تو روغن سرخ بشه ،لازم نیست مثل من برشته کنید @mivhe71