eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر ۱فنجان تخم مرغ۱عدد روغن مایع۱ق غ شکر۱ق غ نمک یک پنس آرد۱فنجان بکینگ پودر۱ق چ همه مواد را مخلوط کن و داخل تاوه سرخ کن @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم: بادمجان دلمه ایی : ۲ عدد گوشت چرخ شده : ۲۵۰ گرم ماست : ۱ لیوان سیر : ۲ حبه پیاز : ۱ عدد آرد : ۱ ق غ جعفری : یک مشت کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل و پاپریکا ‌ طرز تهیه: گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و مقداری جعفری و نمک و فلفل و آرد رو با هم خوب مخلوط کرده و ورز میدیم. بعد به شکل قلقلی در میاریم و یا در روغن سرخ می‌کنیم و یا در فر می‌پزیم. حالا با چاقو چند تا سوراخ در بادمجان ایجاد کرده و بادمجان رو کبابی میکنیم. پوست بادمجان رو گرفته و خوب له میکنیم و سیر رنده شده و ماست رو اضافه و خوب هم میزنیم. مخلوط بادمجان رو در ظرفی ریخته و قلقلی ها رو روی بادمجان قرار میدیم. کره رو ذوب می‌کنیم و پاپریکا رو بهش اضافه می‌کنیم و کره آب شده رو روی قلقلی ها و بادمجان میریزیم و با جعفری و پاریکا تزیین میکنیم. ‌‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: شیر یک لیوان، خامه ۴۰۰ گرم،پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری، شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ، وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌ تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. کمی که از حرارت افتاد توی ظرفای مورد نظرتون بریزین و توی یخچال بذارید برای لایه ژله بستنی اگه یه بسته ژله ریختین‌ یه لیوان آب جوش بریزید و نصف اون بستنی. و بعد هم روی لایه پاناکوتایی‌که کامل گرفته، بریزینش و با میوه هم مزه تزیینش کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترکیب سینه و ران مرغ 300گرم مغز نان باگت (یک نان) پیاز یک عدد درشت سیر دو حبه گشنیز ساتوری سه قاشق نمک .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز طرز تهیه : ران وسینه را چرخ میکنیم گشنیز و مغز نان باگد خیس را اضافه میکنیم نمک و ادویه اضافه میکنیم پیاز خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون در ظرفو بزارین تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه داخل تابه کمی روغن بریزید داغ بشه از مواد مرغ اندازه گردو برداشته دو سیخ چوبی بگیرید با دست بهش فرم بدید داخل روغن داخ با حرارت ملایم دو سمتش رو سرخ کنید هم با پلو و هم با نان میتونین سرو کنین من با نون تافتونی که خودم پختم سرو کردم نوش جان بسیار بسیار کباب نرم .ترد و ابدار و خوشمزیه حتما درستش کنید و در کنار عزیزانتون لذتشو ببرین نکات: بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا